Jelenlegi hely

Újra Kaposváron a hatalmas Légvárvilág Játszóház

Ismét hatalmas játszótérré alakul a kaposvári Sportcsarnok. A küzdőtéren 1000 m2-en számos légvár, óriáscsúszda, ugrálóvár, felfújt focipálya, akadálypályás ugráló, elkülönített babasarok a kicsiknek.
A Légvárvilág Játszóház jóvoltából 2 nyertes részére, gyerek+kísérő jegyet sorsolunk ki azok között, akik játszanak velünk a Facebook oldalunkon.

 

A rendezvény időpontja:

november 11. (vasárnap) 10:30-17:30

Helyszín:

Kaposvár Sportcsarnok

Turnus időpontok:

  • 10:30 - 12:30 óráig
  • 13:00 - 15:00 óráig
  • 15:30 - 17:30 óráig


Árak:

Gyermekjegy: 1800 Ft/ 2h (1 turnus)
Napi gyerekjegy: 2400 Ft (korlátlan időre szól és visszatérő is egyben)
Kísérőjegy: 400 Ft
Játssz Velünk mozogva!
Megosztásokat köszönjük!

TARTSD A SZÜLINAPI BULID NÁLUNK!

Hívd meg kis barátaidat hozzánk és tartsd a szülinapi bulit a Légvárvilágban! Mi a helyet biztosítjuk, egy feldíszített szülinapi sarkot rendezünk be, neked csak a tortát, rágcsát, üdítőt kell hoznod. Ajándékkal kedveskedünk az ünnepeltnek és a meghívottak sem távoznak üres kézzel! 
Kápráztasd el a barátaidat és lepd meg őket egy hatalmas szülinapi bulival!

Hasznos tanácsok szülőknek, kísérőknek a Légvárazás során!

1. A rossz idő beálltával érdemes vastag zoknit hozni a játszóházba, mivel a gyerekek cipő nélkül rohangálnak. (váltócipőben nem tudnak csúszni) Esetleg papucsot, a mosdóba kirohanni benne.

2. A hosszú ujjú vékony felső a tuti befutó a csúszdán és akkor marad bőr a gyerek könyökén :-) (sebtapasz bekészítve a pénztárnál)

3. Szülőknek javasoljuk a sportcipőt vagy kényelmes cipőt

4. Váltóruha ajánlatos mert meglehetősen kiizzadnak, hajszárítót lehet kérni a pénztárnál

5. Praktikus magunkra akasztható kis táskát, oldaltáskát, kis hátizsákkot vagy hasitasit hozni amiben az értékeket (kocsikulcs, pénz, telo) belefér és tudjuk magunkkal vinni miközben loholunk csemeténk után :-)

6. Túlélőkészlet jöhet (szénsavmentes vizet, kis rágcsát lehet hozni). A kérésünk a szülők, kísérők felé: ugrálás előtt és közben szénsavas üditőt ne itassanak a gyerekkel! A buborék felszabaduló hatása és következménye senkinek sem szerencsés! :-) Amúgy is cukros és egészségtelen. A víz a legjobb, szeretett növényeinket sem kólával itatjuk! :-)

Várunk benneteket!
A Légvárvilág Játszóház csapata! :-)

 

Most a Légvárvilág Játszóház jóvoltából 2 db gyerek+kísérő jegyet sorsolunk ki azok között, akik játszanak velünk a Facebook oldalunkon. Nos, indulhat a játék? Figyelj, pénteken sorsolunk.

A nyertesek a 2. turnusra nyernek belépőt.

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!