Jelenlegi hely

Segítség!

 

Angolt tanul, néptáncra és látványtáncra is jár, úszik és a zeneiskolába is oda kellene érni, mert a hegedű a nagy szerelem. Vonjuk össze az úszást és a táncot? Legyen szinkronúszó a tehetséges és lelkes leányzó, hisz ennyi mindent egyszerre nem lehet…

Tanévkezdéskor minden anya találkozik azzal a problémával, hogy hol és milyen különórát válasszon gyermekeinek.

Ha neked is fejtörést okoz.…

Ha nem tudod, merre induljatok, akkor a Kaposvárimami segít, hiszen elindult a Válassz és nyerj különórát! nyereményjátékunk, ahol gyermekednek nyerhetsz részvételi lehetőséget az iskolán/óvodán kívüli foglalkozásokra.

JÁTSZOM

Foglalkozások a Vadvirág Alapítványnál

Mitől kivételesek a Vadvirág Alapítvány foglalkozásai, vagy a TKP?

Igazán kiemelkedő az osztály teljesítménye, de valami mégis hiányzik, az a szikra, az a csillogás nagyon hiányzik a szemükből…” (Egy tanár néni kezdte ezzel az idei tanévet szülői értekezleten)

A Vadvirág Alapítvány ebben tud segíteni és ez a legfőbb céljuk a Tanulás Könnyítő Program (TKP) és a TKP Tanulási stratégia foglalkozásokon, hogy minden hozzájuk forduló gyermek számára örömmé váljon a tanulás és visszacsempésszék azt a csillogást a szemekbe. Ezt a szemléletet minden foglalkozáson szem előtt tartják, legyen szó tanulásról, úszásról, mozgásfejlesztésről!

Szeretnék többet megtudni a Vadvirág Alapítványról!

Családi csődvédelem

Megkezdte működését a Családi Csődvédelmi Szolgálat. A családi csődvédelemről és a szolgálat működéséről részletes információk a www.csodvedelem.gov.hu honlapon érhetőek el. A cél az, hogy a magáncsőd lehetőségével élők esetében megakadályozzák azt, hogy az ingatlan automatikusan végrehajtás alá kerüljön, egyfajta adósságátrendezéssel, hogy a hitelező is a pénzéhez jusson, miközben az állampolgár érdekeit is figyelembe veszik.

Segítesz?

Egy hűséges Kaposvárimami olvasónk kér segítséget. Három gyermeke közül kettő sérült. Kezelésük rengeteg időbe, energiába, és persze pénzbe kerül. Kérünk, ha teheted, támogasd őket! https://tegyjot.hu/gyujtes/1544/testverpar-segitseget-ker

Pályázat

Rajzold, vagy fesd le, hogy látod magad 10 év múlva! A CEWE Magyarország Kft. a CEWE FOTÓKÖNYV 10. születésnapja alkalmából rajzpályázatot hirdet több korosztály számára, igazán értékes nyereményekért. A rajzok beküldési határideje: október 16.
Így látom magam 10 év múlva

Nem kapod meg minden héten a hírlevelünket?

A Kaposvárimami leveleit sok hasznos helyi információval és az aktuális családi programokkal minden regisztrált szülő az e-mail fiókjában találja: hétről - hétre! De a technika ördöge néha megtréfálhat és hiába várod, nem kapsz rendszeresen Hírlevelet?
Segítünk, hogy le ne maradj!

Programajánló

Szeptember 18. Teletank családi nap.

Szeptember 18-19. IX. Kaposvári Mézfesztivál és VIII. Zselici Méhész Regionális- Konferencia és Szakvásár.

Szeptember 20. Baba Expo a Sportcsarnokban.

Szeptember 21. "Lehetsz kis patak, leveleken átvilágító napsugár". Kővári Eszter Sára énekművész gyerekfoglalkozása a Zeneiskolában ovisoknak.

Szeptember 24-27. Valósághű rajztanfolyam Kaposváron.

 

Kísérjétek figyelemmel továbbra is Facebook oldalunkat és a Kaposvárimami oldalt!

 

Szeretettel:

Weisz Kata és Patak Cs. Gyöngyvér

www.kaposvar.imami.hu

 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

VI. MESTERECSET PÁLYÁZAT

VI. MESTERECSET PÁLYÁZAT

Pályázat típusa: gyerek-és diákpályázatKorosztály: 5-18 évesekBeküldési határidő: 2020. november 8.
Lázár Ervin: A csodapatika

Lázár Ervin: A csodapatika

Lázár Ervin meséje tükröt tart elénk, hiszen a történetben szereplő patikában nem "gyógyszereket" lehet kapni. Te bemennél ide?
Az utolsó út

Az utolsó út

Szívhez szóló történet egy taxisofőrről és az utolsó útjára induló utasáról.
5+1 tipp, amit megtehetsz a lelki egészségedért - Szakértői tanácsok a Lelki Egészség Világnapján

5+1 tipp, amit megtehetsz a lelki egészségedért - Szakértői tanácsok a Lelki Egészség Világnapján

Szinte a csapból is az folyik, hogy az egészségünk érdekében mozogjunk rendszeresen és figyeljünk oda a helyes táplálkozására, de arról jóval kevesebb szó esik, hogy miként őrizhető meg a mentális jóllétünk, pedig ez manapság, amikor a járványhelyzet miatt még bizonytalanabbá váltak a hétköznapok, a korábbiaknál is fontosabb. Október 10., vagyis a lelki egészség világnapja alkalmából dr. Koppány Szilveszter, az Unilever Orvos Tanácsadója összegyűjtött 5+1 tippet, melyek segítségével könnyebben őrizhetjük meg lelki egyensúlyunkat.
Ugrás az oldal tetejére