Jelenlegi hely

Dr Merczel Sára

Diplomám megszerzése óta gyógyszerészként dolgozom a Kaposi Mór Oktató Kórház Szigethy-Gyula Gyógyszertárában. Emellett a PTE ÁOK Gyógyszerésztudományi Szakának rezidens gyógyszerészhallgatója és PhD hallgatója vagyok, továbbá részt veszek a gyógyszerészdoktorok gyakorlati oktatásában is. Gyógyszerekkel, mellékhatásokkal, hatóanyagokkal kapcsolatban várom kérdéseiket.


24 éve Sopronban láttam meg a napvilágot, de édesanyám révén már két hónapos korom óta vagyok kaposvári lakos. Mindig is ragaszkodtam ehhez a gyönyörű kis városhoz, így 2009 júniusában Pécsen befejezett egyetemi tanulmányaim után a szívem visszahúzott ide. 2011 augusztusában feleség lett belőlem, most pedig már egy csodálatos kisfiú anyukája vagyok.


Nagyon megtisztelve éreztem magam mikor Gyömbi megkért, hogy szaktudásommal segítsem a kismamákat, anyukákat. Igyekszem ennek a felkérésnek eleget tenni és egy fiatal gyógyszerész rálátásával próbálok utat mutatni az ígéretekkel és álarcokkal kiszínezett gyógyszerelés (öngyógyszerelés) világában.
 
 
Szeretettel várom kérdéseiteket!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Ugrás az oldal tetejére