Jelenlegi hely

"Kedvenc időtöltésem Anyával"címmel rajzversenyt hirdet a Kaposvárimami

A Kaposvárimami Egyesület "Kedvenc időtöltésem Anyával" címmel rajzversenyt hirdet két kategóriában: óvodás valamint kisiskolás korú gyermekek részére.

Az alkotásokat kétdimenziós technikával készítsék a pályázók. Használhatnak zsírkrétát, ceruzát, filctollat, festéket. A rajzokat álló vagy fekvő elrendezésű A4-es méretű papíron várjuk.

A pályázati munkák hátulján kérjük a korcsoportot (osztályt), a gyermek nevét, életkorát illetve intézményét feltüntetni! A pedagógusok az összegyűjtött rajzokat egy borítékban adják le, melyen szerepel az intézmény neve, címe, elérhetősége (telefonszám, e-mail cím). 
A borítékra írják rá: Kaposvárimami: „Kedvenc időtöltésem Anyával” - rajzverseny!

A pályázatokat személyesen vagy postai úton a következő címre várjuk: Takáts Gyula Megyei és Városi Könyvtár Gyermekkönyvtára (7400 Kaposvár, Csokonai Vitéz Mihály u.4.)

A rajzok beadási határideje: 2019. március 1. (péntek)

A pályaműveket két kategóriában értékeljük: óvodás és alsó tagozatos iskolás.

A pályázat díjazása: A legszebb alkotásokat díjazzuk, korcsoporti bontásban, rangsorolás nélkül. Több nyertest hirdetünk.


Nyeremények:

Különdíj: Mozizás a legtöbb és legötletesebb rajzot beküldő osztály és csoport részére a Kultik Kaposvár moziban. Az éppen aktuális műsoron lévő filmekből választhatnak majd a nyertesek.


Nevezési díj nincs.

A legjobban sikerült alkotásokat 2019. március 9-31. között kiállítjuk a Takáts Gyula Megyei és Városi Könyvtár Gyermekkönyvtárában. A nyerteseket telefonon vagy e-mail-ben értesítjük. A beérkezett alkotásokat nem küldjük vissza.

A kiállítás megnyitója, valamint az eredményhirdetés és a díjak átadása a Kaposvárimami Családi- és Információs Napon lesz 2019. március 9-én, melyre szeretettel várjuk a pedagógusokat, a gyerekeket és családjukat.

 

Élményekkel teli alkotást kívánunk: a Kaposvárimami csapat

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!