Jelenlegi hely

Kismama csapattagot keres a Kaposvárimami!

Évek óta dédelgetjük egy kifejezetten kaposvári várandósoknak szóló, 40 részes "sorozat" tervét.

Miről is fog szólni ez a sorozat?

Mindenről, ami hasznos és érdekes lehet egy itt élő kismamának élete izgalmas és felejthetetlen hónapjaiban.

Mindez természetesen a Kaposvárimamitól megszokott közvetlen, barátságos stílusban...:)

Mi "Kaposvárimamisok" egyre távolabb vagyunk a pocakos és kisbabás léttől...ezért arra jutottunk: ideje bővíteni a csapatunkat!

Kit keresünk?

Ideális jelöltünk:

  • Kaposváron él.
  • Lehetőleg első gyermekét várja, a várandósság első felében / korai szakaszában van és a következő években akár kistesóban is gondolkodik.
  • Energikus és kreatív: a várandósság hónapjaiban és a babával otthon töltött évek alatt a család mellett szívesen foglalkozna valami "mással" is.
  • Jól kommunikál szóban és írásban.
  • Nyitott szemmel jár és örömmel segít: észreveszi a felbukkanó lehetőségeket és szívesen megosztja másokkal a tapasztalatait.
  • Az "arcát" és a "személyiségét" is szívesen adná a Kaposvárimami kismamás/kisbabás sorozatához.
  • Nem utolsó sorban: örömmel lenne tagja a Kaposvárimami csapatának.

Weboldal - és közösségi oldal szerkesztési gyakorlat jó ha van, de nem feltétel: nálunk mindent megtanulhatsz!

Mit lesz a feladat?

  • Mintha naplót írnál: néhány mondatban összefoglalni, hogy kismamaként mi történt veled az adott héten, mi foglalkoztat.
  • Hegyi Bernadett, alias Photo Emporio hónapról - hónapra dokumentálja a várandósságodat: ezekkel a képekkel illusztráljuk a naplódat, ami neked örök emlék marad...

Ez a kép még 2018-ban készült...:)
  • Sorozatunkban szó lesz a kismama testi-lelki változásairól, életmódról, könyvekről-és filmekről, kismamás programokról, családtámogatásokról és mindenféle "hasznosságról": ezek kitalálásában és összeállításában is számítunk rád!

Sikeres és örömteli együttműködés esetén pedig nem kisebb feladatot bíznánk rád, mint a kismamáknak szóló tartalmaink "menedzselése", tehát akár éveken át Te lehetsz a Kaposvárimami kismamás témáinak felelőse.

Mit nyújtunk?

Amit kínálunk, az nem munkaviszony, de nem is önkéntességet várunk: honorálni fogjuk a munkádat.

Ha netán a szülés után önálló vállalkozásban gondolkodsz, hogy a magad ura lehess: a Kaposvárimami segíteni fog a vállalkozásod beindításában és népszerűsítésében. 

A részleteket jelentkezőinkkel személyesen, vagy egy online megbeszélés keretében egyeztetjük.

Kedvet kaptál ahhoz, hogy velünk dolgozz?


Lehet, hogy épp engem keresnek?

KATT IDE ÉS JELENTKEZZ!

Szeretettel várunk:

A Kaposvárimami csapata

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Adtál már fel dísztáviratot?

Adtál már fel dísztáviratot?

Azt sem tudod, mi az, és képzeld, megszűnik! Búcsúzásképpen harminconvalahány év után újra adtam fel dísztáviratot. A retro érzést teljes mértékben megkaptam ... tanulság: postára csak humorérzékkel és hideg élelemmel menjen minden kalandvágyó a 21. században is.
Amelyik családban odafigyelés és szeretet van, ott a videojátékozás nem lesz akkora probléma, hogy a szülőnek aggódnia kelljen

Amelyik családban odafigyelés és szeretet van, ott a videojátékozás nem lesz akkora probléma, hogy a szülőknek aggódnia kelljen – kütyüzés szakértői engedéllyel

Tavaly év tavasza óta, amikor megjelent a digitális tanítás, felerősödtek azok az aggodalmak, hogy a gyerekek rengeteg időt töltenek az online térben, és nemcsak tanulásra használják a számítógépet. Örök dilemma, hogy károsak vagy nem károsak a videojátékok, így összegyűjtöttem néhány érvet mellette és ellene.  Az alább felsoroltakat tudományos kutatások, kísérletek és szakemberek eredményei alapján is alátámasztom. - Dezsőfi Beatrix írása.
Víruskárok a gyermeklelkekben - óvodásoktól a tinédzserekig, mit okoznak a bezárások

Víruskárok a gyermeklelkekben - a lelkekben okozott kár nehezebben mérhető, de annál nagyobb!

Miközben éttermek, hotelek, és más cégek csuktak be vagy nyitottak ki az elmúlt időkben, a gyermeklelkek végig „tárva-nyitva maradtak”, és így könnyebben sérültek. Óvodásoktól tinédzserekig mindenki érintett ebben. Sokan a tinédzserekre gondolnának utoljára, pedig nekik aztán igazán fel van adva a lecke, hogyan találjanak párt maguknak, amikor minden a kevesebb érintkezésről szól. - Érthető módon a szerelmes pároktól valószínűleg a kevesebb érintkezés áll a legtávolabb. - Novák Ferenc írása.
Megmentő ölelés

Megmentő ölelés

Az ölelés megnyugtat, oldja a stresszt, lelki állóképességet ad és növeli az összetartozás érzését. Ez a rendkívüli történet is azt bizonyítja, hogy az ölelés gyógyító erőket tud mozgósítani, sőt életet is menthet.
Ugrás az oldal tetejére