Jelenlegi hely

Adománygyűjtés a Csiky Gergely Színház és a Compass Egyesület összefogásával

Idén 3. alkalommal indítottak adománygyűjtést, céljuk, hogy több száz család és gyermek karácsonyát tegyék boldogabbá! 
Egy-egy ajándéktasak feltöltése nem megterhelő, de valakinek nagyon boldog pillanatokat okoz. 

A Csiky Gergely Színház és a Compass Egyesület felhívása!

Elsődleges célunk hogy megörvendeztessük a gyerekeket és családtagjaikat is. Ezen kívül kiemelt célunk a társadalmi felelősség-vállalás erősítése, az önkéntesség szellemiségének elterjesztése.

AJÁNDÉKTASAK:

A jótékonysági felhívásunk, a megtöltött ajándéktasakok az ünnepre való felkészüléshez nyújtanak segítséget, így a következők bármelyikét várjuk:

 • tartós élelmiszereket, 
 • különböző fajta édességeket, 
 • könyveket,  
 • játékokat.

Lebonyolítás módja:

A Csiky Gergely Színház jegypénztárában vagy a Compass Egyesület Ifjúsági Központjában átvehetőek a Csiky ajándéktasakok, amiket feltöltve várunk vissza a következő helyekre:

 • Csiky Gergely Színház jegyirodájába  (AGORA)
 • Compass Egyesület Ifjúsági Központjába (Kaposvár, Füredi út 41),
 • a Compass Egyesület által rendszeresen látogatott középiskolákba: 
 • Munkácsy Mihály Gimnázium, 
 • Noszlopy Gáspár Közgazdasági Szakgimnáziuma, 
 • Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskola és Gimnázium-Gyakorló

Ha valaki 1-1 kisebb adománnyal, élelmiszerrel, játékkal szeretne hozzájárulni arra is van lehetőség, mert munkatársaink, önkénteseink úgy töltenek fel 1-1 ajándéktasakot, hogy abba mindenből kerüljön!

A gyűjtés december 16-ig tart!

Támogatás SZÍNHÁZJEGGYEL:

A gyűjtés mellett szeretnénk bővíteni azok köret, akik színházi élménnyel gazdagabbak! Lehetőség van arra  is, hogy 1-1 színházjegyet vásárolhat az adományozó  a Csiky jegyirodájában, amely olyan kis gyermekhez vagy fiatalhoz fog kerülni, aki még soha nem járt színházban! Ezáltal olyan felejthetetlen, örömteli élményt ajándékozhat, amely egy életre elkíséri az adományozottat.

Jegy ára: 1.500.- Ft

Varázsoljuk együtt szebbé a szívünket, osszuk meg a készülődés örömét másokkal is! Az elmúlt években már kaposvári sportolók, vállalkozások és magánszemélyei is csatlakoztak hozzánk, idén is bízunk a sikeres összefogásban! Boldogok leszünk, ha újabb magánszemélyek, cégek, vállalatok, intézmények, civil szervezetek fognak velünk össze, ezét a nemes célért!

Az elmúlt években az összegyűjtött ajándékok, csomagok, játékok, élelmiszerek A több mint 600 sárga Csiky-s tasakot az alábbi helyszínekre juttattuk el:

 • Somogy Megyei Duráczky EGYMI és Kollégium Kaposvár
 • Somogy Megyei Duráczky EGYMI és Kollégium, Hétszínvirág Tagintézmény Marcali
 • Napsugár Gyógypedagógiai Módszertani Központ
 • Széchenyi István Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakképző Iskola
 • Kinizsi Pál Élelmiszeripari Szakgimnázium és Szakközépiskola
 • Gyöngyfa Napközi Otthon
 • Vadvirág Alapítvány
 • Szent Margit-Szent József Plébánia

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani minden magánszemélynek, vállalkozásnak, nagyvállalatnak, hogy csatlakozott a felhívásunkhoz, támogatta kezdeményezésünket, ezzel hatalmas örömet okozva azoknak, akikhez az ünnepek előtt eljuttattuk az adományokat. Valamint, azoknak a vállalkozásoknak és magánszemélyeknek is köszönjük a megtisztelő segítségnyújtást, akik idén színházjegyet vásároltak és hozzájárultak azon kezdeményezésünkhöz, hogy olyan gyerekek is eljussanak színházba, akik azt egyébként nem tehetik meg.

 • MMA Művészetelméleti és Módszertani Kutatóintézet, BNI Déli régió, MKB, Ferling Webline, HR Profi, Borháló Kaposvár, Levendula Kézműves Fagylaltozó, Markunion, Kométa, Rádió 1 Pécs, Pécs ONE, Globál Tech, Corner Étterem, Ági szörp, Lipóti Pékség, Sonline, KaposTV, Somogy Informatika, Marázplast, Munkácsy Mihály Gimnázium, Béry Balogh Ádám Gimnázium Tamási, Karzat Színházbarátok Köre, Somogy Megyei Balesetmegelőzési Bizottság, XL-Fittlesz, Kaposvári Egyetem és a Rippl – Rónai Művészeti Kar, Kaposi Mór Oktató Kórház
 • Rákóczi FC, Kaposvári Kosárlabda Klub Delfinek, Kaposvári Női Röplabda Klub, Kaposvári BUDO SE
 • Budvig Gabriella, Petrovics Gyöngyi, Schwendt Rozália, Vajna Ferencné, Apáti Józsefné-Bánréviné Gál Éva, Müller György, Bobor Márta, valamint annak a rengeteg magánszemélynek is, akik név nélkül hoztak hozzánk csomagokat, illetve vásároltak színházi belépőjegyeket.

Idei évben társadalmi felelősségvállalásunk országos méretű kiterjesztést kapott:

„Élményt élménnyel – előadóművészeti összefogás a boldog gyermekekért!”

A kaposvári teátrum kezdeményezésében életre hívott jótékonysági akció idén országos színtű összefogásban valósul meg. Az előadóművészeti intézmények felhívásának célja, hogy rászoruló családokon, kisgyermekeken segítsen. A csatlakozó színházak döntik el, melyik formáját választják a jótékonyságnak: a belépőjegyek gyűjtését, vagy esetleg a játék és élelmiszer adományokat is.

Az eddig visszajelzett színházak:

 1. Nemzeti Színház
 2. Cirkusz
 3. Győri Balett
 4. Nyíregyházi Színház
 5. Váci Dunakanyar Színház
 6. Kolibri Bábszínház
 7. Békéscsabai Jókai Színház

Köszönjük, hogy vagytok! 

Köszönjük, hogy adtok!


Információs elérhetőségünk:

jotekonysag@csiky.hu
info@compassegyesulet.hu

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!