Jelenlegi hely

Madár utcai Tagóvoda

Cím: 7400 Kaposvár, Madár u. 14.
Telefon: 82/526-011
E-mail: madarutcaitagovoda@gmail.com
Web: www.facebook.com/madarutcai.tagovoda

Nyitvatartás: 6.30 – 17.30

Óvodavezető: Rónai Ágota
Tagóvoda vezető: Nagyné Wágner Ibolya

Fenntartó: Kaposvár Megyei Jogú Város Önkormányzata
A Madár utcai Tagóvoda a Kaposvári Rét utcai Központi Óvoda egyik Tagintézménye

A Kaposvárimami 2012 őszi "A mi óvodánk" című pályázata keretében 480 szülő osztotta meg gyermeke óvodájával kapcsolatos tapasztalatait. Az akkor beküldött véleményeket ITT OLVASHATOD

Hozzászólások

Sokan le akartak beszélni erről az óvodáról, mert állítólag rossz környéken van. Örülök, hogy nem hallgattam senkire, mert a Madár ovi a legjobb a városban. Az óvó nénik mindenkire oda figyelnek, a gyerekeim pótanyukái lettek, hiszen a kislányom után a fiam is a Cinke csoportba jár és imádják! Ibolya néni, Kriszti néni és Jutka néni teljes szívükből a gyerekekért dolgoznak. Minden nap új és új élmény várja az ovisokat, hisz mesélnek, énekelnek, kézműveskednek, tornáznak, báboznak, könyvtárba járnak és részt vesznek a városi programokon. A csoportszobánk gyönyörű és az ovinak jó nagy udvara van, ahol a hatalmas fák között biztosan jó levegőn játszhatnak a gyerekek. A kiruccanások a Cseri parkba pedig felérnek egy kirándulással. Külön hálás vagyok, hogy a téli overálos időszakban is veszik a fáradságot és felöltözetik a 28 gyereket, hogy tudjanak egyet szaladgálni az udvaron. Sajnos ez nincs minden oviban így. Csupa okos és lelkes kisgyerek jár a csoportunkba és a szülői csapat is összetartó, amit mi sem bizonyít jobban, mint az ovin kívüli közös szánkózások, piknikezések, szalonnasütések.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

VI. MESTERECSET PÁLYÁZAT

VI. MESTERECSET PÁLYÁZAT

Pályázat típusa: gyerek-és diákpályázatKorosztály: 5-18 évesekBeküldési határidő: 2020. november 8.
Lázár Ervin: A csodapatika

Lázár Ervin: A csodapatika

Lázár Ervin meséje tükröt tart elénk, hiszen a történetben szereplő patikában nem "gyógyszereket" lehet kapni. Te bemennél ide?
Az utolsó út

Az utolsó út

Szívhez szóló történet egy taxisofőrről és az utolsó útjára induló utasáról.
5+1 tipp, amit megtehetsz a lelki egészségedért - Szakértői tanácsok a Lelki Egészség Világnapján

5+1 tipp, amit megtehetsz a lelki egészségedért - Szakértői tanácsok a Lelki Egészség Világnapján

Szinte a csapból is az folyik, hogy az egészségünk érdekében mozogjunk rendszeresen és figyeljünk oda a helyes táplálkozására, de arról jóval kevesebb szó esik, hogy miként őrizhető meg a mentális jóllétünk, pedig ez manapság, amikor a járványhelyzet miatt még bizonytalanabbá váltak a hétköznapok, a korábbiaknál is fontosabb. Október 10., vagyis a lelki egészség világnapja alkalmából dr. Koppány Szilveszter, az Unilever Orvos Tanácsadója összegyűjtött 5+1 tippet, melyek segítségével könnyebben őrizhetjük meg lelki egyensúlyunkat.
Ugrás az oldal tetejére