Jelenlegi hely

Kipróbáltuk - Hatalmas élmény!

Indaraptor üvöltött a fülembe, a hangjától még a szék is remegett alattam. Csak kapkodtam a fejem, melyik őshüllő honnan támad. Teszteltük a Kultik Kaposvár 7.1-es hangélményt biztosító termét.

Valóban félelmetes hangerővel ordítottak a szerencsére rég kihalt lények péntek este a Kultik Kaposvár újonnan megnyitott termében, ahol a Jurassic World 2. Bukott birodalom című élményvetítését tartották a szerencsés nyerteseknek – és a sajtó munkatársainak.

Bárhol foglal helyet a néző a teremben, olyan hangzást kap, mintha a terem közepén ülne. – magyarázta a megnyitón Szabó Krisztián a Kultik Mozihálózat vezetője. – Magyarországon ekkora moziteremben máshol nem használják ezt az élményhangzást biztosító Christie Vive hangrendszert, ezért is egyedülálló a Kultik Kaposvár.

Nem csak a székeket és a burkolatokat cserélték le, új vetítőgépek kerültek a gépházba. – Ezek a harmadik generációs vetítőgépek tűéles képet, hatalmas fényerőt biztosítanak. 3D-ben pedig az X-Pand passzív rendszert építettük be – mondta el Szabó Krisztián- ami jelenleg az elérhető legjobb élményt biztosítja. Így végre Kaposváron is tökéletes 3D élményt kaphatnak a nézők.

A Kultik Kaposvár büféjében a széles választékból csemegéztünk.

A Kaposvárimami rendszeresen szervez majd ingyenes vetítéseket családi filmekre, ezért érdemes követni a Facebook oldalunkat és figyelni a heti rendszerességgel küldött hírlevelet.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!