Jelenlegi hely

Tervezz és nyerj egyedi telefon hátlapot!

2016. február 10-ig, hetente kisorsolunk egy egyedi telefon hátlapot azok között, akik a tervezőfelületen elkészítenek - akár saját fotójukkal - egy számukra kedves egyedi telefontokot!

... hogy ne csak okos legyen a telefonod, hanem szép is.

Nem tudod mit ajándékozz egy férfinek, egy tininek, egy barátnak, egy családtagnak? A nagyi minden évben naptárt kap?  Most lepd meg egy igazán kreatív, egyedi ajándékkal, csinálj neki telefon hátlapot!! 

Nem tudjátok mivel tudnátok igazán meglepni a főnökötöket? Csináljatok neki "céges" mobil  vagy táblagép tokot, akár vicceset, akár komolyat, de tuti, hogy a hatás nem marad el,  ilyet még egyik évben sem kapott!

A játékban való részvételhez tervezz meg az oldal alján található tervező felületen egy telefontokot, megrendeléskor pedig írd be a Kupon mezőbe a következő kuponkódot: GIFTCASENOW.

Figyelem! A telefontok megtervezése és a fenti kuponkóddal történő megrendelése nem jelent vásárlási kötelezettséget! (Látni fogod, hogy a fizetendő összeg: 0)

Egy személy a játékban hetente egy megrendeléssel vehet részt, a játék három hete alatt 3 alkalommal van esélye nyerni.

Hetente 1 db egyedi telefontok kerül kisorsolásra minden Imami weboldalon a telefonhátlap tervező programban leadott rendelések közül.

A heti nem nyertes játékosoknak a sorsolást követően lehetőséget biztosít a CREATIVeMEDIA Kft.  a megtervezett termék kedvezményes megvásárlására. 

A TELEFONTOK ELKÉSZÍTÉSÉNEK MENETE:

A MINDENT VISSZAÁLLÍT sárga gomb (jobbra fent), törli a felvitt képet, szöveget, csak akkor használd, ha újat akarsz kezdeni.

  1. Válaszd ki milyen típusú készülékre szeretnél hátlapot!
  2. Kép feltöltése: itt keresd ki a gépeden lévő képeid közül amit szeretnél, hogy rajta legyen. Akár a netről is tölthetsz le képet, pl a kedvenc focicsapat logóját! Álló képpel könnyebb dolgozni, de fekvő tájolás is mehet rá.
  3. Ha beillesztetted a képet, alatta felette lehet egy kis csík, mivel nem ér ki a kép a tok tetejéig, lehet nagyítani is egy kicsit, de csak ha egy kicsi keret van, mert különben pixeles lehet majd a kép. Ha rákkattintasz a képre, akkor a kép sarkát megfogva tudod változtatni arányosan a méretét. Ha nem akarsz nagyítani, akkor válassz háttérszínt a csíknak, esetleg arra a területre  írhaszt is.
  4. Háttér: itt tudsz hátteret adni az elmaradt részeknek, csak kattints a megfelelő színre.
  5. Rajzolás: Nem ajánlom :) mert tuti nem fog tetszeni és törölni kell, majd újra kezdeni az egészet :) 
  6. Szöveg: Tudsz írni is rá, a kis ablakba írd be a kívánt szöveget, majd kattints a szövegre és az előjött ablakban válassz betűtípust, színt, ha túl nagy lett, akkor kattints a szövegre és a sarkát megfogva tudod kicsinyíteni és a helyére igazítani.
  7. Végül kattints a "Vásárlás" gombra, töltsd ki az adataidat, pipáld be, hogy "Kuponnal vásárolok", írd be a kuponkódot (GIFTCASENOW) és kattints a Felhasználás gombra, ne felejtsd el elfogadni az Adatkezelési nyilatkozatot, végül kattints a Vásárlás-ra. A kuponkód beírása után látni fogod, hogy nincs fizetendő összeg.

Nincs más dolgod, mint az itt lévő tervezőfelületen megtervezni a saját mobil vagy táblagép hátlapod:

 

Ha kérdésed van a szolgáltatással kapcsolatban, keresd a CREATIVeMEDIA Kiadó és Szolgáltató Kft. ügyfélszolgálatát:

Telefonszám +36 30 593 5690

E-mail: info@casezone.hu

Játékszabályzat

"Tervezz és Nyerj"

három hetes nyereményjáték egyedileg tervezett telefonhátlap ingyenes legyártására

Szervező és együttműködő partnerek

A nyereményjátékot a CREATIVeMEDIA Kft. mobiltelefon hátlap tervező és gyártó vállalkozás szervezi és az Imami weboldalak segítségével bonyolítja le.

A játékban részt vevők:

Aki az alábbi időszakban a lakhelye szerinti Imami weboldalon keresztül egyedi telefon hátlapot tervez, és a rendelésnél érvényesíti a nyereményjáték kuponkódját.

Egy személy a játékban hetente egy megrendeléssel vehet részt.

A nyertes kiválasztására a megrendelések közötti sorsolással kerül sor.

 A játék időtartama:

A játék 2016.02.09-ig, azaz három héten keresztül tart.

Minden játékosnak 3 alkalommal van esélye nyerni:

1. forduló : 2016.01.19-2016.01.27, Sorsolás-eredmény hirdetés: 2016.01.28.

2. forduló : 2016.01.29-2016.02.03, Sorsolás-eredmény hirdetés: 2016.02.04.

