Jelenlegi hely

Ezért béreld a babaeszközöket!

A babaeszköz bérlés ma már egy megszokott jelenség, ugyanis sok szülő választja a vásárlás helyett, így az Adamo hinta bérlés és a légzésfigyelő bérlés is egyre elterjedtebb. Cikkünkben bemutatjuk a babaeszköz bérlés előnyeit, valamint az Adamo hinta és a légzésfigyelő bérlés mellett szóló érveket.

Miért éri meg a babaeszköz bérlés?

Babaeszköz bérlés a babás vagy kisgyermekes szülőknek javasolt. Ma már léteznek különlegesen ebből a célból működő webshopok, illetve üzletek, amelyeken keresztül könnyedén és gyorsan beszerezhetőek a szükséges eszközök. Általában két esetben javasolt, így most ezeket mutatjuk be.

Azoknak a szülőknek mindenképp a bérlést ajánljuk, akiknek csupán rövid időre lenne szükséges az eszköz. Ilyenkor az ember nem szívesen ad ki nagyobb összeget egy olyan babaeszközre, melyet nem hosszútávon fog használni, így gyakorta választ inkább egy olcsóbb, gyakran rosszabb minőségű darabot. Ekkor azonban sokkal inkább megéri egy jó minőségű eszköz bérlése, amelynek köszönhetően nem csupán pénzt spórolhat meg, de a beszerzett eszköz is minőségi lesz.

A másik eset, amikor érdemes lehet a babaeszköz bérlés mellett dönteni, amikor a szülők egy nagyobb értékű vagy hosszútávú használatra szánt eszközt szeretnének venni, azonban nem tudják, melyik a megfelelő választás. Ilyenkor egy rövidebb időszakra szóló bérlés során kipróbálhatják a kinézett terméket, mielőtt nagyobb összeget adnak ki rá. Különösen ajánljuk az Adamo hinta bérlést, illetve a légzésfigyelő bérlést, amelynek előnyeiről írunk a továbbiakban.

Adamo hinta bérlés - ezek az előnyei!

Az Adamo hinta bérlés egy remek lehetőség, ugyanis ez a modern kori bölcső nem kis kiadást jelent, így minden szülő szeretne előbb meggyőződni arról, hogy az eszköz valóban megfelelő e. Az Adamo hinta bérlés után sok szülő veszi meg a babaeszközt, ugyanis rengeteg előnnyel bír: könnyen felszerelhető, könnyen tisztítható, valamint nyugtatja és fejleszti a babát, mindemellett pedig esztétikus látványt is nyújt.

Légzésfigyelő bérlés - ezért érdemes!

A légzésfigyelő bérlés az Adamo hinta bérléshez hasonlóan kitűnő választás, ugyanis olyan családok esetén, ahol a szülők nem terveznek több gyermeket, csupán rövidebb távon szükséges a használata. A légzésfigyelővel ugyanis minden szülő biztonságban tudhatja gyermekét, amíg alszik, így ez idő alatt foglalkozhat teendőivel és a légzésfigyelő bérlés során kapott eszköz értesíti, ha valami problémát észlel a baba légzésével vagy testhőmérsékletével kapcsolatban.

 

A légzésfigyelő bérlés és az Adamo hinta bérlés tehát egy remek példája annak, hogy miért érdemes a babaeszközöket bérelni. Természetesen ha valaki biztos a választásában és hosszútávon tervez az eszközzel, a babaeszköz vásárlás is egy kitűnő választás, azonban ebben az esetben érdemes vásárlás előtt alaposan megismerni a terméket.

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Oké, de hogyaaan? - 5 tipp, hogy hogyan romantikázzunk a családi vakáción

Oké, de hogyaaan? - 5 tipp, hogy hogyan romantikázzunk a családi vakáción

Vajon hogyan lehet a romantikát belecsempészni egy családi vakációba? Milyen praktikákat lehet bevetni annak érdekében, hogy az együtt töltött időben sem feledkezzünk meg egymásról? Azt gondolom könnyedén, csak egy kicsit tervezzünk előre. Hoztam 5 tippet, melyet ti is bevethettek akár azonnal. – Ihász Anita párkapcsolati tréner írása.
Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

A debreceni Ünnepi Könyvhét valamint új könyvsorozatának első kötetének megjelenése miatt látogatott el Debrecenbe Kovács Attila avagy Holden Rose. Vele beszélgettünk gyerekekről, motívációról, és nem utolsó sorban kamaszoknak szóló 10 pluszos könyvéről, a Lapátos fickóról.
Ti ünneplitek még a pedagógusnapot?

Ugye ti is ünneplitek még a pedagógusnapot?

Idén 70 éve, pontosan 1952 június 7-e óta ünnepeljük Magyarországon június első vasárnapján a Pedagógusnapot. Belépünk az óvoda ajtaján és akár évtizedekig elkísérnek minket, velünk vannak, míg tanulunk. Sőt, sokszor tovább. Köszönjük!
Mese csecsemőkortól: napi tizenöt perc felolvasás akár két év előnyt jelenthet?

Mese csecsemőkortól: napi tizenöt perc felolvasás akár két év előnyt jelenthet?

Tapasztalatok szerint már az anyuka hasában lévő magzatnak is érdemes verseket olvasni. Az itt hallott ritmusokkal, később az adott korosztály számára készült könyvek segítségével akár másfél-két év előnyre is szert tehetnek a gyerekek az iskola első évére kortársaikhoz képest.
Ugrás az oldal tetejére