Jelenlegi hely

Én már alakulok, most te jössz!

Amikor az ember lánya még csak 20 éves, akkor hajlamos azt gondolni, hogy ez az életmódáltás csak valami divat, amit vagy követek, vagy nem. Aztán, ahogy telik – múlik az idő, rájövünk, hogy szükséges odafigyelni arra mit eszünk, és a mozgásnak muszáj az életünk részévé válnia ahhoz, hogy fittek, egészségesek legyünk, és jól is érezzük magunkat a bőrünkben.

Engem is magával sodort a lendület

Nem egy újévi és nem is szülinapi fogadalom volt (neked viszont lehet újévi ;) ), hanem egyszerűen csak rájöttem, hogy el kell indulni egy másik úton, az étkezés és a mozgás szempontjából. Erről már olvashattatok is itt a Kaposvárimamin, úgyhogy nem is részletezem újra.

Szeptember óta „Ramónáék” a Fitt Mami Klubban „függővé” tettek. Ami egy nagyszerű függőség, hiszen heti kétszer 25 perc nem sok időt vesz el, de szemmel látható változást hozott az életembe.

A Fitt Mami Klubban van egy szuperhatékony technológia, a NANO Fitness, amely segítségével, 2-3 hónap alatt jelentős változást érhetsz el Te is!

 

Mi is ez a NANO Fitness?

Ez egy olyan innováció a sportban, amivel rapid sebességre kapcsolhatunk. A 2 órás edzés hatékonyságát 20-25 perc alatt elérjük. A technológia sajátossága, hogy elektromos izom stimulációval extra munkára készteti a mélyizmokat 11 izomcsoportban. A NANO Fitness ruha vékony, kényelmes, viselete szinte észrevétlen és mivel ez egy vezeték nélküli változat, így a mozgásban teljes szabadságot biztosít, nem akadályoz.

Még többet szeretnél megtudni a Nano Fitness-ről? Olvasd el itt!


A Fitt Mami Klub és a Kaposvárimami közös karácsonyi ajándéka Neked

Szuper hírünk van! Hoztunk egy letölthető kupont, mellyel most ingyen kipróbálhatod te is a Nano Fitness ruhát! Egyszer próbálod ki és már láthatod is, mi az, ami minket magával ragadott:

Rövid idő alatt (25 perc), hatékony edzés, személyi edző vezetésével, megfizethető áron! Mindig mondják, hogy kell az ÉNIDŐ! Nekem most ez lett a kedvenc ÉNIDŐM! Bármilyen órára megyek be, vagy edzésformát választok, nem érzem plusz tehernek a nanoruha viselését. Szinte észrevétlenül dolgozik a kritikus részeimen. Ráadásul olyan helyeken is, ahol eddig azt hittem nincs is izmom, kiderült, hogy mégis van! :D


Most INGYEN te is kipróbálhatod, KATTINTS IDE és töltsd le a kuponodat!
 

Nézzük a számokat, amik nálam már látványosságot is hoztak:

Az életmódváltást már nyár elején elkezdtem, először az étkezési szokásaimon változtattam, elsősorban a finomított szénhidrátokat és a cukrokat hagytam el, illetve cseréltem le. Nem éhezem és néha egy kis bűnözés is belefér. :D Ehhez jött szeptembertől a Nano Fittnes ruhában Cardio vagy shape programos edzés, hogy igazán s’ép legyek. Így eddig 13 kg-ot fogytam, és nincs megállás, folytatom a megkezdett utam, remélem nyár elején már a „beach bodymmal” jelentkezem! ;)
 


Elsner-Szentesi Mónika - KAPOSVÁRIMAMI

 

 

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Napló egy három gyermekes család életéről a koronavírus idején

Napló egy három gyermekes család életéről a koronavírus idején 8.

Ma, mikor feltettem a kérdést, hogy ki hogyan is tervezi a hétvégét, úgy nézett rám a családom, mintha bolondgombát ettem volna. Pedig totál komolyan gondoltam, hogy ezt a mostani hétvégét is tervezzük meg. Kijárás nélkül.
"A nagylegény majd megoldja!" -  Önállóságra nevelés VS helikopterezés

"A nagylegény majd megoldja!" - Önállóságra nevelés VS helikopterezés

Nemrég a 10 éves fiammal sportorvosnál jártunk.
Napló egy három gyermekes család életéről a koronavírus idején

Napló egy három gyermekes család életéről a koronavírus idején 7.

Szeretnék, óh, de szeretnék újra kisgyermek lenni. A világ felől nem aggódni. Csak a családommal együtt lenni. A sok aggódást elengedni.
Toyota Álomautó Rajzverseny

Toyota Álomautó Rajzverseny

Pályázat típusa: rajzpályázatKorosztály: 0-15 éves korigBeküldési határidő: 2020. június 15.  
Ugrás az oldal tetejére