Jelenlegi hely

Légvárvilág Játszóház a hosszú hétvégén

Ismét hatalmas játszótérré alakul a kaposvári Sportcsarnok. A küzdőtéren 1000 m2-en számos légvár, óriáscsúszda, ugrálóvár, felfújt focipálya, akadálypályás ugráló, elkülönített babasarok a kicsiknek.
A Légvárvilág Játszóház jóvoltából 2 nyertes részére, gyerek+kísérő jegyet sorsolunk ki azok között, akik játszanak velünk a Facebook oldalunkon.

 

A rendezvény időpontja:

március 17. (vasárnap) 9:00-18:30

Helyszín:

Kaposvár Sportcsarnok

Turnus időpontok:

  • 9:00 - 11:00 óráig
  • 11:30 - 13:30 óráig
  • 14:00 - 16:00 óráig
  • 16:30 - 18:30 óráig


Árak:

Gyermekjegy: 2000 Ft/ 2h (1 turnus)
Napi gyerekjegy: 2600 Ft (korlátlan időre szól, turnustól független, bármikor lehet érkezni és visszatérő jegy is egyben)
Kísérőjegy: 500 Ft/fő

Jegyek a játszóház napján vásárolhatóak meg belépéskor. Pénztárnyitás turnuskezdés előtt két órával.

Infovonal: +36309938919
www.legvarvilag.hu
legvarvilag@gmail.com

Játssz Velünk mozogva!

TARTSD A SZÜLINAPI BULID NÁLUNK!

Hívd meg kis barátaidat hozzánk és tartsd a szülinapi bulit a Légvárvilágban! Mi a helyet biztosítjuk, egy feldíszített szülinapi sarkot rendezünk be, neked csak a terítéket, tortát, rágcsát, üdítőt kell hoznod. Ajándékkal kedveskedünk az ünnepeltnek!
Kápráztasd el a barátaidat és lepd meg őket egy hatalmas szülinapi bulival!

Hasznos tanácsok szülőknek, kísérőknek a Légvárazás során!

  1. A rossz idő beálltával érdemes vastag zoknit hozni a játszóházba, mivel a gyerekek cipő nélkül rohangálnak. (váltócipőben nem tudnak csúszni) Esetleg papucsot, a mosdóba kirohanni benne.
  2. A hosszú ujjú vékony felső a tuti befutó a csúszdán és akkor marad bőr a gyerek könyökén :-) (sebtapasz bekészítve a pénztárnál)
  3. Szülőknek javasoljuk a sportcipőt vagy kényelmes cipőt
  4. Váltóruha ajánlatos mert meglehetősen kiizzadnak, hajszárítót lehet kérni a pénztárnál
  5. Praktikus magunkra akasztható kis táskát, oldaltáskát, kis hátizsákkot vagy hasitasit hozni amiben az értékeket (kocsikulcs, pénz, telo) belefér és tudjuk magunkkal vinni miközben loholunk csemeténk után :-)
  6. Túlélőkészlet jöhet (szénsavmentes vizet, kis rágcsát lehet hozni). A kérésünk a szülők, kísérők felé: ugrálás előtt és közben szénsavas üditőt ne itassanak a gyerekkel! A buborék felszabaduló hatása és következménye senkinek sem szerencsés! :-) Amúgy is cukros és egészségtelen. A víz a legjobb, szeretett növényeinket sem kólával itatjuk! :-)

Várunk benneteket!
A Légvárvilág Játszóház csapata!

 

Most a Légvárvilág Játszóház jóvoltából 2 db gyerek+kísérő jegyet sorsolunk ki azok között, akik játszanak velünk a Facebook oldalunkon. Nos, indulhat a játék? Figyelj, pénteken sorsolunk.
(A nyereményjegyek a 2., 3. vagy a 4. turnusra érvényesek.)

 

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!