Jelenlegi hely

Élő adventi kalendárium Kaposváron 2023

A tavalyi sikeren fellelkesülve, idén is készül az élő adventi kalendárium Kaposváron. 

A naponta újabb kidíszített ablakokkal bőbülő adventi kalendárium tavaly indult Kaposváron. Minden este egy-egy család kapcsolódik a kivilágított és kidíszített ablakával december elsejétől 24-ig. Mindenki kap egy sorszámot, amelyik napon először kapcsolódik a kalendáriumhoz és 24-ig minden este kivilágítja.

A napi aktuális ablak az adott nap délelőttjén kerül közzétételre egy térképrészlettel (pontos cím nélkül), és ahogy besötétedik, indulhat a keresés. A hidegre való tekintettel 1-2 utcányi terültet kell végigsétálni az ablak megtalálásához.  

Díszítőként és keresőként is lehet csatlakozni az együtt ünnepléshezl
A keresőkre a verseny kedvéért apró nyeremények várnak. Napi szinten is lehet játszani és fontos, hogy ki küldi meg elsők között az összes ablak fotóját 24-én. 

A legszebb ablak is díjazásra kerül. 

December 1-ig még lehet csatlakozni ablakdíszítőként is. 

Élő adventi kalendárium - Kaposvár 

 

 

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Nőnap idézetek: Rólunk szól

Nőnap idézetek: Rólunk szól

A nemzetközi nőnapot először 1911-ben ünnepelték meg Clara Zetkin javaslatára, majd rá 2 évre március 8. lett a napja. Hazánkban 1914 óta emlékeznek meg hivatalosan is a nőkről. Virág, bombon, apró ajándékok helyett álljon itt néhány idézet, ami rólunk, nőkről szól.
Víz Világnapja 2024 - Rajz, versíró és fotópályázat gyerekenek!

Víz Világnapja 2024 - Rajz, versíró és fotópályázat gyerekenek!

Pályázat típusa:  rajz, versíró és fotópályázatBeküldési határidő: 2024. március 8.Korcsoport: általános és középiskolás diákok, akik az EDUVIZIG területén tanulnak (Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom Vármegye valamint Vas és Veszprém Vármegye egy része)
„Ha nagy leszek, Bohócdoktor leszek!”

„Ha nagy leszek, Bohócdoktor leszek!”

Pályázat típusa: rajzpályázatBeküldési határidő: 2024. április 15.Korcsoport: 8 - 15 év közötti általános iskolás diákok 2 kategóriában
Az egyszülős család - nehézségek és segítség

Az egyszülős család - nehézségek és segítség

A KSH jelentése szerint jelenleg közel félmillió olyan szülő van Magyarországon, akik egyedül nevelnek körülbelül 700 ezer gyermeket, akik naponta számos kihívással néznek szembe. Sokszor még most is láthatatlanok a magyar társadalom számára.
Ugrás az oldal tetejére