Jelenlegi hely

Advent mesevilága vár Kaposváron

December 2-án, advent első vasárnapján megkezdődnek Kaposváron a karácsonyra hangoló programok, felgyúlnak a fények és mesevilággá alakul a város.

Igazi csodavilággal várnak mindenkit a szervezők, akik ajándékot vásárolnának, vagy részt vennének a programokon a forralt bor és kürtős kalács illatú városközpontban.

Idén is a Kossuth tér lesz a központja az adventi falunak, melynek fő látványossága az ország egyik legszebb betleheme lesz. A karácsonyfa mellett felállított pajtaszínház is várja az embereket 54 fellépővel. Számtalan kísérő program is színesíti a várakozás heteit, a város különböző pontjain.

A 2018-as évi kaposvári adventet egy igényesség jellemzi. Igényesség a megjelenésben, mert párját ritkítják azok a fények, amelyek beborítják Kaposvárt. Az adventi falu, és a benne kínált termékek, mind egyedi és minőségi élményt biztosítanak. Mindemellett megpróbáljuk az advent igazi jelentését visszaadni az embereknek. Mert igaz, hogy ilyenkor ajándékozunk, de ez mégis a megváltó születésére készülünk, és ez az igazi jelentősége az ünneplésnek – mondta el a sajtótájékoztatón Jágerné Katona Zsuzsanna.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!