Jelenlegi hely

Bridge Bizniscool - Élményalapú vállalkozási műhely 8‑12 év közötti gyerekeknek

“A munka világa néhány éven belül gyökeresen át fog alakulni. Egyre többen lesznek freelancerek (szabadúszók), egyéni vállalkozók (önfoglalkoztatók), dolgoznak majd a vállalatoknak mindössze 1-1 projekt erejéig. Sokan dolgoznak majd távolról, otthonról, így a saját időnk menedzselése elengedhetetlen készség lesz.” Pistyur Veronika, a Bridge Budapest ügyvezető igazgatója

A Bridge Bizniscool a Bridge Budapest és a már Kaposváron is működő Logiscool közös projektje, amely a vállalkozói és üzleti szemléletmód elsajátítását, a vállalkozások működésének játékos módon történő megismertetését, a vállalkozások, vállalatok iránti érdeklődés felkeltését tűzte ki céljául, 8-12 év közötti gyerekek részére.

Jeremiah Jones 8 éves volt, amikor megtervezte és útnak indította saját divatmárkáját. Alina Morse fogorvosok segítségével megalkotta a világ első olyan nyalókáját, ami nem káros a fogakra, ekkor 10 éves volt. Mercer Henderson 13 évesen dobta piacra az első hangalapú emojis applikációt. Egyikőjük sem zseni, mindössze gyerekként voltak elég bátrak, szemfülesek és kreatívak ahhoz, hogy megvalósítsák az ötleteiket és alkossanak valami sajátot, valami egyedülállót. A Bridge Bizniscool célja hogy bátorítsuk gyermekeinket arra, hogy lépjenek ki a hagyományos keretek közül, és játékos formában érezzenek rá arra, milyen az, amikor szárnyal a kreativitásuk, valóra váltják az álmaikat és megmutatják ötleteiket a nagyvilágnak!

Foglalkozásainkon a 8-12 év közötti gyerekek játékos formában, testközelből ismerkedhetnek meg a vállalkozások/startupok működésével, azok különböző területeivel interaktív játékok és készségfejlesztő gyakorlatok segítségével. Szakembereink által fejlesztett egyedi tananyag mentén képzett egyetemista oktatóink vezetik be a gyerekeket a vállalkozások világába. 10-12 fős kiscsoportokban dolgozva kóstolhatnak bele a vállalkozás különböző területeibe. Lehet, hogy éppen egy drónok értékesítésével foglalkozó céget vezetnek, vagy a jövő városának közlekedési eszközén dolgoznak csapatukkal, esetleg egy új csokoládét dobnak piacra. A cél minden esetben az, együtt hozzanak létre egy közös vállalkozási projektet, a saját márkájukat.

Kaposváron a nyári szünetben kétszer 1-1 hetes tábor alkalommal - 2018. július 2-6. és 2018. augusztus 13-17. között - lehet megtapasztalni az élményalapú vállalkozási műhelyt a Logiscool kaposvári iskolájában.

Részletek és jelentkezés:
www.logiscool.com/kaposvar
hello.kaposvar@logiscool.com
+36 70 670 9199

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!