Jelenlegi hely

Jutai úti Tagóvoda

Cím: 7400 Kaposvár, Jutai út 24.
Telefon: 82/433-720
E-mail: jutaiutiovi24@gmail.com
Web: 

Nyitvatartás: 6.30 – 17.30

Központi óvodavezető: dr. Gyeneseiné Kaszás Hajnalka
Tagóvoda vezető: Valkó Klára

Fenntartó: Kaposvár Megyei Jogú Város Önkormányzata
A Jutai úti Tagóvoda a Kaposvári Bajycsy-Zsilinszky Utcai Központi Óvoda egyik Tagintézménye

 

A Kaposvárimami 2012 őszi "A mi óvodánk" című pályázata keretében 480 szülő osztotta meg gyermeke óvodájával kapcsolatos tapasztalatait. Az akkor beküldött véleményeket ITT OLVASHATOD.

 

Hozzászólások

A Kaposvárimami 2012 őszi és 2015/16. évi "A mi óvodánk" című pályázatában több száz szülő osztotta meg gyermeke óvodájával kapcsolatos tapasztalatait. A 2012. évi véleményeket ITT OLVASHATOD, 2015/16-ban erről az óvodáról az alábbiakat írták:

 

A Jutai úti oviban mindig a gyerek az első, épp megfelelő mennyiségű program van, ami alátámasztja, elősegíti a megfelelő értékrend kialakítását a gyerekekben. A hagyományainkra épülő programok által a gyerekek megismerik a gyökereinket, ami szerintem nagyon fontos. Az óvónők, dadusok olyan nevelési elveket követnek, amely a gyerekek egészséges szellemi-lelki fejlődését szolgálja, és nagyon fontos, hogy mindezt a szülőkkel együttműködve teszik. Családi bográcsozások, közös ádventi készülődés, szülők-nevelők bálja mind nagyon népszerű programok, amik a közös "munka" alapjait is megerősítik. A gyerekek imádnak ide járni, természetes, közvetlen a hangulat és nagyon jól kijönnek egymással, sok kis barátjuk van, a csoport tagjai láthatóan szeretik egymást és összetartanak. Ez a pedagógusok érdeme és nagyon sokban rajtuk múlik. Türelemmel, következetesen segítik át a gyerekeinket a kisgyermekkor nehézségein. 

Imádjuk. Szerintem a legjobb ovi Kaposváron. Mi magánból jöttünk át és sokkal jobb. A gyermekem szereti, boldogan megy minden nap és ajánljuk akivel csak találkozunk. Minden dolgozó kedves, magas szakértelemmel rendelkezik, szeretik a gyerekeket és a gyerekek is őket.

Nagyon fontos szempont volt számunkra, hogy a gyermekünk olyan helyre járjon közösségbe ami családias, ahol nyugodt szívvel engedjük el a kezét reggelente. A Jutai úti óvoda pont ilyen. A pedagógusok munkájának köszönhetően a kicsik kiegyensúlyozottak, boldogok, játékosan tanulnak meg mindent a világról úgy, hogy közben gyerekek maradhatnak. Nagyon tetszik, hogy semmit nem siettetnek, maximálisan figyelembe veszik az egyéni igényeket. A csoportszobákba lépve "tapintható" a szeretet, van ennek a helynek valami varázsa, amit az ott dolgozók teremtenek meg nap mint nap. :)

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

VI. MESTERECSET PÁLYÁZAT

VI. MESTERECSET PÁLYÁZAT

Pályázat típusa: gyerek-és diákpályázatKorosztály: 5-18 évesekBeküldési határidő: 2020. november 8.
Lázár Ervin: A csodapatika

Lázár Ervin: A csodapatika

Lázár Ervin meséje tükröt tart elénk, hiszen a történetben szereplő patikában nem "gyógyszereket" lehet kapni. Te bemennél ide?
Az utolsó út

Az utolsó út

Szívhez szóló történet egy taxisofőrről és az utolsó útjára induló utasáról.
5+1 tipp, amit megtehetsz a lelki egészségedért - Szakértői tanácsok a Lelki Egészség Világnapján

5+1 tipp, amit megtehetsz a lelki egészségedért - Szakértői tanácsok a Lelki Egészség Világnapján

Szinte a csapból is az folyik, hogy az egészségünk érdekében mozogjunk rendszeresen és figyeljünk oda a helyes táplálkozására, de arról jóval kevesebb szó esik, hogy miként őrizhető meg a mentális jóllétünk, pedig ez manapság, amikor a járványhelyzet miatt még bizonytalanabbá váltak a hétköznapok, a korábbiaknál is fontosabb. Október 10., vagyis a lelki egészség világnapja alkalmából dr. Koppány Szilveszter, az Unilever Orvos Tanácsadója összegyűjtött 5+1 tippet, melyek segítségével könnyebben őrizhetjük meg lelki egyensúlyunkat.
Ugrás az oldal tetejére