Jelenlegi hely

Kapcsolat - Kaposvárimami

E-mail: kaposvar@imami.hu Egyéb elérhetőségek: Impresszum

Kedves Szülőtársam! 


Szeretettel köszöntelek a kaposvári és Somogy megyei kismamák és anyukák számára létrehozott weboldalon, melynek nemcsak főszerkesztője, hanem öt fiú anyukájaként, használója is vagyok - csakúgy, mint szerkesztőtársaim, akik mindannyian szintén kisgyermekes anyák.


Mit nyújt Neked a kaposvar.imami.hu?

Ezen a weboldalon egy helyen megtalálod a bölcsőde-, óvoda-, iskolaválasztást segítő információkat, a védőnők és a házi gyermekorvosok elérhetőségeit. Utánanézhetsz a gyermek szakrendeléseknek, ügyeletes patikáknak és megtudhatod hol és hogyan intézheted csemetéd hivatalos ügyeit.

Ingyenes börzénken adhatsz-vehetsz, és mivel Ti, "Kaposvárimamik" csereberéltek egymás között, megspórolhatjátok a postaköltséget, és talán még egy új barátnőre is szert tesztek.

Böngészhetsz a Kaposvár és környéki programok között, a Hírekben érdekességekről, fontos tudnivalókról és környékbeli eseméyekről olvashatsz. Ha regisztrálsz, mindezekről hírlevélben is értesítünk, hogy ne maradj le semmiről, sőt, szakértőktől is kérhetsz tanácsot.

Kaposvárimami Kártyáddal kedvezményesen vásárolhatsz, illetve vehetsz igénybe szolgáltatásokat az egész országban. (Nem csak kaposváriként!)

Akár látogatóként, akár regisztrált felhasználóként jársz nálunk, a „Kaposvárimami” minden szolgáltatása teljesen ingyenes számodra.

Remélem, hogy oldalunkat nemsokára Te is magadénak érzed! 
Regisztrálj most, hogy élvezhesd a honlap minden előnyét és szolgáltatását! És persze iratkozz fel heti hírlevelünkre, fent a jobb oldalsávban, hogy ne maradj le a családokat érintő aktualitásokról!

 

Kedves Látogató! Ha nem idevalósi vagy, akkor sem kell lemondanod az oldal nyújtotta hasznokról. A Kaposvárimami ugyanis a gyorsan növekvő országos "imami" hálózat egyik tagja. Szeretnéd tudni, hogy nálatok van-e már "hely.imami"? Kattints ide: imami hálózat

Kellemes és hasznos időtöltést kívánok a Kaposvárimamin:

Patak Gyöngyvér
főszerkesztő, a Kaposvárimami Közhasznú Egyesület elnöke

 

Ui.: Mivel semmi nem tökéletes, a Kaposvárimami is tévedhet, és vannak hiányosságai is. Ha bármi problémát észlelsz, kérlek jelezd felénk az alábbi űrlapon! Örömmel várjuk a javaslatokat és az építő kritikát is. És természetesen nyitottak vagyunk minden olyan együttműködésre, ami az anyukák és kismamák előnyére válhat.

 
Milyen ügyben fordulsz hozzánk?