Jelenlegi hely

Időpontváltozás! Tompeti és Barátai koncert Kaposvárimamis kedvezménnyel

Programváltozás miatt az előadás új időpontban kerül megrendezésre. Részletek:

Az új időpont 2020. augusztus 22. A megváltott jegyek az új időpontra érvényesek vagy a vásárlás helyén visszaválthatók. Jegyvásárlásra továbbra is lehetőség van a már ismert helyeken. A kedvezményeket a Tourinform irodába 2020. augusztus 10-ig lehet beváltani.

Ismerd meg Tompeti varázslatos világát!

Tompeti és Barátai váratlanul jelentek meg a színen. Közvetlenségüknek, humoruknak köszönhetően a gyerekek rögtön barátjuknak fogadták őket. A gyerekek kedvenc Rock & Roll figurája, Tompeti és Csillagszemű 2009 óta szórakoztatja és tanítgatja játékosan a zene nyelvén keresztül a legkisebbeket.

"A zenekarunk produkcióját ajánljuk gyerekeknek, felnőtteknek, gyerekes felnőtteknek és felnőttes gyerekeknek; MINDENKINEK, aki szívesen bepillantana Tompeti varázslatos világába, és szeretne egy órácskára újra gyerek lenni."

Gyere el a koncertre Kaposváron!

A Tompeti Show egy fergeteges hangulatú, interaktív családi show-műsor sok-sok zenével, érdekes hangszerekkel, jelmezekkel, vicces és képességfejlesztő játékokkal.

Nem csak a kicsik, de szüleik is kívülről dúdolják a jól ismert dalokat. A mi kedvenceink: Számolj velünk!, Megcsikiztél és a Rock & Roll Csiga :), reméljük, hogy ezek a dalok is felcsendülnek majd a koncerten.

A kaposvári koncert időpontja: augusztus 22. (szombat) 17 óra, esőnap: másnap. A koncert előtt 16 órai kezdettel Béres Erika szórakoztatja a gyermekeket interaktív gyermekprogramjával. Helyszín: Vígasságok tere, Kaposvár, Fő u. 10. (kapunyitás: 15.00, a helyek elfoglalása érkezési sorrendben történik).

Kedvezmény kupon Kaposvárimami olvasóknak

A kedvezmény mértéke: 400 Ft/fő engedmény a jegyek árából. (teljes ár: 2.900 Ft, melyből levonásra kerül a kedvezmény a kupon bemutatásakor)

  • A kupont kizárólag a kaposvári Tourinform Irodában történő jegyvásárláskor tudod felhasználni. (más jegyértékesítő helyen nem!)
  • Egyenként letöltheted az egész család nevére külön-külön, ahányan menni szeretnétek a koncertre.
  • Más akcióval és kedvezménnyel nem vonható össze. 
  • Figyelem! Jegyek csak korlátozott számban kaphatóak a jelenlegi járványügyi intézkedések miatt.
  • A kedvezményeket a Tourinform irodába 2020. augusztus 10-ig lehet beváltani.

>>> KÉREM A KUPONOKAT! <<<

Találkozzunk a koncerten, kezdődjön a Tompeti Show!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

A reggeli indulás, kész káosz? - 20 egyszerűen megvalósítható ötlet, hogy jól induljon a nap

A reggeli indulás, kész káosz? - 20 egyszerűen megvalósítható ötlet, hogy jól induljon a nap

„Ha a reggel jól indul, jó lesz az egész napod” tartja ugyebár a mondás, de reggel annyiszor nem indul jól a napunk.  Mi szülők általában rohanunk, már a reggelünk is néha egy kész cirkuszi mutatvány, egyensúlyozunk a kötélen a reggeli rituálék között, kapkodunk, feszültek vagyunk, sürgetünk, néha veszekszünk, és néha elkésünk… De, hogy tudjuk mindezt elkerülni, és boldogabbá tenni a reggeli indulást? Fogadjátok szeretettel Jamrik Márta tanácsait.
Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Az olvasás maga, a titkok és kalandok világába való repülés. De hogy repüljön egy, az olvasást most kezdő gyerek? Különlegesen szerkesztett könyvekkel segíthetünk nekik. De milyen könyvet és hogyan válasszunk nekik?
Túléltük az első hetet!

Túléltük az első hetet!

Beindult a verkli, elkezdődött az iskola, de mi lesz később? Hogyan folytatódik? Mint tudjuk, a gyereknevelés nagy kaland, de most egy kicsit izgalmasabb a szokásosnál.
Lassulj le és élvezd! - Tippek a rohanásmentes mindennapokhoz

Lassulj le és élvezd! - Tippek a rohanásmentes mindennapokhoz

Napok, hetek, hónapok, netén évek óta úgy érzed, hogy állandó rohanásban vagy, nem jut időd semmire, nem végzel a feladataiddal? Szeretnél változtatni? Mi lenne, ha most kezdenéd? Benne vagy? Akkor most szóról szóra, betűről betűre olvasd el ezt a cikket! Nem ér csak úgy gyorsan átfutni ám! Lassulj velem legalább pár perc erejéig, és a végén döntsd el, hogy futsz tovább, vagy lassítasz a továbbiakban egy kicsit Te is!
Ugrás az oldal tetejére