Jelenlegi hely

Varázsoljuk együtt szebbé a szívünket, osszuk meg a készülődés örömét!

Idén is adományt gyűjt a Csiky Gergely Színház. Egy ajándéktasak megtöltése nem megterhelő, de valakinek boldog pillanatokat szerezhetünk vele Szenteste. 

A Csiky Gergyel Színház évek óta közönségével együtt készül arra, hogy több száz család és gyermek karácsonyát tegye szeretettel és ajándékkal teljessé.

A jótékonysági felhívás, mint kezdeményezés ebben az évben is az ünnepre való felkészüléshez nyújt segítséget, így most is tartós élelmiszereket és jó állapotban lévő játékokat szeretnének összegyűjteni. A kivitelezésben is segítenek, hiszen az Adventi Gálára jelképes összegben megvásárolt jegy (200 Ft) ellenében egy Csiky ajándéktasakot adnak, amit feltöltve várnak vissza a jegyirodába, ahol egészen december 16-ig gyűjtik az adományokat.

A gyűjtés mellett azt a lehetőséget is felajánlják, hogy rászoruló gyermeknek színházjegyet vásárolhat az adományozó, amit a jegyirodában hagyhat. A Csiky dolgozói eljuttatják olyan kisgyermekekhez, akik korábban nem jártak még színházban. 

A több éves gyűjtésben a Compass Egyesület társszervezőként áll mellettük. Segítségük és munkájuk nélkülözhetetlen! Idén is közös erővel gyűjtik és juttatják el az adományokat a rászorulókhoz.
Az elmúlt években már kaposvári sportolók, vállalkozások és magánszemélyei is csatlakoztak a kezdeményezéshez, idén is bíznak a sikeres összefogásban!

Információs elérhetőség:
jotekonysag@csiky.hu

2018. december 2. 18 óra – Jótékonysági Gála

Információk:
Csiky Gergely Színház Jegyiroda: 7400 Kaposvár, Nagy Imre tér 2.
Telefon: 82 511 - 207, 208, e-mail: jegyiroda@csiky.hu
web: csiky.hu, facebook: facebook.com/csikyszinhaz

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!