Jelenlegi hely

Közhírré tétetik!

Kedves [név]!

Közhírré tétetik, hogy Válassz és nyerj különórát! játékunk ezennel lezárult. Reméljük, mi is segíthettünk neked abban, hogy gyermeked számára rátalálj a mindannyiótoknak megfelelő iskolán kívüli foglalkozásra. Örülünk, hogy velünk játszottatok, felajánló Partnereinknek pedig köszönjük az értékes nyereményeket! A nyertesek névsorát ezen a linken megtekintheted: NYERTESEK

Tanulás Könnyítő Program a Vadvirágban

Középső csoportos kortól az alsó tagozat végéig TKP (Tanulás Könnyítő Program), hogy öröm legyen tanulás!

A TKP foglalkozásokon a gyermekek tanulás iránti kíváncsiságát, lelkesedését megőrizve alakítják ki a tanulással kapcsolatos Flow-élményt, segítenek a gyerekek tehetségét kibontakoztatni. Az elmúlt tanév során akik hiányosságokat halmoztak fel (nehezebben tudták tartani az iskola által diktált tempót) azokat segítik, hogy utolérjék társaikat! A foglalkozások sok fejlesztő eszközzel, a tanév rendjéhez igazodva, heti egy alkalommal, az életkornak megfelelő 6 – 8 fős csoportokban zajlanak, egy fő TKP oktató pedagógus és egy fő asszisztens közreműködésével.

Vadvirág TKP Tanulás stratégia tinédzser kurzus 5 ─ 6. és 7─ 8. osztályosoknak!

A tinik megtapasztalják, hogy minden perc, amit ezután tanulással töltenek, értelmet fog nyerni, tanulásuk hatékonysága megsokszorozódik. Megtanulják miként mozgósítsák belső erőiket, hogyan motiválják magukat a tanulásra. Nem tiltják, hanem tanítják a modern tanulástechnikai eszközök használatát, amelyek nélkülözhetetlenné váltak mai világunkban. A kurzus Kaposváron október és február hónapokban indul, a 30 órás foglalkozássorozat négy hónapon át heti egy alkalommal, 2x 45 perces intervallumban, maximum 10 fővel indul.

Nagy-Családi-Ház pályázat

Nagycsaládos vagy? Új házba költöznél? Akkor a következő pályázat neked szól: A WIENERBERGER Téglaipari Zrt., a TONDACH MAGYARORSZÁG Zrt., a SCHIEDEL Kéménygyár Kft., a POLI-FARBE Vegyipari Kft., mint Támogatók, és a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) közös pályázatot írnak ki a NOE tagsággal rendelkező családok lakásépítésének támogatására. 2016-ban két nagycsalád egyedi építésű, új családi házának építőanyagokkal történő támogatása történhet meg. A részletekért kattints oldalunkra!

Legfrissebb cikkeink

Programajánló

Szeptember 28 - november 15.: Múzeumok Őszi Fesztiválja – összefoglaló plakátformában a családos őszi programokról.

Október 3.: Séta a Desedai Fekete István Látogatóközpontba.

Október 4.: Előadás-sorozat az űrkutatás hetén a Zselici Csillagparkban.

Október 8.: "Ne add fel" beszélgetés a kötelező olvasmányokról a Megyei és Városi Könyvtárban.

Válogassatok további aktuális- és állandó programajánlóinkból!

Kísérjétek figyelemmel továbbra is Facebook oldalunkat és a Kaposvárimami oldalt!

Szeretettel:

Jutasi Eszter és Patak Cs. Gyöngyvér

www.kaposvar.imami.hu

Ezt a levelet azért kaptad, mert feliratkoztál a hírlevelünkre. Ha nem szeretnél több ilyen emailt kapni, az alábbi linkre kattintva egyetlen gomb nyomással azonnal és véglegesen törlünk az adatbázisból: [leiratkozási link]Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

VI. MESTERECSET PÁLYÁZAT

VI. MESTERECSET PÁLYÁZAT

Pályázat típusa: gyerek-és diákpályázatKorosztály: 5-18 évesekBeküldési határidő: 2020. november 8.
Lázár Ervin: A csodapatika

Lázár Ervin: A csodapatika

Lázár Ervin meséje tükröt tart elénk, hiszen a történetben szereplő patikában nem "gyógyszereket" lehet kapni. Te bemennél ide?
Az utolsó út

Az utolsó út

Szívhez szóló történet egy taxisofőrről és az utolsó útjára induló utasáról.
5+1 tipp, amit megtehetsz a lelki egészségedért - Szakértői tanácsok a Lelki Egészség Világnapján

5+1 tipp, amit megtehetsz a lelki egészségedért - Szakértői tanácsok a Lelki Egészség Világnapján

Szinte a csapból is az folyik, hogy az egészségünk érdekében mozogjunk rendszeresen és figyeljünk oda a helyes táplálkozására, de arról jóval kevesebb szó esik, hogy miként őrizhető meg a mentális jóllétünk, pedig ez manapság, amikor a járványhelyzet miatt még bizonytalanabbá váltak a hétköznapok, a korábbiaknál is fontosabb. Október 10., vagyis a lelki egészség világnapja alkalmából dr. Koppány Szilveszter, az Unilever Orvos Tanácsadója összegyűjtött 5+1 tippet, melyek segítségével könnyebben őrizhetjük meg lelki egyensúlyunkat.
Ugrás az oldal tetejére