Jelenlegi hely

Ismerj meg minket - előbújnak a Kaposvárimamik!

Úgy gondoltuk itt az ideje, hogy előbújjunk a laptopunk mögül és megmutassuk magunkat, kik is a Kaposvárimamik. :)

Bal oldalról én bújok :), a nevem Elsner-Szentesi Mónika, és a Kaposvárimamit főszerkesztem, most már több, mint egy éve. Kaposváron élek a családommal, a férjemmel Rolanddal, és egy szem kislányunkkal, Lizivel. Férjem a Kormányhivatalnál dolgozik, Lizi 6 éves ovis, én pedig a Kaposvárimami mellett grafikus vagyok. (Ha jobban megismernéd a munkáimat kattints ide: www.cirkagrafika.hu.)


De hogy is kerültem a Kaposvárimamihoz?

Nézzünk egy kis biográfiát: 
2015-től dolgozom a Kaposvárimaminál, az akkori (és előttem az egyetlen) főszerkesztő Patakné Csordás Gyöngyvér volt. Lelkes kis csapatba csöppentem a  kolléganőim mellé (Kata és Hajni), akik szívvel-lélekkel szerkesztették az oldalt. Az évek alatt lecserélődött a gárda, majd 2017 végére úgy alakult, hogy egyedül maradtam Gyömbivel, akivel addigra egyre szorosabb lett a barátságunk. Sosem felejtem el azt a tavalyi, májusi napot, mikor szokásos kávézós-megbeszélős találkozásunkon azzal állt elő, hogy szeretné nekem átadni a Kaposvárimami oldalt, teljes joggal és felelőséggel. Sajnos ideje hiányában nem tudta folytatni, de úgy gondolta nálam jó helyen lesz a "hatodik gyermeke". Hosszas gondolkozás után úgy döntöttem, örömmel elfogadom, így 2018 nyarától átvettem a Kaposvárimami főszerkesztését. Felkértem volt kolléganőmet Katát, hogy tartson velem, aki egészen év elejéig óriási segítségem volt, de sajnos a munkája miatt egyre kevesebb ideje jutott, így egy kis időre (de talán nem örökre) elhagyott minket.


A jobb kezem, Gabi

Azonban még nem esett szó a jobb kezemről, Gutheil Gabiról, aki a fenti kép jobb oldalán mosolyog. Évek óta ismerjük egymást, spontán jött a gondolat, hogy megkérdezzem, lenne-e kedve segíteni. Nagy örömömre el is vállalta, és még nagyobb örömömre őt is egyre jobban beszippantja a Kaposvárimami, így most már a rendezvényektől elkezdve az oldal szerkesztéséig, bármiben segítségemre van, és a hirdetéseket is ő kezeli. Szinte mindenben kiegészítve egymást dolgozunk azért, hogy hozzátok minél több információt, programot és minél jobb lehetőséget eljutassunk.
Gabi is Kaposváron él, férje Zsolt programozó, lánya Franci másodéves festőgrafikus hallgató, Gabi biztosítási és banki területen dolgozik.


Köszönöm, hogy elolvastad ezt a pár sort és remélem csupa hasznosat találsz továbbra is nálunk, hiszen az ország többi imamijával folyamatosan ezen dolgozunk. 

Ne maradj le semmi jóról, iratkozz fel a hírlevelünkre és tarts velünk a mindig naprakész facebook oldalunkon is!

 

 

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!