Jelenlegi hely

Valósághű rajztanfolyam Kaposváron

Rajztanfolyam indul Kaposváron 2015. szeptember 24-27-ig. Hogy mit sajátíthatsz el a négy nap alatt? Természetesen rajztudásra tehetsz szert, ezen belül is konkrétan a térből rajzolás látásmódját, amivel négy nap után bármit le fogsz tudni rajzolni!

A négy nap alatt elsősorban a térből rajzolással foglalkozunk és csak aztán fotóról ezen belül külön figyelmet fordítunk az arcok, portrék megrajzolására. A rajztanfolyam a figyelmedet a koncentrációs képességedet fejleszti főleg ha a tanfolyam után is gyakorlod amit a rajztanfolyamon elsajátítasz. Nem szükséges, hogy bármit is tudj a rajzolásról vagy, hogy legyen gyakorlatod teljesen a alapoktól kezdjük és bárki számára elsajátítható az a fajta figyelem ami egy forma megrajzolásához szükséges. A figyelmed irányítása révén közelebb kerülhetsz önmagadhoz az élethez. Ha érdekel a rajzolás mindig is szerettél volna alkotni rajzolni de eddig nem jutottál odáig akkor itt egy lehetőség amit bátran ajánlok.A rajztanfolyam alatt a figyelmed eljut odáig, hogy térbeli rajzot tudsz készíteni a meglátásod által. Ez már az első nap megtörténik és aztán tovább finomítjuk. A rajztanfolyam utolsó napján a résztvevők térből rajzolják egymást. Ráadásul ehhez nem kell, hogy bármilyen előképzettséged, gyakorlatod legyen a rajzolásban. Tudom kicsit hihetetlenül hangzik de ez leginkább azért van mert amiről nem tudjuk hogyan működik, amibe nem látunk bele az félelmetes és ismeretlen számunkra. Sokaknak tabu a rajzolás de csak addig amíg a gyakorlatban ráéreznek, hogy nagyon egyszerűen a rajzolás a figyelmed elmélyítéséről a koncentrálásodtól függ. Minden más a tehetség meg a rajzkészség stb. csak a figyelmednek a megnyilvánulásai és természetesen gyakorlás kérdése.

További info:

www.jobbagyfeltekes-rajz.hu

Facebook:

www.facebook.com/rajztanfolyamok

 

Elérhetőség:

E-mail: pasztiati@gmail.com

Tel.: 62/202-175

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Adventi kiállítás Monor főterén, ahogy még nem láthattad - nézd meg te is!

Adventi kiállítás Monor főterén, ahogy még nem láthattad - nézd meg te is!

Kruchió László dekoratőr idén 13. alkalommal készítette el Adventi kiállítását, amit évről évre vár szinte az egész város. Egy mesevilágba csöppenünk a kiállítást körbejárva, lélekben is készülve a karácsonyra.A város főtere megtelik játékossággal és a várakozásra való felkészüléssel. November 29 – december 13-ig látogatható a szabadtéri kiállítás Monor központjában, a Szent István téren.
Különleges adventi naptárak a világból

Különleges adventi naptárak a világból

Kezdődik az ünnepi visszaszámlálás, az adventi kalendáriumok ablakai fokozatosan feltárulnak. De nem csak a gyerekszobákban találhatóak, hanem több helyen a városok utcáin is elkápráztatják az embereket.
5+1 klasszikus és drasztikus tipp - Hogyan űzd el a rosszkedved és kerülj jó passzba

5+1 klasszikus és drasztikus tipp - Hogyan űzd el a rosszkedved és kerülj jó passzba

Itt van a csúnya, sötét november, és vele együtt a hajlam a búskomorságra, letargiára, depresszióra, amit csak súlyosbít az újra támadásba lendült vírus okozta emberpróbáló helyzet, mely még a reményt hozó, közelgő advent fényeire is árnyékot vethet. Itt az idő felvenni a kesztyűt, mielőtt túl mélyre süllyedünk!
Adventi koszorú-pánik - tippek,ötletek last minute-ra

Adventi koszorú-pánik: tippek, ötletek last minute-ra

Adventi koszorú-pánik? Jogosnak tűnik az első adventi vasárnap előtt. Gyors megoldások, ihletadó fotók... gyere, szemezgess, még van időd vasárnapig!
Ugrás az oldal tetejére