Jelenlegi hely

Takarítsunk okosan! Tedd próbára a Koboldot!

Sokan érezzük úgy egy kimerítő nap végén, hogy eltelt a nap, és mégse fért bele a feladatok nagy része. Egész nap megy a hajtás, mindent megteszünk, még sincs időnk semmire. Hiába próbálunk szelektálni, a fontos és sürgős feladatokat előre venni, mindig maradnak elvégzendő teendők, melyekhez biztos semmi kedvünk. Nem vagyunk egyformák, így elképzelhető, hogy ez esetben mindenki másra gondol, de az szinte biztos, hogy a takarítás ezen lista legelején szerepel. 

Ismerős az a kép, hogy folyamatosan szalad a lakás?

És az az érzés, hogy magunk sem értjük, hogyan csúszhatott ki megint az idő a kezünkből? Igen, a takarítás bosszantó, ráadásul, ha nem csináljuk okosan, rengeteg időt elvesz.

Egy jó időbeosztás rengeteget tud a család mindennapi életében segíteni. A jó eszközök pedig még többet. Megfelelő eszközök használatával látványos eredményt érhetünk el, és így valóban megtapasztalhatjuk, hogy a takarításnak nem feltétlen kell fárasztó és sok időt igénylő munkának lenni. A fennmaradó időt pedig töltsük olyan dolgokkal, melyek örömet okoznak és élményt adnak.


 

A Kobold takarító rendszerrel alapos és gyors munkát végezhetünk, és túlzás nélkül állíthatjuk, hogy öröm használni. A variálható kiegészítőknek köszönhetően egyetlen géppel feladatok hosszú sorát tudjuk elvégezni, a padlótól a plafonig tényleg mindenhol használhatjuk. Elektromos porolófejével a mélyen ülő szennyeződéseket is effektíven eltávolíthatjuk, legyen szó szőnyegről, kárpitozott bútorról vagy matracról. Felmosóporszívó fejét bármilyen típusú keménypadlón alkalmazhatjuk, így jelentős időt és energiát takaríthatunk meg ráadásul minimális vízfelhasználással.


És kiknek ajánljuk a Koboldot?

Mindenkinek, aki szereti a tisztaságot, akinek számít az idő és nem szeretne a takarítással órákat eltölteni!
És azoknak is, akiknek fontos az egészség!

A világszabadalmaknak köszönhetően ugyanis a  poratkáktól és az általuk okozott szennyeződésektől szinte teljes mértékben megszabadulhatunk, így az allergiás tüneteknek is búcsút mondhatunk. A sokak mindennapjait megkeserítő orrfolyás, tüsszögés, szemviszketés, esetleg ekcémás kiütés, valóban a múlté lehet, rendszeres használatával nem kell többé szenvednie senkinek.

Kutyával, macskával egy lakásban élőknek is kedvenc eszköze a Kobold, az állatszőröket ugyanis maradéktalanul összeszedi, így egyrészt a tisztaság is garantált, másrészt pedig az állatszőr allergiások is bátran tarthatnak kis kedvenceket otthon.

Ha szeretné Ön is otthonában kipróbálni, most minden kötelezettség nélkül megteheti. Jelentkezzen és tesztelje, egészen biztosan megdöbbenti a Kobold hatékonysága!
 

 TESZTELD TE IS A TAKARÍTÓ RENDSZERT INGYEN!
 

A KAPOSVÁRIMAMI HOZOTT NEKTEK EGY SZUPER LEHETŐSÉGET!

Egy napig ingyenesen kipróbálhatjátok, használhatjátok a Vorwerk Kobold otthoni takarító rendszert, kitakaríthatod vele az egész lakást, és az összes matracotokat is!

Mindössze egy 1400 forintos porzsák megvásárlására van szükség (higiéniai okokból), és 1 nap alatt a lakás minden zugából száműzheted az atkákat!

JÓL HANGZIK, NEM IGAZ?
HA ÉRDEKEL AZ INGYENES NAGYTAKARÍTÁS, KATT IDE ÉS REGISZTRÁLJ!

FIGYELEM! Az egy napos kipróbálás nem jár semmilyen (sem vásárlási, sem semmilyen) kötelezettséggel!!!
Viszont az ingyenes kipróbálás lehetőségével mindenki csak egy alkalommal élhet!

A gépet a Vorwerk munkatársai viszik el és a biztonságos kezelését megmutatják előtte. Kérlek, csak akkor jelentkezz, ha tényleg ki szeretnéd próbálni .

Tudj meg többet az otthoni takarító rendszerről: www.vorwerk.hu

 

 

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Hideg meggyleves: a nyári hideg levesek sztárja

Hideg meggyleves: a nyári hideg levesek sztárja

Felülmúlhatatlan. Ha a receptem szerint készíted el, családod imádni fogja.
Pszichológiai öngondoskodás - lelki immunerősítők a mindennapokra

Pszichológiai öngondoskodás - lelki immunerősítők a mindennapokra

Mindannyiunknak vannak olyan napjai, hetei, amikor úgy érezzük, nem vagyunk jól mentálisan. Akár egy külső életesemény, akár a saját energiatartalékaink lemerülése okozza (vagy akár mindkettő), ilyenkor nehéz lehet egyedül lenni magunkkal, a gondolatainkkal, de sokszor még a párunkkal vagy családunkkal is.
Rőzseláng van közepébe kivarrva…

Rőzseláng van közepébe kivarrva…

Meginvitálhatlak egy kis nosztalgiatáborozásra?
Kedvezményes családi utazás vonaton, buszon

Kedvezményes családi utazás vonaton, buszon

Itt a nyár, és az idő – tér – tömeg összefüggésrendszerében biztos sokkal többen lesznek, akik vonatra, buszra szállnak, vagy autóba ülnek a gyerkőcökkel. Körbenéztünk, milyen kedvezményeket tudnak a gyermekes családok igénybe venni utazáskor.
Ugrás az oldal tetejére