Jelenlegi hely

4+1 kihagyhatatlan film a karácsonyi szünetre - a Kultiktól

Az adventi közös ünnepi készülődés, várakozás a Télapó érkezése, a karácsony beköszönte az év egyik legjobban várt időszaka. Az ünnepi készülődés azonban nem az igazi, karácsonyi-családi filmek nélkül. Most összegyűjtöttük, azokat a filmeket, amelyek garantáltan csillogást varázsolnak gyermekeink szemébe, és kiváló szórakozás a kísérők részére is!
 

Grincs
 

2018 talán legjobban várt animációs filmjét a Télapó hozza el! Idén garantáltan az egész család kedvence lesz a Grincs! Ráadásul december 8-9-én a Kultik Kaposvár moziban személyesen is találkozhattok Vele! Az Illumination produkció, mely a Mignonokat is jegyzi, mindent bevet, amitől a klasszikus Grincs filmek igazán szerethetőek. Egy cinikus, zsémbes zöld szőrmók történetét meséli el, aki magányosan éldegél a Kobak hegyen egyetlen hű társa Max a kiskutya. Grincs idén télen el akarja lopni a karácsonyt, ám végül egy kislány őszinte ünnepi lelkesedése szívhez téríti. Vicces és szívmelengető történet a karácsony lényegéről és az optimizmus megtörhetetlen erejéről. Most a Kultik Kaposvár moziban, megkóstolhatod Grincs kedvencét a zöld popcornt is.

Bemutató: december 6.
 

Mary Poppins visszatér
 

Fantasztikus látványvilággal tér vissza a mozivászonra a nagy klasszikus Mary Poppins. Ha valami igazán szívhez szóló történettel hangolódnál a karácsonyra, akkor a Mary Poppins visszatért látnotok kell, tökéletes program, akár karácsony délelőttre is, míg az angyalok készülődnek otthon, a gyerekeknek igazi kikapcsolódást ígér a film. A talányos dadus, Mary Poppins újra felbukkan a Banks család életében, és különleges varázsképességei, no meg a mindig vidám lámpagyújtogató, Jack segítségével segít a családnak ismét felfedezni az élet örömeit és csodáját.

Bemutató: december 20.
 

Pókember - Irány a Pókverzum
 

Szuper program lesz a Marvel szuperhőseit kedvelőknek a legújabb Pókember is. Az örök kedvenc ezúttal animációs film formájában kel életre úgy. Az új pókember még az eredetinél is több különleges képességgel rendelkezik: ha akar láthatatlanná válik, az érintése bénító hatású. De ellenségei is vannak. Köztük a legveszélyesebbet Skorpiónak hívják. A Kultik Kaposvár, pedig még premier előtt elhozza nekünk, így már december 6-tól láthatjuk a Kultik mozikban.

Bemutató: december 13.
 

Űrdongó
 

Idén karácsonykor a nagyobb gyermekekre is gondoltat a filmkészítők, és elhozták nekünk a Transformers előzmény sztoriját az Űrdongót. A kedves sárga autó története már most garantálja az igazi mozi élményt. A készítők annyit elárultak, hogy: 1987-ben Űrdongó menekülni kényszerül a Cybertronról, és egy kaliforniai tengerparti kisváros roncstelepén rejtőzik el. Charlie (Hailee Steinfeld) éppen 18 éves lesz, és keresi a helyét a világban. Ő talál rá az ütött-kopott, lerobbant Űrdongóra. Amikor Charlie életre kelti, hamar ráébred, hogy ez az autó nem csak egy közönséges Volkswagen Bogár...

Bemutató: december 20.
 

BÚÉK
 

És, ha a nagy készülődésben elfáradnának a szülők, nekik is van egy tuti biztos tippünk itthoni kedvencekkel, BÚÉK Goda Kriszta rendezőtől. Szilveszter éjjelén bármi megtörténhet. Jó is, rossz is, furcsa is. Egy baráti társaság úgy dönt, hogy egy játékkal fűszerezi meg a bulit: egész este mind a heten úgy telefonálnak és írnak vagy fogadnak üzeneteket a mobiljukon, hogy a többiek is láthassák, hallhassák őket. És ezzel el is kezdődik a hazugságok, átverések és simliskedések hosszú sora. Mert igazából mindenkinek van egy (vagy több) titka, szégyellnivalója, másik szerelme, másik élete… és hazudni általában könnyebb, mint őszintének lenni. Persze csak addig, míg le nem bukik az ember.

Bemutató: december 6.

 

Ha nem tudtál választani, vagy úgy érzed, valami igazán különleges élménnyel lepnéd meg a családot, akkor a Kultik Kaposvár most szép ajándékkal készül.
A moziban a Charlie és a csokigyárból ismerhető gyönyörű ajándékjegy váltható, mely bármelyik filmre felhasználható. Sőt idén 5 megvásárolt ajándékjegy után a 6. jegyet ajándékba adja a Kultik Kaposvár!

 

 

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!