Jelenlegi hely

"Kedvenc időtöltésem Anyával"címmel rajzversenyt hirdet a Kaposvárimami

A Kaposvárimami Egyesület "Kedvenc időtöltésem Anyával" címmel rajzversenyt hirdet két kategóriában: óvodás valamint kisiskolás korú gyermekek részére.

Az alkotásokat kétdimenziós technikával készítsék a pályázók. Használhatnak zsírkrétát, ceruzát, filctollat, festéket. A rajzokat álló vagy fekvő elrendezésű A4-es méretű papíron várjuk.

A pályázati munkák hátulján kérjük a korcsoportot (osztályt), a gyermek nevét, életkorát illetve intézményét feltüntetni! A pedagógusok az összegyűjtött rajzokat egy borítékban adják le, melyen szerepel az intézmény neve, címe, elérhetősége (telefonszám, e-mail cím). 
A borítékra írják rá: Kaposvárimami: „Kedvenc időtöltésem Anyával” - rajzverseny!

A pályázatokat személyesen vagy postai úton a következő címre várjuk: Takáts Gyula Megyei és Városi Könyvtár Gyermekkönyvtára (7400 Kaposvár, Csokonai Vitéz Mihály u.4.)

A rajzok beadási határideje: 2019. március 1. (péntek)

A pályaműveket két kategóriában értékeljük: óvodás és alsó tagozatos iskolás.

A pályázat díjazása: A legszebb alkotásokat díjazzuk, korcsoporti bontásban, rangsorolás nélkül. Több nyertest hirdetünk.


Nyeremények:

Különdíj: Mozizás a legtöbb és legötletesebb rajzot beküldő osztály és csoport részére a Kultik Kaposvár moziban. Az éppen aktuális műsoron lévő filmekből választhatnak majd a nyertesek.


Nevezési díj nincs.

A legjobban sikerült alkotásokat 2019. március 9-31. között kiállítjuk a Takáts Gyula Megyei és Városi Könyvtár Gyermekkönyvtárában. A nyerteseket telefonon vagy e-mail-ben értesítjük. A beérkezett alkotásokat nem küldjük vissza.

A kiállítás megnyitója, valamint az eredményhirdetés és a díjak átadása a Kaposvárimami Családi- és Információs Napon lesz 2019. március 9-én, melyre szeretettel várjuk a pedagógusokat, a gyerekeket és családjukat.

 

Élményekkel teli alkotást kívánunk: a Kaposvárimami csapat

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Meghallgatlak! telefonos segítség az autizmussal élő gyermekek szüleinek

Meghallgatlak! telefonos segítség az autizmussal élő gyermekek szüleinek

A Nem Adom Fel Alapítvány Léleköntő programjának keretein belül indult telefonos szolgáltatás március 23-a óta elérhető a segítségre szoruló autizmussal vagy ADHD-vel élő gyermekek és szüleik számára. Céljuk, hogy a koronavírus miatt kialakult különleges helyzetben is segítségre találjanak az érintett családok.
Otthon nyaralunk! - Tippek, ötletek, hogy az idei is feledhetetlen legyen

Otthon nyaralunk! - Tippek, ötletek, hogy az idei is feledhetetlen legyen

Bizony nem a drága játékok, a luxus nyaralások azok, amikre a gyerekeink vágynak, hanem a velünk töltött időre, a bolondozásra, a sok mókára.
Ha újra itt a nyár - Jól jön a "digitális" szülői felügyelet!

Ha újra itt a nyár - Jól jön a "digitális" szülői felügyelet!

Te is szeretnéd biztonságban tudni a nagyobb gyerekeidet? Jó lenne, ha nyáron nem a kütyüket nyomkodnák egész nap? Találtam egy hasznos alkalmazást, amivel nyomon követheted, hogy mikor, merre jár, szabályozhatod a képernyőidőt és a tartalmakat is. Érdekel?
21 retró fotó a babakocsi százéves történetéből

21 retró fotó a babakocsi százéves történetéből

Milyen babakocsiban tologatták a szüleinket és nagyszüleinket? A századfordulótól a 1980-as évekig bemutatjuk a legérdekesebb modelleket a Fortepan képei alapján.
Ugrás az oldal tetejére