Jelenlegi hely

Nyerj EMC Meridián Diagnosztikai mérést

Pontosan mi is az EMC meridián diagnosztika?! A több mint 5000 éves kínai orvostudományt követve, ugyanakkor a legmodernebb, EMC-elektronikus meridián mérő készülékkel feltérképezzük az emberi szervezetet és a szervezet egyensúlyát visszaállító egyénre szabott tanácsokat adunk. A mérést követően, a speciális meridián térkép megmutatja az emberi szervezet gyenge és túlműködő pontjait. 

Kiknek ajánljuk?

  • Mindenkinek, aki szeretne egy állapotfelmérést (3 éves kortól)
  • Azoknak, akik bőrbetegek (ekcéma, pikkelysömör stb.)
  • Azoknak a pároknak, akiknek nem sikerül a gyermekáldás (lombik után is)
  • Bármilyen általános panasz esetén: fejfájás, fáradékonyság, étvágytalanság, elhízás, fogyás, alvászavar, fülzúgás, fogfájás, nemi betegségek, emésztési problémák, gyomorfájdalom, rendszertelen menstruáció, magas/alacsony vérnyomás, szédülés, stb.

 

EMC diagnosztikus

Csősz Imre
Olimpiai és Világbajnoki bronzérmes.Európa bajnok és kilencszeres magyar bajnok.

Elérhetőségek: 

Helyszín: Pécs, Citrom utca
Telefonszám: 30/369-3907
E-mail cím: kobeildi@gmail.com

Játszom az EMC meridián diagnosztikai mérésért!


A hagyományos kínai orvoslás nem betegséget gyógyít, hanem segít egészségesnek maradni. 


Mi a szerepe a kínai hagyományos orvoslásnak?
A civilizáció fejlődésével, az életminőség javulásával könnyebben élünk, azonban nagyon sok olyan betegséggel szembesülünk, ami korábban nem létezett. Ilyenek például az érrendszeri betegségek, melyek a világon első számú halálozási okot jelentik minden második embernél jelentkezik, a lista második helyén a rákos betegségek állnak. Minden negyedik ember a Földön daganatos betegségben hal meg. Mindez a környezetünk pusztításából, a levegő, a víz, a föld szennyezéséből ered. Ezért van az, hogy az elfogyasztott táplálék nagy része káros az emberi szervezetre.

A megoldás csak a gondolkodásmód megváltoztatása lehet. Az embernek fontos, hogy megismerje önmagát, életmódját, táplálkozási szokásait tudatosan alakítsa. A mellékhatások nem fogadhatók el. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) felmérése alapján a halálozások kétharmada világszerte a nem tudásból származik. A kínai hagyományos orvoslás ezért legfőbb küldetésének tekinti, hogy információt, ismereteket adjon az embereknek.

A kulcsszó a megelőzés. A nyugati orvoslástól merőben eltérő megközelítés ez, hiszen egy-egy szerv megbetegedésekor, fájdalmakor soha nem gyógyítanak úgy, hogy közben más szervet károsítsanak. A gyógyszerek sok-sok mellékhatását a kínai orvoslás nem fogadja el. Nem teheti, hiszen azt állítja, a szervezet egységét kell helyreállítani, majd fenntartani, hogy képes legyen önmagát megóvni, harmonikusan működni. Ha kiütés van a bőrön, a kínai orvoslás nem elnyomja, eltüntetik a kellemetlen foltot, hanem a szervezet egységét tekintve a tüdő működését figyelik. Ezen kívül a vastagbél rossz működésére gyanakodnak, ha a salakanyag nem tud ürülni, akkor is jelezhet ily módon az emberi szervezet.

