Jelenlegi hely

Trollok – a világ körül premier előtt a KULTIK moziban

Október 22-én egy héttel a hivatalos hazai bemutató előtt érkezik a KULTIK Kaposvár moziba az év legvidámabb és legszínesebb filmje a Trollok a világ körül. 

A Shrek és a Bébiúr stúdiója, úgy készítette el mindenki kedvenc Trolljainak folytatását, hogy egy egész estés, színes, pompázatos, családi filmben összehozza a különféle zenei műfajokat. A poptól a countryn át a hip-hopig; a kemény rocktól a funkon át a K-popig, az elektronikus tánczenéről nem is beszélve!

Minden csupa csillám és boldogság!

A történet szerint ugyanis: Minden csupa csillám és boldogság Trollvárosban, amíg Pipacs királynő és Ágas meglepő felfedezést nem tesznek – vannak más troll világok is az övéken túl, és mindegyikben más zenei irányzat az úr. Amikor egy titokzatos fenyegetés az ország összes trollját veszélybe sodorja, Pipacs, Ágas és a barátok bandája nekivág a nagyszabású expedíciónak az ismeretlen tájakon át, hogy végrehajtsák a lehetetlent, és harmóniát hozzanak létre a különféle trollok között, hogy együtt nézhessenek szembe a végzettel.

A 2016-os nagysikerű animációs film karaktereinek olyan sztárok adták hangjukat, mint: Justin Timberlake, Anna Kendrick, James Corden, Ozzy Osbourne, Mary J. Blige, hozzájuk csatlakozott a második részben az amerikai tehetségkutató győztese: Kelly Clarkson, aki saját dallal járult hozzá a filmhez.  

A magyar változathoz pedig olyan hazai sztárok adják a hangjukat, mint: Bereczki Zoltán, Király Linda, Szulák Andrea, Nagy Feró, Elek Ferenc, Csuha Bori, Gubik Petra, Simon Kornél.
A filmhez sok-sok meglepetéssel készül a KULTIK Kaposvár mozi. Ha részt veszel a játékban, és online előre megveszed mozijegyedet a filmre, akkor Trollok Legót nyerhetsz, a LEGO Hungary Kft.
jóvoltából. De lesz sok tánc és zene, az öröm pedig garantált! 

Irány a mozi!

Kaposvárimami

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Nagykőrösi Filmkihívás videópályázat 16 felettieknek:  „A nevetés gyógyít” témában

Nagykőrösi Filmkihívás videópályázat 16 felettieknek: „A nevetés gyógyít” témában

Pályázat típusa: Videó készítőKorosztály: 16 felettNevezési határidő: 2021. január 31.

SOS - karácsonyi tervező - adventi logisztika anyáknak

Az idei karácsony egy kicsit más lesz, mint a többi, visszafogottabb, bensőségesebb, talán lassúbb is. Már most is érezzük, hogy nem zúdul ránk minden oldalról a karácsony marketingje, nem rohanunk boltról boltra, programról programra.
Adventi kiállítás Monor főterén, ahogy még nem láthattad - nézd meg te is!

Adventi kiállítás Monor főterén, ahogy még nem láthattad - nézd meg te is!

Kruchió László dekoratőr idén 13. alkalommal készítette el Adventi kiállítását, amit évről évre vár szinte az egész város. Egy mesevilágba csöppenünk a kiállítást körbejárva, lélekben is készülve a karácsonyra.A város főtere megtelik játékossággal és a várakozásra való felkészüléssel. November 29 – december 13-ig látogatható a szabadtéri kiállítás Monor központjában, a Szent István téren.
A bejglin ne, de a papíron spórolhatsz! avagy karácsony újrafelhasználva

A bejglin ne, de a papíron spórolhatsz! Avagy karácsony újrafelhasználva

Az ünnep kiváló alkalom arra, hogy a környezetünkért is tegyünk, sőt mindezt együtt is tehetjük a családdal, barátainkkal vagy kollégáinkkal. Kreativitással, előre tervezéssel csökkenthető az egyszer használatos dekorációk, csomagolások mennyisége. Ötletek, tippek, videók a képeslaptkészítéstől a karácsonyfáig!
Ugrás az oldal tetejére