Jelenlegi hely

Kinizsi Pál Élelmiszeripari Szakképző iskola és Gimnázium

Cím: 7400 Kaposvár, Baross u. 19.
Tel.: 82/312-177
E-mail: kinizsisuli@kinizsi-kap.sulinet.hu
Web: www.kinizsi-kap.hu

Iskolánk az élelmiszeripari szakképzés megbecsült intézménye 1951 óta a Dél-Dunántúlon. Több mint hat évtizedes fennállása óta számos kiváló szakembert adott a cukor-, a sütő-, a hús-, a tej-, a malom- és a cukrász szakmáknak.

Meghatározó a szakközépiskolai képzés, mely érettségire készít fel, és lehetőséget teremt az élelmiszeripar, a környezetvédelem-vízgazdálkodás terén technikus képzettség megszerzésére. Népszerű a felnőttoktatás keretében történő érettségire felkészülés.

Az oktatáshoz kapcsolódó húsipari, sütő- és cukrásztanműhelyek, továbbá az üzemi háttér biztosítja a jó szakmai feltételeket az országos szakmai versenyek jó eredményeihez, valamint a szakmai vizsgákhoz.

Szakközépiskolai képzések: élelmiszeripar szakmacsoportban (élelmiszeripari analitikus technikus, élelmiszeripari technikus, élelmiszeripari gépésztechnikus), környezetvédelem-vízgazdálkodás szakmacsoportban (környezetvédelmi technikus, vízügyi technikus).

Szakiskolai képzésben: édesipari termékgyártó, élelmiszeripari szakmunkás, húsipari termékgyártó, pék, valamint víz- és csatornaműkezelő szakképesítések megszerzésére nyújt lehetőséget.

Forrás: www.nakvi.hu

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Meghallgatlak! telefonos segítség az autizmussal élő gyermekek szüleinek

Meghallgatlak! telefonos segítség az autizmussal élő gyermekek szüleinek

A Nem Adom Fel Alapítvány Léleköntő programjának keretein belül indult telefonos szolgáltatás március 23-a óta elérhető a segítségre szoruló autizmussal vagy ADHD-vel élő gyermekek és szüleik számára. Céljuk, hogy a koronavírus miatt kialakult különleges helyzetben is segítségre találjanak az érintett családok.
Otthon nyaralunk! - Tippek, ötletek, hogy az idei is feledhetetlen legyen

Otthon nyaralunk! - Tippek, ötletek, hogy az idei is feledhetetlen legyen

Bizony nem a drága játékok, a luxus nyaralások azok, amikre a gyerekeink vágynak, hanem a velünk töltött időre, a bolondozásra, a sok mókára.
Ha újra itt a nyár - Jól jön a "digitális" szülői felügyelet!

Ha újra itt a nyár - Jól jön a "digitális" szülői felügyelet!

Te is szeretnéd biztonságban tudni a nagyobb gyerekeidet? Jó lenne, ha nyáron nem a kütyüket nyomkodnák egész nap? Találtam egy hasznos alkalmazást, amivel nyomon követheted, hogy mikor, merre jár, szabályozhatod a képernyőidőt és a tartalmakat is. Érdekel?
21 retró fotó a babakocsi százéves történetéből

21 retró fotó a babakocsi százéves történetéből

Milyen babakocsiban tologatták a szüleinket és nagyszüleinket? A századfordulótól a 1980-as évekig bemutatjuk a legérdekesebb modelleket a Fortepan képei alapján.
Ugrás az oldal tetejére