Jelenlegi hely

Honvéd utcai Tagóvoda

Cím: 7400 Kaposvár, Honvéd u. 24/b
Telefon: 82/321-674
E-mail: honvedtagovoda@gmail.com
Web: www.nemzetorovi.hu/index.php/honved-utcai-tagovoda

Nyitvatartás: 6.30 – 17.00

Óvodavezető: Hegedüs Mária Katalin
Tagóvoda vezető: Nyári Lászlóné

Fenntartó: Kaposvár Megyei Jogú Város Önkormányzata
A Honvéd utcai Tagóvoda a Kaposvári Nemzetőr sori Központi Óvoda egyik Tagintézménye

A Kaposvárimami 2012 őszi "A mi óvodánk" című pályázata keretében 480 szülő osztotta meg gyermeke óvodájával kapcsolatos tapasztalatait. Az akkor beküldött véleményeket ITT OLVASHATOD

 

Hozzászólások

A Kaposvárimami 2012 őszi és 2015/16. évi "A mi óvodánk" című pályázatában több száz szülő osztotta meg gyermeke óvodájával kapcsolatos tapasztalatait. A 2012. évi véleményeket ITT OLVASHATOD, 2015/16-ban erről az óvodáról az alábbiakat írták:

 

A Honvéd Utcai Tagóvoda egy kisebb létszámú ovi. Mindenki mindenkit ismer, név szerint is, és figyelünk is egymásra. A gyermekekről megosztják a tapasztalataikat a velük foglalkozó szakemberek a szülőkkel. Gyermekeinkkel nagyon figyelmesen, megértően viselkednek, szakszerűen foglalkoznak. Rengeteg verset, dalt is elsajátítanak. Az óvodapedagógusok figyelembe veszik a szülők jelzéseit, észrevételeit a gyermekkel kapcsolatban és mindent elkövetnek, hogy a gyermek beilleszkedjen és jól érezze magát az óvodai közösségben. Második éve járunk oviba, de csak pozitív tapasztalatokat gyűjtöttünk. Gyermekem is gyorsan beletanult az óvodai életbe, és nagyon szeret menni. Nagyon szeretjük ezt az ovit, mindenkinek csak ajánlani tudom.

Az én kislányom most kezdte az ovit a Honvéd utcai tagóvodában. Nagyon barátságos és családias hangulatú a pedagógusok kedvesek és a legjobb tudásuk szerint nevelik a gyerekeket. A kislányom is nagyon szereti az ovit és az ott dolgozókat. Ami még nagyon tetszik nekünk hogy nem vegyes csoportok vannak hanem külön kis, középső és nagy csoport. 

Kedves , türelmes óvónők , akiknek mindíg a gyerekek érdeke a legfontosabb. Köszönet érte!!!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

VI. MESTERECSET PÁLYÁZAT

VI. MESTERECSET PÁLYÁZAT

Pályázat típusa: gyerek-és diákpályázatKorosztály: 5-18 évesekBeküldési határidő: 2020. november 8.
Lázár Ervin: A csodapatika

Lázár Ervin: A csodapatika

Lázár Ervin meséje tükröt tart elénk, hiszen a történetben szereplő patikában nem "gyógyszereket" lehet kapni. Te bemennél ide?
Az utolsó út

Az utolsó út

Szívhez szóló történet egy taxisofőrről és az utolsó útjára induló utasáról.
5+1 tipp, amit megtehetsz a lelki egészségedért - Szakértői tanácsok a Lelki Egészség Világnapján

5+1 tipp, amit megtehetsz a lelki egészségedért - Szakértői tanácsok a Lelki Egészség Világnapján

Szinte a csapból is az folyik, hogy az egészségünk érdekében mozogjunk rendszeresen és figyeljünk oda a helyes táplálkozására, de arról jóval kevesebb szó esik, hogy miként őrizhető meg a mentális jóllétünk, pedig ez manapság, amikor a járványhelyzet miatt még bizonytalanabbá váltak a hétköznapok, a korábbiaknál is fontosabb. Október 10., vagyis a lelki egészség világnapja alkalmából dr. Koppány Szilveszter, az Unilever Orvos Tanácsadója összegyűjtött 5+1 tippet, melyek segítségével könnyebben őrizhetjük meg lelki egyensúlyunkat.
Ugrás az oldal tetejére