A kínai hagyományos orvoslás alapja a 12 fő energiapálya és az ezekhez kapcsolódó 365 meridián pont. Ha a szervezetben probléma van, ezeket a pontokat érintéssel: akupunktúra esetén tűszúrással, akupresszúra esetén nyomással késztetik helyes működésre. Ez természetesen szakértelmet, a pontok megtalálása hosszú évek tapasztalatát követelik meg a kínai orvosoktól. A gyors és biztos diagnózisban segíti az EMC elektronikus mérőműszer, melynek segítségével néhány perc alatt pontosan felállítható az ember meridián-térképe. 

Az egészség öt alapköve. A hagyományos kínai orvoslás szerint 5 alap szükséges az egészség eléréséhez, illetve megtartásához:

  1. A megfelelő mennyiségű és minőségű alvás, ami a májat és az epét erősíti.
  2. A megfelelő hangulatszint, a jókedv, jó közérzet erősíti a szívet, támogatja a vékonybél működését, ami a tápanyag-felszívódást segíti.
  3. Az étkezés egyensúlya, Jól ismerjük a tanácsot, táplálkozzunk változatosan, fogyasszunk sok zöldséget, gyümölcsöt, növényi rostot, gabonát, megfelelő mennyiségű fehérjét. Az ideális az lenne, ha naponta 45-féle táplálékot vennénk magunkhoz, ebben természetesen a víz, vagy például a só is benne van. Ha jól összeszámoljuk, bizony a legritkábban jön össze ez a mennyiség. Ezért van szükség megfelelő minőségű táplálék-kiegészítőkre. A megfelelő minőséget, csak természetes alapú, ellenőrzött biológiai termesztésből származó növények használhatók fel. Ez a lépünket és gyomrunkat erősíti.
  4. A mozgás, amivel a tüdő – szorosan összefügg ezzel a bőr, a vastagbél erősítését eredményezi.
  5. A víz, amit megfelelő mennyiségben és lehetőleg minőségben kell elfogyasztani. Naponta minimum 2-3 litert kell meginni ahhoz, hogy a szervezet megfelelően működjön. Testünk 70 %-a, vérünk 95%-ának alkotóeleme, nélkülözhetetlen az élethez. A vese, a húgyhólyag erősítése, a megfelelő méregtelenítés hatékony eszköze az említett folyadékbevitel.

Ha a fenti öt alap egyikével probléma van, akkor az egyensúly felborul és ez a betegség kialakulását eredményezheti.

Fontos, hogy magunkat is figyeljük, tudatosan éljünk. Meridián térkép készül az EMC-készülékkel. Az EMC készülék a hagyományos kínai orvosláson alapuló elektronikus mérőműszer, mely a meridián pályákat méri.

Az űrkutatásban kifejlesztett eszköz nagyszerűen egyesíti a hagyományt és a modern tudomány vívmányait. Egykor az űrruhába beépítve 24 ponton mérte az űrhajós állapotát, ami a Földön a programot ellenőrző tudóscsoport számára követhető volt.

Ezt az elvet továbbfejlesztve alkották meg az EMC készüléket, mely jelentősen lerövidíti a diagnózist. A páciens leül, semmi kellemetlenséget, fájdalmat nem érez. A vizsgálatot végző személy nedves vattacsomót érint a test 24 pontjához és rövid időn belül a számítógép képernyőjén megjelenik a meridián-vonalak rajza. A szakember ezt értelmezve adja meg a javaslatot a gyenge pontok erősítésére, a betegségek megelőzésére. Sok esetben táplálkozási tanáccsal látja el az illetőt, táplálék-kiegészítőként kizárólag az ellenőrzött, hagyományos kínai orvoslást követő farmról ajánl. Megmutatja, mely pontok nyomásával javíthatunk magunk is saját állapotunkon.

A meridián mérés pacemakerrel élők számára is lehetséges, semmiféle mellékhatása nincs. Hosszú távon hatalmas előnye, hogy tisztában lesz az ember saját szervezete állapotával, az esetleges gyengeségek erősítésére könnyen, otthon is alkalmazható módszereket kaphat.
 

Játszom az EMC meridián diagnosztikai mérésért!