3. forduló : 2016.02.05-2016.02.09, Sorsolás-eredmény hirdetés: 2016.02.10.

A játék menete:

Hetente 1 db egyedi telefontok kerül kisorsolásra minden Imami weboldalon a telefonhátlap tervező programban leadott rendelések közül. A játékosok elkészítenek egy számukra kedves egyedi telefontokot, melyet egy kuponkód segítségével kosárba tesznek. A kuponkód a játék 3 hetes időtartama alatt nem változik: GIFTCASENOW

Minden héten az addig beérkezett munkák közül az Imami weboldalak által kisorsolásra kerül a nyertes, és részére a CREATIVeMEDIA Kft.  ingyenesen elkészíti és kipostázza a nyereményt.

A következő héten újraindul a játék.

A heti nem nyertes játékosoknak a sorsolást követően lehetőséget biztosít a CREATIVeMEDIA Kft.  a megtervezett termék kedvezményes megvásárlására. A kedvezményes vásárlás lehetőségével a CREATIVeMEDIA Kft. közvetlenül megkeresi a telefonhátlap tervezőket. 

A sorsolások menete és tervezett időpontjai:

1. forduló : 2016.01.28.

2. forduló: 2016.02.04.

3. forduló: 2016.02.10.

A sorsolást video-sorsolás keretében az Imami weboldalak bonyolítják le. A sorsolásról készült videót a weboldalakon közzéteszik.

A sorsoláson a megrendelések vesznek részt. A nyertes a kisorsolt megrendelés feladója.

Kapcsolatfelvétel:

A nyerteseket a CREATIVeMEDIA Kft. értesíti és veszi fel velük a kapcsolatot. Amennyiben a kapcsolatfelvétel meghiúsul, a CREATIVeMEDIA Kft. a pótnyertest értesíti, akit ugyanazon sorsolás keretében választanak ki az Imami weboldalak.

A nyeremény legyártását és átadását a CREATIVeMEDIA Kft. bonyolítja le.

Népszerűsítés:

A nyereményjáték népszerűsítését az Imami weboldalak végzik, például az alábbi eszközökkel: honlap megjelenés, hírlevél, Facebook poszt.

Kitétel:

 A nyereményjátékban való részvétellel a játékos hozzájárul, hogy a nyereménytokokat a tokok gyártója a CREATIVeMEDIA Kft. az előállítást követően lefotózza és a fotókat a későbbiekben marketing célokra felhasználhatja. 

Regisztráció, adatvédelem:

A nyereményjátékhoz nem szükséges az Imami weboldalakon regisztrálni. A játékosnak a telefonhátlap tervező és megrendelő program által kért adatokat szükséges szolgáltatnia. A CREATIVeMEDIA Kft. és az Imami weboldalak a játék során birtokukba került adatokat a NAIH adatkezelési engedélyében foglaltaknak megfelelően kezeli.

Egyéb szabályok:

A játék kapcsán adóügyi értelemben Kifizetőnek a CREATIVeMEDIA Kft. minősül. Ennek értelmében a nyeremény után fizetendő adók a CREATIVeMEDIA Kft.-t terhelik.

Szervező és az Imami weboldalak fenntartják a jogot, hogy szükség esetén a jelen játékszabályzatban foglalt feltételeket módosítsa. Bármilyen módosítás esetén az Imami weboldalakon keresztül tájékoztatják a résztvevőket és a nyilvánosságot. A pályázattal kapcsolatosan a jogi út kizárva.

2016. január 18.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Adventi kiállítás Monor főterén, ahogy még nem láthattad - nézd meg te is!

Adventi kiállítás Monor főterén, ahogy még nem láthattad - nézd meg te is!

Kruchió László dekoratőr idén 13. alkalommal készítette el Adventi kiállítását, amit évről évre vár szinte az egész város. Egy mesevilágba csöppenünk a kiállítást körbejárva, lélekben is készülve a karácsonyra.A város főtere megtelik játékossággal és a várakozásra való felkészüléssel. November 29 – december 13-ig látogatható a szabadtéri kiállítás Monor központjában, a Szent István téren.
Különleges adventi naptárak a világból

Különleges adventi naptárak a világból

Kezdődik az ünnepi visszaszámlálás, az adventi kalendáriumok ablakai fokozatosan feltárulnak. De nem csak a gyerekszobákban találhatóak, hanem több helyen a városok utcáin is elkápráztatják az embereket.
5+1 klasszikus és drasztikus tipp - Hogyan űzd el a rosszkedved és kerülj jó passzba

5+1 klasszikus és drasztikus tipp - Hogyan űzd el a rosszkedved és kerülj jó passzba

Itt van a csúnya, sötét november, és vele együtt a hajlam a búskomorságra, letargiára, depresszióra, amit csak súlyosbít az újra támadásba lendült vírus okozta emberpróbáló helyzet, mely még a reményt hozó, közelgő advent fényeire is árnyékot vethet. Itt az idő felvenni a kesztyűt, mielőtt túl mélyre süllyedünk!
Adventi koszorú-pánik - tippek,ötletek last minute-ra

Adventi koszorú-pánik: tippek, ötletek last minute-ra

Adventi koszorú-pánik? Jogosnak tűnik az első adventi vasárnap előtt. Gyors megoldások, ihletadó fotók... gyere, szemezgess, még van időd vasárnapig!
Ugrás az oldal tetejére