Jelenlegi hely

Kaposvári Festetics Karolina Központi Óvoda

Cím: 7400 Kaposvár, Toponári u. 49.
Telefon: 82/413-454
E-mail: festetics.karolina@gmail.com
Webwww.festetics-ovodak.hu/bemutatkozas.html
OM azonosító: 033765

Nyitvatartás: 6.30 – 17.30

Óvodavezető: Bekesné Porczió Margit

Fenntartó: Kaposvár Megyei Jogú Város Önkormányzata

A Kaposvárimami 2012 őszi "A mi óvodánk" című pályázata keretében 480 szülő osztotta meg gyermeke óvodájával kapcsolatos tapasztalatait.

 

 

 

 

Hozzászólások

A Kaposvárimami 2012 őszi és 2015/16. évi "A mi óvodánk" című pályázatában több száz szülő osztotta meg gyermeke óvodájával kapcsolatos tapasztalatait. A 2012. évi véleményeket ITT OLVASHATOD, 2015/16-ban erről az óvodáról az alábbiakat írták:

 

Óriási rendezett udvar, tornaterem, változatos foglalkozások, türelmes és aranyos óvónénik, Mikulás- és karácsonyi ünnepségen  a szülők is részt vehetnek. Rengeteg új mondóka, dalocska. A kis rituálék biztos keretet nyújtanak a mindennapi tevékenységekhez.

Közel van, barátságos, óriási udvarral.

Fantasztikus óvoda! Nagyon aranyosak, kedvesek az óvonénik. Sok mindent tanul a gyermekem tőlük. Rengeteg mesét, verset, azon kívül kézműveskednek. Szép udvari környezet. A gyermekem teljes biztonságban van az óvodában. Egyszerűen imád oviba járni.

A szeretet a gyerekek iránt a levegőben szinte tapintható. Mosolyogva, tárt karokkal várják a kicsiket reggelente az óvónénik és a dadus nénik, s mikor délután búcsúznak, szerettel simítják meg a buksikat. A konyhás nénik és a takarító nénik, a logopédus nénik és az irodában dolgozók is vidáman köszönnek vissza a folyósón. Barátságos rend uralkodik mindenhol. Olyan, mint otthon.

Családias,mindenkit a maga értékeiért szeretnek. Nálunk az óvónénik és a dadusnéni is családtagként szerepel.

Sziasztok!

Mi a Bambi csoportba járunk, 1 éve kezdtük az ovit, de a hírnevéhez valóban hű az óvoda. Óvonénik, dadusok, és az összes dolgozótól, akikkel volt eddig kapcsolatunk csak pozitív hozzáállást kaptunk. Gyermekem nagyon szeret oviba járni, jól érzi magát a közösségben. Az élethelyzetünkben sajnálatos változás történt, és esetleg költözés is szóba került, de pont az óvoda miatt, nem szeretnénk a városba költözni. Azt gondolom, hogy sokkal személyesebb, családiasabb a légkör itt Toponáron, mint a városban. Jó választás volt!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

VI. MESTERECSET PÁLYÁZAT

VI. MESTERECSET PÁLYÁZAT

Pályázat típusa: gyerek-és diákpályázatKorosztály: 5-18 évesekBeküldési határidő: 2020. november 8.
Lázár Ervin: A csodapatika

Lázár Ervin: A csodapatika

Lázár Ervin meséje tükröt tart elénk, hiszen a történetben szereplő patikában nem "gyógyszereket" lehet kapni. Te bemennél ide?
Az utolsó út

Az utolsó út

Szívhez szóló történet egy taxisofőrről és az utolsó útjára induló utasáról.
5+1 tipp, amit megtehetsz a lelki egészségedért - Szakértői tanácsok a Lelki Egészség Világnapján

5+1 tipp, amit megtehetsz a lelki egészségedért - Szakértői tanácsok a Lelki Egészség Világnapján

Szinte a csapból is az folyik, hogy az egészségünk érdekében mozogjunk rendszeresen és figyeljünk oda a helyes táplálkozására, de arról jóval kevesebb szó esik, hogy miként őrizhető meg a mentális jóllétünk, pedig ez manapság, amikor a járványhelyzet miatt még bizonytalanabbá váltak a hétköznapok, a korábbiaknál is fontosabb. Október 10., vagyis a lelki egészség világnapja alkalmából dr. Koppány Szilveszter, az Unilever Orvos Tanácsadója összegyűjtött 5+1 tippet, melyek segítségével könnyebben őrizhetjük meg lelki egyensúlyunkat.
Ugrás az oldal tetejére