Jelenlegi hely

Amikor az álom valósággá válik

Sokan mernek nagyot álmodni, de sokan meg is maradnak az álom szintjén és nem tesznek lépéseket, hogy ez az álom meg is valósuljon. Nem így tett Európa egyik kávé pörkölőjének a tulajdonosa. A kis családi vállalkozás mára egy elismert kávé pörkölővé nőtte ki magát. Az európai kávé pörkölő, Európa 10 legjobb eszpresszó kávéja egyikét gyártja. Az álomból immáron valóság lett. A kávé pörkölőben a kávészemeket gondosan válogatják, majd a megfelelő szakértelemmel pörkölik. A minőségi, világszerte elismert kávékülönlegességeket mi magunk is megkóstolhatjuk, ha igazán ízletes és aromás kávéra vágyunk.

Egy álom megvalósulása – Ebenica Coffee

Az Ebenica Coffee kávépörkölőt 2009-ben alapította Marek Fajcik, aki mindig is kedvelte a minőségi fekete italt. A célja az volt, hogy saját kávéfajtával is gazdagítsa a piacot. Napjainkban nem csak az egyre bővülő vásárlói körből érkező pozitív visszajelzések győzhetik meg a tulajdonost, hogy igenis érdemes nagyot álmodni, hanem a versenyeken elért sikerélmények is azt bizonyítják, hogy a kemény munka igenis gyümölcsöző lehet.

Az Ebenica Coffee tulajdonosa, úgy véli, hogy a kávépörkölés, mint folyamat, igenis hatással van a kávé minőségére. És természetesen a pörkölőmesteren is sok minden múlik. „Ugyanis az egész folyamat irányításával, a pörkölés hőmérsékletének és idejének gondos ellenőrzésével ő kezeskedik a kávé három alapvető íztulajdonságáért – savasság, édesség és keserűség –, amelyek a csészében tökéletes harmóniában jelennek meg.” Olvashatjuk a cég honlapján. Nem véletlen, hogy Európa egyik legjobb kávé pörkölője az Ebenica Coffee.

Mindent a vásárlókért

Minőségi kávét online is vásárolhatunk, hiszen a cég webshoppal is rendelkezik. A méltán híres pörkölő kávé shop kínálata széles, hiszen a keserű, a gyümölcsös, az édes és a nem savas ízű kávékat is megtalálhatjuk az online shop kávéi között. Azoknak sem kell csalódnia, akik alacsony koffeintartalmú, illetve koffeinmentes kávét keresnek az Ebenica árukínálatában, hiszen ilyen kávékat is találhatnak Ebenica Siesta és Ebenica Zero néven.

A kávé webshopban kávéfajta szerint – 100% Arabica, Arabica + Robuszta –, is válogathatunk és arról is határozhatunk, hogy szemes vagy őrölt kávét teszünk a kosarunkba. Egyéb kiegészítőket is beszerezhetünk, amelyek tovább fokozzák a kávézás örömeit.

A fotó forrása:
G-Stock Studio / Shutterstock.com

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

13+1 tipp az influenza ellen az otthonunkhoz

13+1 tipp az influenza ellen az otthonunkhoz

Minden évben drukkolunk, hogy idén ne kapjuk el az influenzát, és most már a covid is erre a listára került. Tudtad, hogy az omikron vírus műanyag felületen akár 200 órán keresztül is életképes? 13+1 tipp, amire eddig nem is figyeltünk, hogyan védekezzünk ellene otthon.
100 DIY jelmezötlet kartonból - avagy varrni nem tudó anyuk figyelem

100 DIY jelmezötlet kartonból - avagy varrni nem tudó anyuk figyelem

Tételezzük fel, hogy te is abba a táborba tartozol, aki nem vesz bolti jelmezt farsangra a gyerkőcnek, hanem magának varr egyet. De tételezzük fel, hogy nem tudsz varrni és ez örökké csak álom marad…
Nem hajlandó köszönni a büdös kölke!? Kell neki egyáltalán?

Nem hajlandó köszönni a büdös kölke!? Kell neki egyáltalán?

Előfordult már veled, hogy bármennyire is szeretted volna, drága gyermeked nem nyitotta ki a száját és nem köszönt ismerősnek, barátnak, szomszéd néninek, bárkinek? Felhúztad magad vagy elfogadtad, hogy ő ilyen és kész? Teveliné Horváth Melinda szakpszichológus véleményét kérdeztük a "nemköszönés" jelenségről.
Felsőoktatási Képzőművészeti Ösztöndíj

Felsőoktatási Képzőművészeti Ösztöndíj

Pályázat típusa: ösztöndíjBeküldési határidő: 2022. február 10.Korcsoport: felsőoktatásban tanulók részére
Ugrás az oldal tetejére