Jelenlegi hely

Kipróbáltuk! NANO Fitness BIRO - Sport és Innováció

A kaposvári Fitt Mami Klubban elsőként Somogy megyében már elérhető ez a speciális, prémium minőségű sporteszköz. Kipróbáltuk, nagyon jó, ebben a cikkben megpróbáljuk összefoglalni a legelső tapasztalatainkat róla.

Mobilis és hatékony – ezek az ismérvei a NANO Fitness BIRO ruhának. Az EMS (elektromos izom stimuláció)-technológiának köszönhetően képes akár a kétórás edzőtermi edzést 20-25 percessé csökkenteni úgy, hogy közben egyszerre 11 izomcsoportot mozgat át és a mély izmokat is megdolgoztatja. Az edzéseknek mostantól nem szab gátat az idő- és a helyhiány. 

A technikai ruha anyaga vékony, kényelmes, viselete szinte észrevétlen. Tartozik hozzá egy vezérlőegység, mely könnyű súlyával és apró méretével nem korlátozza a felhasználót a szabad mozgásában és a helyhez kötöttségben.

A NANO Fitness BIRO használatával a cél bármi lehet, akár fogyás, izomtömeg növelés, tartásjavítás, asszimetrikus test egyensúlyba hozása és a narancsbőrt is eltünteti. Mindenki számára adott az egyéni edzésterv.

Mi már kipróbáltuk és a következőek a tapasztalataink

Ezekre kell odafigyelned, ha a nanoruhában edzel:

  • edzés előtti órákban szükséges a bő vízfogyasztás, mert fontos a szövetek hidratáltsága 
  • hozz váltás bugyit
  • hagyományos melltartó nem használható alatta (max sport)
     

Amire számíthatsz

A beöltözés első lépéseként kapsz egy „aláöltözetet”. (Ha rendszeres használó leszel érdemes vásárolnod egy sajátot is). A melltartót vedd le, pláne, ha pereces. Ha nagyon nem tudsz elvonatkoztatni, akkor sportmelltartó jöhet, amiben nincs fém, viszont fontos, hogy a mell feletti részen vékony pántja legyen. Egyébként a ruha kellően rugalmas tartással rendelkezik, és mellben „leszorít”. Az aláöltözetre ezután megkapod a technikai ruhát is. A lányok segítenek felvenni és rád igazítani, ezt követően kapod a "vizezést". Tipp: Váltó bugyit hozz magaddal, mert a vizesben hazamenni roppant kényelmetlen :-D

Ha már rajtad a ruha, kapsz egy övet a derekadra, amibe elhelyezik a „zsebtelepet” és egy pántot az alkarodra, amire a vezérlőegységet. Ezután következik a beállítás (ezt első alkalommal lejegyzik, így legközelebb csak elő kell kapni.) Azon túl, hogy a testalkat is beállítható, több választható programmal rendelkezik a Nano Fitness ruha, edzéstípusodnak és célodnak megfelelően, illetve az egyes izomcsoportok erősségi fokozatai is külön rögzítésre kerülnek. Ezeket az edzés közben akár növelni vagy csökkenteni is lehet. Sőt a szerkezet egy vészleállító gombbal is rendelkezik. :)

Az alábbi programokból választhatunk:

  • Shape, Cardio, Aerob, Muscle

Bemelegítés után indulhat a választott edzés és a NANO Fitnesst is bekapcsolják ;)

  
 

Ilyen érzés

Az elektromos izomstimuláció, egy finoman bizsergő vagy csipkedő érzés, nem fájdalmas, vagy kellemetlen. Elsőre lehet szokatlan, azonban néhány perc után észrevétlenné válik. Az aktuális mozgástól függően változhat az érzet, a komoly izom-összehúzódástól a lágy* simogató masszázsig. Sok mindentől függ… a vízfogyasztástól, az egyéni érzékenységtől, az izomtömegtől, az edzéstípustól, a beállított értékig. Az első beállításnál rögtön érzed, hogy alapból melyik izomcsoportod mit bír el, és ha közben változtatnál, akkor pillanatok alatt megteheted működés közben is.

Az egészben a legzseniálisabb az, hogy ha a sarokba lefeküdnél aludni, a ruha akkor is elvégezteti az izmaiddal a munkát!!! :-D

Szinte észrevétlenül elindul az izomépülés. Ezt a nanoruhát bármelyik órára felveheted, akkor is ha hosszabb ideig tart! Nem kell megijedned, nem kell félidőben levenned. A program leáll és te változatlanul folytathatod a tornát tovább.

Az edzés végén szükséges lenyújtás (ebben is segítséget kapsz), majd kapsz egy 3 perces levezető relax masszázst is. Ez a kedvencünk! :D

A vetkőzés már gyorsabban megy, bár ehhez is kell a segítség...

Kedvet kaptál, kipróbálnád a NANO Fitness BIRO ruhát?

Most extra-akciós áron megteheted, KATTINTS IDE és töltsd le a kuponodat!

Találkozzunk a Fitt Mami Klubban!

 

Gutheil Gabriella és Elsner-Szentesi Mónika - KAPOSVÁRIMAMI

(*itt bizony egy durva elírás szerepelt... eredetileg lány simogató masszást írtam... vajon hol járt az eszem? ;-D  - Gabi)

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!