Jelenlegi hely

Amikor az álom valósággá válik

Sokan mernek nagyot álmodni, de sokan meg is maradnak az álom szintjén és nem tesznek lépéseket, hogy ez az álom meg is valósuljon. Nem így tett Európa egyik kávé pörkölőjének a tulajdonosa. A kis családi vállalkozás mára egy elismert kávé pörkölővé nőtte ki magát. Az európai kávé pörkölő, Európa 10 legjobb eszpresszó kávéja egyikét gyártja. Az álomból immáron valóság lett. A kávé pörkölőben a kávészemeket gondosan válogatják, majd a megfelelő szakértelemmel pörkölik. A minőségi, világszerte elismert kávékülönlegességeket mi magunk is megkóstolhatjuk, ha igazán ízletes és aromás kávéra vágyunk.

Egy álom megvalósulása – Ebenica Coffee

Az Ebenica Coffee kávépörkölőt 2009-ben alapította Marek Fajcik, aki mindig is kedvelte a minőségi fekete italt. A célja az volt, hogy saját kávéfajtával is gazdagítsa a piacot. Napjainkban nem csak az egyre bővülő vásárlói körből érkező pozitív visszajelzések győzhetik meg a tulajdonost, hogy igenis érdemes nagyot álmodni, hanem a versenyeken elért sikerélmények is azt bizonyítják, hogy a kemény munka igenis gyümölcsöző lehet.

Az Ebenica Coffee tulajdonosa, úgy véli, hogy a kávépörkölés, mint folyamat, igenis hatással van a kávé minőségére. És természetesen a pörkölőmesteren is sok minden múlik. „Ugyanis az egész folyamat irányításával, a pörkölés hőmérsékletének és idejének gondos ellenőrzésével ő kezeskedik a kávé három alapvető íztulajdonságáért – savasság, édesség és keserűség –, amelyek a csészében tökéletes harmóniában jelennek meg.” Olvashatjuk a cég honlapján. Nem véletlen, hogy Európa egyik legjobb kávé pörkölője az Ebenica Coffee.

Mindent a vásárlókért

Minőségi kávét online is vásárolhatunk, hiszen a cég webshoppal is rendelkezik. A méltán híres pörkölő kávé shop kínálata széles, hiszen a keserű, a gyümölcsös, az édes és a nem savas ízű kávékat is megtalálhatjuk az online shop kávéi között. Azoknak sem kell csalódnia, akik alacsony koffeintartalmú, illetve koffeinmentes kávét keresnek az Ebenica árukínálatában, hiszen ilyen kávékat is találhatnak Ebenica Siesta és Ebenica Zero néven.

A kávé webshopban kávéfajta szerint – 100% Arabica, Arabica + Robuszta –, is válogathatunk és arról is határozhatunk, hogy szemes vagy őrölt kávét teszünk a kosarunkba. Egyéb kiegészítőket is beszerezhetünk, amelyek tovább fokozzák a kávézás örömeit.

A fotó forrása:
G-Stock Studio / Shutterstock.com

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Oké, de hogyaaan? - 5 tipp, hogy hogyan romantikázzunk a családi vakáción

Oké, de hogyaaan? - 5 tipp, hogy hogyan romantikázzunk a családi vakáción

Vajon hogyan lehet a romantikát belecsempészni egy családi vakációba? Milyen praktikákat lehet bevetni annak érdekében, hogy az együtt töltött időben sem feledkezzünk meg egymásról? Azt gondolom könnyedén, csak egy kicsit tervezzünk előre. Hoztam 5 tippet, melyet ti is bevethettek akár azonnal. – Ihász Anita párkapcsolati tréner írása.
Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

A debreceni Ünnepi Könyvhét valamint új könyvsorozatának első kötetének megjelenése miatt látogatott el Debrecenbe Kovács Attila avagy Holden Rose. Vele beszélgettünk gyerekekről, motívációról, és nem utolsó sorban kamaszoknak szóló 10 pluszos könyvéről, a Lapátos fickóról.
Ti ünneplitek még a pedagógusnapot?

Ugye ti is ünneplitek még a pedagógusnapot?

Idén 70 éve, pontosan 1952 június 7-e óta ünnepeljük Magyarországon június első vasárnapján a Pedagógusnapot. Belépünk az óvoda ajtaján és akár évtizedekig elkísérnek minket, velünk vannak, míg tanulunk. Sőt, sokszor tovább. Köszönjük!
Mese csecsemőkortól: napi tizenöt perc felolvasás akár két év előnyt jelenthet?

Mese csecsemőkortól: napi tizenöt perc felolvasás akár két év előnyt jelenthet?

Tapasztalatok szerint már az anyuka hasában lévő magzatnak is érdemes verseket olvasni. Az itt hallott ritmusokkal, később az adott korosztály számára készült könyvek segítségével akár másfél-két év előnyre is szert tehetnek a gyerekek az iskola első évére kortársaikhoz képest.
Ugrás az oldal tetejére