Jelenlegi hely

Megújultunk!

Igen!

 

k!

nk!

unk!

tunk!

ltunk!

ultunk!

jultunk!

újultunk!

gújultunk!

egújultunk!

Megújultunk!

 

Mi is pont úgy vártuk már a visszaszámlálást, mint a vakáció előtt álló iskolás kisdiákok a szünidőt, ugyanis hónapok óta folyt a kemény munka a színfalak mögött.

Egy 5 éves honlap szinte minden egyes tartalmát manuálisan áttenni az új weboldalra, nem gyerekjáték.

Ezt tapasztaltam magam is, a 3,5 éves ikrek anyukája, aki mindemellett egy építkezést vezényelt le. De megtapasztalta a háromgyermekes anya is, aki ráadásul lakhelyet is váltott közben és intézte a költözéssel járó felfordulás minden apró-cseprő problémáját. Tapasztalta a kétgyermekes anyuka is, akinek egy fájdalmas családi tragédia szólt közbe... És persze az ötgyermekes is, aki aközben hogy valamelyik beteg gyermekét ápolta, kézben tartotta a gyeplőt.

Dolgoztunk nappal, dolgoztunk éjjel, beteg gyerekek mellett, költözés kellős közepén. És persze napról-napra fellépett valami hiba, amit mindig orvosolni kellett. Így töltötte az elmúlt hónapokat nemcsak mindegyik Kaposvárimami, hanem az összes Imami, mert mint bizonyára tudjátok, az Imami-hálózat franchise rendszerben működik, az ország valamennyi megyéjében fellelhető egy vagy több „Imami”.

De láttuk magunk előtt a célt, az új arculatot, amit már büszkén vállalhatunk, hogy igen, ezek vagyunk mi, Kaposvárimamik. Ez átsegített az újabbnál-újabb nehézségeken, tudtuk, hogy jó úton haladunk és van értelme a belefektetett energiának. De senki ne aggódjon, aki a régi oldalunkhoz szokott, hisz a Kaposvárimami nem vész el, csak átalakult! :) Egy modern, letisztult és ízléses design egy logikus, egyszerűbben elérhető tartalmat takar. Megvalósult, amit hetek (hónapok) óta reklámoztunk, MEGÚJULTUNK!

Fogadjátok szeretettel új oldalunkat, ami nektek készült és értetek van, kaposvári és Somogy megyei anyukákért!

Bepillantok a Kaposvárimami új oldalába

Böngéssz kedvedre aktuális programjaink között, olvasd friss híreinket, töltsd fel a gyerkőcök kinőtt ruháit, játékait börzénkre vagy kérj tanácsot szakértőinktől! Ez csak néhány lehetőség a Kaposvárimami által nyújtott szolgáltatások közül.

Amennyiben hibát vagy téves információt észlelsz oldalunkon, úgy kérjük azt is jelezd nekünk a kaposvar@imami.hu email-címre, hogy mielőbb orvosolhassuk!

 

Köszönjük segítségedet és sikeres együttműködést kívánunk a továbbiakban is, változatlan lendülettel!

 

Szeretettel várunk:

a Kaposvárimami szerkesztősége

www.kaposvar.imami.hu

www.kaposvar.imami.hu

Ha követitek a Facebookon is a Kaposvárimamit, akkor biztosan nem maradtok le semmiről!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

VI. MESTERECSET PÁLYÁZAT

VI. MESTERECSET PÁLYÁZAT

Pályázat típusa: gyerek-és diákpályázatKorosztály: 5-18 évesekBeküldési határidő: 2020. november 8.
Lázár Ervin: A csodapatika

Lázár Ervin: A csodapatika

Lázár Ervin meséje tükröt tart elénk, hiszen a történetben szereplő patikában nem "gyógyszereket" lehet kapni. Te bemennél ide?
Az utolsó út

Az utolsó út

Szívhez szóló történet egy taxisofőrről és az utolsó útjára induló utasáról.
5+1 tipp, amit megtehetsz a lelki egészségedért - Szakértői tanácsok a Lelki Egészség Világnapján

5+1 tipp, amit megtehetsz a lelki egészségedért - Szakértői tanácsok a Lelki Egészség Világnapján

Szinte a csapból is az folyik, hogy az egészségünk érdekében mozogjunk rendszeresen és figyeljünk oda a helyes táplálkozására, de arról jóval kevesebb szó esik, hogy miként őrizhető meg a mentális jóllétünk, pedig ez manapság, amikor a járványhelyzet miatt még bizonytalanabbá váltak a hétköznapok, a korábbiaknál is fontosabb. Október 10., vagyis a lelki egészség világnapja alkalmából dr. Koppány Szilveszter, az Unilever Orvos Tanácsadója összegyűjtött 5+1 tippet, melyek segítségével könnyebben őrizhetjük meg lelki egyensúlyunkat.
Ugrás az oldal tetejére