Jelenlegi hely

Készítsünk papírból kandallót

Készítsünk otthonra kandallót! Karácsonyi lakásdekorációnkat nagyon jól fel tudja dobni, ha készítünk otthon egy "álkandallót", ami készülhet ingyenes banános dobozokból, gyerekek által festett papír téglákból, de vehetünk rá rendes téglamintákat is a barkácsüzletekben, és ha elkészült tegyünk bele pár élő fa husángot.

Esetleg egy karácsonyi égősorral "gyújtsunk" alá vagy lehet kapni már  kikapcsolható kicsi mécsest, amiben egy kis izzócska van. Ha vége az ünnepeknek egyszerűen csak tegyük el jövőre :)

A leírást Tillné Barcza Claudia olvasónk küldte el nekünk.

1. Papírdobozok az alapok ( Mi a Baumaxban vettük, 5 db kellett 500 Ft /db), azokat ragasztottuk össze, bevontuk barna háztartási csomagolóval azt az Auchanban vettük 8-900 Ft (kb 1 tekercs elég).

2. Piros papírból, vágtunk ki téglákat, kb. 100 db kellett 8 cm vastagok a téglák, ezeket is ragasztottuk (ebből 2 tekercset használtunk el, kb 600 Ft / tekercs).

3. Az alsó dobozokba súlyokat helyeztünk hogy stabil legyen, a tűz is papírból vágva, ragasztva és filccel megrajzolva lett. Mi a rávaló csizmácskákat is az Auchanba vettük 179 Ft / db áron, 5 féle mintával van.
 
 
Hosszú idős meló,de megéri.
 

Köszönjük a leírást Claudiának!

Zókáné Klingler Emese olvasónk papír kandallója ilyen lett:


 

És egy inspiráció a netről:

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Adventi kiállítás Monor főterén, ahogy még nem láthattad - nézd meg te is!

Adventi kiállítás Monor főterén, ahogy még nem láthattad - nézd meg te is!

Kruchió László dekoratőr idén 13. alkalommal készítette el Adventi kiállítását, amit évről évre vár szinte az egész város. Egy mesevilágba csöppenünk a kiállítást körbejárva, lélekben is készülve a karácsonyra.A város főtere megtelik játékossággal és a várakozásra való felkészüléssel. November 29 – december 13-ig látogatható a szabadtéri kiállítás Monor központjában, a Szent István téren.
Különleges adventi naptárak a világból

Különleges adventi naptárak a világból

Kezdődik az ünnepi visszaszámlálás, az adventi kalendáriumok ablakai fokozatosan feltárulnak. De nem csak a gyerekszobákban találhatóak, hanem több helyen a városok utcáin is elkápráztatják az embereket.
5+1 klasszikus és drasztikus tipp - Hogyan űzd el a rosszkedved és kerülj jó passzba

5+1 klasszikus és drasztikus tipp - Hogyan űzd el a rosszkedved és kerülj jó passzba

Itt van a csúnya, sötét november, és vele együtt a hajlam a búskomorságra, letargiára, depresszióra, amit csak súlyosbít az újra támadásba lendült vírus okozta emberpróbáló helyzet, mely még a reményt hozó, közelgő advent fényeire is árnyékot vethet. Itt az idő felvenni a kesztyűt, mielőtt túl mélyre süllyedünk!
Adventi koszorú-pánik - tippek,ötletek last minute-ra

Adventi koszorú-pánik: tippek, ötletek last minute-ra

Adventi koszorú-pánik? Jogosnak tűnik az első adventi vasárnap előtt. Gyors megoldások, ihletadó fotók... gyere, szemezgess, még van időd vasárnapig!
Ugrás az oldal tetejére