Jelenlegi hely

Iskolakezdéshez mindent egy helyről

A tanévkezdési tanszervásárlás, főleg gyerekkel, nem kis kihívás. A Mega-Papírnál gyorsan és hatékonyan intézhetjük a tanévkezdést.  Aki esetleg még nem hallott volna a Mega-Papírról, annak tudnia kell, hogy széles választék, szakszerű kiszolgálás, gyerkőcsarok és ingyenes parkolási lehetőség várja.

   

A Mega-Papír kis és nagykereskedés termékkínálatban verhetetlen a környéken, nem csak a termékek sokfélesége miatt, hanem az árkategóriák tekintetében is. Az egészen olcsó, éppúgy jelen van, mint a prémium kategória. Tehát jó minőségű termékeket árulnak, hatalmas a választék, minden egy helyen, nagy térben.

   

Szakképzett és naprakész eladókkal találkozhatunk, akik segítenek összeválogatni a tanszerlista alapján, az iskolakezdéshez szükséges termékeket. Ami bizony nagy segítség a szülők számára! Aki nagyon siet, leadhatja az eszköz listát és később visszajöhet a teljes csomagért. 

   

A szakszerű kiszolgáláson kívül még vízautomata és ventilátor teszi kényelmesebbé a vásárlást, hiszen ilyenkor még tart a nyári a meleg. A gyerekekre idén kreatív gyereksarok vár, krétafallal, színezőkkel és lufikkal, amíg a szülők teljes nyugalomban tudnak nézelődni és vásárolni. Biztosak lehetünk abban, hogy a legjobb minőséget kapjuk a legjobb áron. Toll, ceruza, meg a papír.


 >>>Töltsd le a 15% kedvezményre jogosító kuponodat INNEN! <<<

 

Elérhetőség:

Mega-Papír 2004 Kft.
7400 Kaposvár, Raktár utca 2.
+36 82 526 111
Nyitva tartás: H-P 8:00- 18:00, Szo 8:00-12:00

7200 Dombóvár, Hunyadi Tér 13.
+36 74 460-097
Nyitva tartás: H-P 7:30- 17:30, Szo 8:00-12:00

 

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!