Jelenlegi hely

Egy optika, ahol igazán otthon érezheted magad!

Tudtad, hogy van egy optikai szaküzlet Kaposváron, amely 3 éve, amikor megnyitotta kapuit a vásárlók előtt, nem „csak egy optika” szeretett volna lenni?

És nagyon úgy tűnik, ahogy több területen elindultak az egyedi profilú vállalkozások (pl. éttermek), úgy az optikai szaküzletekben is rengeteg lehetőség rejlik. Hiszen Halászné Négyökrű Éva akkor úgy döntött, ő a családokat várja üzletébe. Ezért is volt tudatos a névválasztás, ezért is alakította ki üzletét úgy, hogy két dolog domináljon: valami új, és valami régi. Pont, mint otthon.

Azonban egy optikai üzlet nem arról szól kizárólag, hogy ott jól érezzék magukat a vásárlók, hanem arról is, hogy egy problémával keresik fel Évit. Ez a probléma sokféle lehet, ki nem lát jól közelre olvasáskor, ki pedig távolra igényel szemüveget. Vannak gyerekek, akik első szemüvegüket itt kapják meg, és vannak felnőttek, akik immáron a sokadikat. Három év hosszú időnek tűnik, de üzleti szempontból viszonylag rövid, ennek ellenére számos visszajáró vendég látogatja nap, mint nap.

Külön kiemelnénk a gyermekszemészetet, amely városunkban kevés helyen volt elérhető, Évinek sikerült megoldani, hogy egy igazi gyermekspecialista, Dr. Szava Éva fogadja a kaposvári és megyei gyermekeket, így nem kizárólag szakorvosi ellátást kapnak, hanem a lehető legjobb kezekben van a kicsik látása.

Természetesen egyik optika sem létezhet megfelelő szemüvegkeret választék nélkül, ez pedig a kulcsa is lehet a sikernek. Volt néhány bátor lépés, amely eddig a városban hiánycikk volt, így került be a kínálatba az olasz Luxottica márkája a Ray-Ban, a svájci INVU vagy pedig a német Menrad Jaguar-ja. Mivel gyerekszemészet nem működhet gyerek keret nélkül, természetesen a legkisebbek is a legdivatosabb kereteket próbálhatják fel. Természetesen ezek a típusok mind hypoallergén alapanyagból készülnek, törhetetlenek, vagy pedig strapabíróak, a nagy igénybevétel miatt.

Sokan legyintenének, ennyi pozitívum hallatán minden bizonnyal magas áron dolgozik az optika. Minden viszonyítás kérdése, de beszédes amikor a vásárlók előbb még körbenéznek a városban, majd visszatérnek: az Otthon Optika dolgozik a legjobb árakkal. Ehhez természetesen a minőség is adott, a világ legnagyobb szemüveglencse gyártója, az Essilor biztosítja a lencséket az Otthon Optika szemüvegeibe.

Milyen esetekben fordulhatunk az Otthon Optikához?

  • Szemüveg készítés, javítás
  • Kontaktlencse és ápolószer rendelés
  • Szakorvosi szemvizsgálat
  • Optometrista látásvizsgálat szemüveghez és kontaktlencséhez
  • Napszemüvegek
  • Tanácsadás
  • Ha csak egy jót szeretnénk beszélgetni :)

Érdemes a Pláza túloldalán található üzletsoron meglátogatni az optikát, már csak a design miatt is, szerencsére a hatalmas portál mindenki számára betekintést nyújt, hiszen itt az üzlet a kirakat.

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!