Jelenlegi hely

Kaposvári Nemzetőr Sori Központi Óvoda

Cím: 7400 Kaposvár, Damjanich u. 3.
Telefon: 82/512-794
web: nemzetorovikaposvar.hu
e-mail: nemzetorsoriovoda@gmail.com
OM azonosító: 033757

Nyitvatartás: 7.00 - 17.30

Óvodavezető: Hegedüs Mária Katalin

Fenntartó: Kaposvár Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

A Kaposvárimami 2012 őszi "A mi óvodánk" című pályázata keretében 480 szülő osztotta meg gyermeke óvodájával kapcsolatos tapasztalatait. Az akkor beküldött véleményeket ITT OLVASHATOD
 

Hozzászólások

A Kaposvárimami 2012 őszi és 2015/16. évi "A mi óvodánk" című pályázatában több száz szülő osztotta meg gyermeke óvodájával kapcsolatos tapasztalatait. A 2012. évi véleményeket ITT OLVASHATOD, 2015/16-ban erről az óvodáról az alábbiakat írták:

 

Második gyermekünk jár már a Csigalépcsős Oviba. Örökké hálás leszek az a 7-es csoportban Anikó néninek, Ági néninek és Hajni néninek és most az 1-es csoportban Ági néninek, Mónika néninek és Hajni néninek, hogy a nap folyamán egyetlen percig sem kell(ett) aggódnom, mert tudom, hogy a gyerekek a legeslegjobb helyen, a legeslegjobb pedagógusokkal vannak. <3 

Egy 3 éves kislány, nagymamája vagyok, imádom az unokám. Bölcsödét  úgy választottunk, hogy jól felkészült szakemberek segítsék a gyerekek fejlődését.Tettük ezt az óvoda kiválasztásával  is. Tehát először jó óvónéniket kerestünk, aztán eljutottunk magához az intézményhez! Azt hiszem- tudom,- hogy jó választás volt. Kedves, hozzáértő, jól felkészült csapat irányítja gyermekeink fejlődését. Köszönet érte! Szeretném a pályázat elnyerésével az intézményt, ezen belűl unokám csoportját (8as csoport) támogatni. Köszönettel: egy elégedett nagymama. :)

Két nagyobb lányom a Nemzetőr sori óvodába jár.Nagyon szeretjük az óvodát,mert zömében tiszta csoportok vannak,kedvesek az óvónők,sok program van óvodán belül és kívül is.Tágas,nagy udvar áll a gyerekek rendelkezésére.Mindenkinek tiszta szívemből ajánlom ezt az ovit.

Két nagyobb lányom a Nemzetőr sori óvodába jár.Nagyon szeretjük az óvodát,mert zömében tiszta csoportok vannak,kedvesek az óvónők,sok program van óvodán belül és kívül is.Tágas,nagy udvar áll a gyerekek rendelkezésére.Mindenkinek tiszta szívemből ajánlom ezt az ovit.

Amellett, hogy a gyermekem imád oda járni, szülőként is maximálisan meg vagyunk elégedve a környezettel, a légkörrel, szívesen visszük minden reggel gyermekünket ennek az intézménynek a falai közé. Az óvó nénik és a dadusok (1-es csoport) is nagyon aranyosak, kedvesek és felkészült pedagógusok is, teljes odadadással viszonyulnak a gyerekekhez. Mindenkinek csak ajánlani tudom a Napraforgó csoportot (csak itt van tapasztalatom :-)

Mindenki csak pozitív véleményt ír erről az óvodáról.Nekünk ide járt a gyermekünk sajnálatos módon. Mi nem vagyunk még elégedve ezzel az óvodával. Ha nem úgy viselkedik a gyerek akkor azon vannak hogy el vigyék innen a Szülök. Volt olyan hogy a fülén lila foltal jön haza a gyerek a mai napig nem tudtuk miért volt neki lila de meg tudtuk az egyik óvónő csavargatja a gyerekek fülét a másik a kezét EZEKET LEHET Hallani sajnálatos hogy egy gyermek ezeken megy keresztül hát gratulálok.... Mindent kitaláltak hogy milyen a gyerek érdekes hogy ugyanezeket lehet hallani más szülőktől is akiknek még ide jár a gyereke..... A szülőt nem hallgatják meg de beszélgetni akarnak hogy így a gyerek úgy a gyerek de a szülő véleménye nulla... Ha nem szimpatikus a gyerek mert kicsit csintalanabb akkor innen mennie kell..meg oldják így úgy.... Gusztustalan ROSSZ VÁLASZTÁS VOLT 

Második gyermekünk jár az óvodába. A  6-os csoportba járt a nagyobbik gyermekünk négy évig, nagy köszönettel tartozunk, és örökké hálásak leszünk Óvó néniknek és Dajka  néninek , hisz szeretetben nevelték és tanították gyermekünket. A 8-as csoportba jár jelenleg a kisebbik gyermekem, ahol szintén nagyon jó Pedagógusokat és Dajka nénit ismerhettünk meg, gyermekünk nagyon gyorsan megszerette a környezetét és az óvodát. Csak ajánlani tudom mindenkinek, immáron öt éves tapasztalataim alapján.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

VI. MESTERECSET PÁLYÁZAT

VI. MESTERECSET PÁLYÁZAT

Pályázat típusa: gyerek-és diákpályázatKorosztály: 5-18 évesekBeküldési határidő: 2020. november 8.
Lázár Ervin: A csodapatika

Lázár Ervin: A csodapatika

Lázár Ervin meséje tükröt tart elénk, hiszen a történetben szereplő patikában nem "gyógyszereket" lehet kapni. Te bemennél ide?
Az utolsó út

Az utolsó út

Szívhez szóló történet egy taxisofőrről és az utolsó útjára induló utasáról.
5+1 tipp, amit megtehetsz a lelki egészségedért - Szakértői tanácsok a Lelki Egészség Világnapján

5+1 tipp, amit megtehetsz a lelki egészségedért - Szakértői tanácsok a Lelki Egészség Világnapján

Szinte a csapból is az folyik, hogy az egészségünk érdekében mozogjunk rendszeresen és figyeljünk oda a helyes táplálkozására, de arról jóval kevesebb szó esik, hogy miként őrizhető meg a mentális jóllétünk, pedig ez manapság, amikor a járványhelyzet miatt még bizonytalanabbá váltak a hétköznapok, a korábbiaknál is fontosabb. Október 10., vagyis a lelki egészség világnapja alkalmából dr. Koppány Szilveszter, az Unilever Orvos Tanácsadója összegyűjtött 5+1 tippet, melyek segítségével könnyebben őrizhetjük meg lelki egyensúlyunkat.
Ugrás az oldal tetejére