Jelenlegi hely

Kaposvári Petőfi Sándor Központi Óvoda

Cím: 7400 Kaposvár, Petőfi Sándor utca 20.
Telefon: 82/512-759
E-mail: petofi.ovoda@cbn.hu
Web: petovi1.webnode.hu
OM azonosító: 033759

Nyitvatartás: 6.30 – 17.30

Óvodavezető: Tavali Gabriella

Fenntartó: Kaposvár Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

A Kaposvárimami 2012 őszi "A mi óvodánk" című pályázata keretében 480 szülő osztotta meg gyermeke óvodájával kapcsolatos tapasztalatait. Az akkor beküldött véleményeket ITT OLVASHATOD

 

 

Hozzászólások

A Kaposvárimami 2012 őszi és 2015/16. évi "A mi óvodánk" című pályázatában több száz szülő osztotta meg gyermeke óvodájával kapcsolatos tapasztalatait. A 2012. évi véleményeket ITT OLVASHATOD, 2015/16-ban erről az óvodáról az alábbiakat írták:

 

Kisfiam büszke Csiga csoportos, ahol összetartó közösség, kedves, lelkiismeretes óvónök, és dadus néni vigyáznak gyerekeinkre:), emellett klassz választható, és tehetséggondozó foglalkozások vannak. Remélem nyernek valami kis Csigák :)

Szerintem nagyon jó óvoda. Odafigyelnek a gyerekekre, sok lehetőség van sportolásra vagy egyéb foglalkozásra. Ingyenesen rendelkezésre áll logopédus, aki megfelelően foglalkozik a gyerkőccel. Az óvonénik a dadussal együtt odafigyelnek a gyerekekre. 

22 évvel ezelőtt is szerettem a Petőfi Óvodát, mint óvis, és most is elégedett vagyok, mint szülő. 

Azért szeretjük a mi óvodánkat, mert vegyes korcsoportú gyerekek vannak, így egymástól tanulnak, és segítik a nagyok a piciket. Több foglalkozás is van, amely speciális, többek között a lábtorna, ami a lúdtalpas gyerekeknek segít, valamint a mozgáskotta, amely játékos, zenés, mozgásfejlesztés, összehangolja a jobb és bal agyféltekék működését. A reggeli nem kötött, minden gyerek akkor eszik, amikor éhes, ha egyáltalán éhes! :-) Már a harmadik gyerkőcöm jár ide. és mindegyik szerette! 

Sziasztok! 3. kislányom jár a Petőfi ovi, csiga csoportjába. Már 2010 óta koptatjuk folyamatosan a kisszékeket a csoportban, szerintem egy nagyon jó kis közösség a mi csoportunk, én úgy érzem, hogy az óvónénik jól összetartják a gyerekeket és a szülők is összetartanak a közösségért. Nagyon szeretem az óvónéniket és természetesen a dadusunkat is. Természetesen itt is előfordulnak kisebb nézeteltérések, de eddig mindig, mindent emberi módon meg lehetett beszélni, el lehetett rendezni. A gyerekek őszinte mosolya pedig magáért beszél.

Azért szeretem a gyerekek óviját mert minden gyermekkel foglalkoznak.sokat tanulnak és játszanak.nagyon kedves az összes óvo néni.dajka nénik és az összes foglalkoztató nénik.mindig együtt müködnek a szülökkel.ha esetleg valamit nem tud a szülö tisztességel segitséget nyújtanak.az én manóim is szeretik ezt az ovit

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Meghallgatlak! telefonos segítség az autizmussal élő gyermekek szüleinek

Meghallgatlak! telefonos segítség az autizmussal élő gyermekek szüleinek

A Nem Adom Fel Alapítvány Léleköntő programjának keretein belül indult telefonos szolgáltatás március 23-a óta elérhető a segítségre szoruló autizmussal vagy ADHD-vel élő gyermekek és szüleik számára. Céljuk, hogy a koronavírus miatt kialakult különleges helyzetben is segítségre találjanak az érintett családok.
Otthon nyaralunk! - Tippek, ötletek, hogy az idei is feledhetetlen legyen

Otthon nyaralunk! - Tippek, ötletek, hogy az idei is feledhetetlen legyen

Bizony nem a drága játékok, a luxus nyaralások azok, amikre a gyerekeink vágynak, hanem a velünk töltött időre, a bolondozásra, a sok mókára.
Ha újra itt a nyár - Jól jön a "digitális" szülői felügyelet!

Ha újra itt a nyár - Jól jön a "digitális" szülői felügyelet!

Te is szeretnéd biztonságban tudni a nagyobb gyerekeidet? Jó lenne, ha nyáron nem a kütyüket nyomkodnák egész nap? Találtam egy hasznos alkalmazást, amivel nyomon követheted, hogy mikor, merre jár, szabályozhatod a képernyőidőt és a tartalmakat is. Érdekel?
21 retró fotó a babakocsi százéves történetéből

21 retró fotó a babakocsi százéves történetéből

Milyen babakocsiban tologatták a szüleinket és nagyszüleinket? A századfordulótól a 1980-as évekig bemutatjuk a legérdekesebb modelleket a Fortepan képei alapján.
Ugrás az oldal tetejére