Jelenlegi hely

Dr. Dombosi-Boros Kata

2006-ban végeztem a PTE fogorvos szakán. 1,5 évig a pécsi Fogászati és Szájsebészeti Klinika rezidens orvosa voltam, majd Kaposváron a Kaposi Mór Oktató Kórház Szájsebészeti osztályán dolgoztam rezidens képzésem részeként. Szájápolással, szájhigiénével, tejfogakkal, fogsérülésekkel kapcsolatban várom a kérdéseket.

1982-ben születtem Kaposváron. Itt jártam ki iskoláimat is - természetesen az egyetemet kivéve. Életem párja is kaposvári születésű, akárcsak elsőszülött gyermekünk, Luca. Mindketten Kaposváron élünk, dolgozunk, szinte minden baráti kapcsolatunk Kaposvárhoz köt minket. Így nem volt kérdés, hogy kaposváriként és egyben kismamaként is igent mondjak kedves barátunk felkérésére, hogy  szakértőként legyek a Kaposvárimami oldal segítségére (gyermek)fogászati kérdésekben.


2006-ban végeztem a PTE fogorvos szakán. 1,5 évig a pécsi Fogászati és Szájsebészeti Klinika rezidens orvosa voltam, majd Kaposváron a Kaposi Mór Oktató Kórház Szájsebészeti osztályán dolgoztam rezidens képzésem részeként. Ebben az időben Kaposváron helyettesítettem körzeti fogorvosi rendelőben párhuzamosan is.
Majd Lucánkkal terhes lettem és a terhesség 36. hetétől Luca 15.hónapos koráig nem dolgoztam. 2010 szeptemberétől ismét munkába álltam.

Mielőtt bárki megtisztelne kérdésével, el kell mondanom, hogy a teljes és pontos diagnózis felállításához nem elegendő az írott szó. Súlyosabb, bonyolultabb esetekben mindenképpen javaslom a fizikális vizsgálatot rendelői körülmények között is.

Ennek tükrében szeretettel várom kérdésiket/kérdéseiteket!
 
tel: 20/430 4402
e-mail: tulipan69@gmail.com
Rendelés: Irányi Dentál Szájsebészeti és Fogorvosi Központ
               7400, Kaposvár, Irányi Dániel u.1. 1.em.
               www.iranyi-dental.hu
 

Hozzászólások

Szisztok

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Ugrás az oldal tetejére