Jelenlegi hely

Hamarosan indul Kaposvár új családbarát multiplex mozija, a Kultik Kaposvár

Már nem kell sokat várni, és megnyitja kapuit a város új családbarát multiplex mozija a Kultik Kaposvár, a Kaposvár Plazában.  Bár az elkövetkezendő napok még a felújításról szólnak, hiszen a mozi mind a négy terme megújul kívül-belül, de várhatóan az augusztus 20-i hosszú hétvégén már mozizhatnak a családok.

A Kultik Kaposvár gyermekek és felnőttek számára is új kényelmes mozis fotelekkel, egyedi hangzás és látványvilággal, igazi mesés mozis menüvel, glutén érzékenyek számára is fogyasztható desszertekkel, no és szuper mozis termékekkel várja majd a családokat.  


A Kaposvár Plazában már ki lehet próbálni az új mozis foteleket.

A Kultik Kaposvár ígérete szerint műsorra tűzi majd a nyár kedvenc gyermek és ifjúsági filmjeit is. Így láthatjuk még a Hihetetlen Család 2 kalandjait, a Hotel Transylvania 3 Szörnyen rémes vakációt, a Barátom Róbert Gida, a Disney új szívmelengető élőszereplős kalandfilmjét, vagy a legújabb animációs családi filmet a Luis és a zűrlényeket. 

A Kultik Kaposvár műsorán várhatóan időről időre a kedvenc filmjeink mellett elérhető lesz majd más kulturális műsor is, a mozihálózat testvértermeiben rendszeresen tartanak gyermek színházi előadásokat, koncerteket, illetve különböző gyermekprogramokat.


A Kultik Kaposvár a legmodernebb berendezéssel szereli fel a mozit.

A Kultik Kaposvár, nyitási akciókkal és ajándékokkal lepi majd az első látogatókat, de később is egész évben többféle kedvezményes jegyárral várja majd a családokat. Érdemes követni a mozi közösségi médiafelületeit már most, mert a szerencsések akár egészéves kedvezményes kártyához is juthatnak.


Már nem kell sokat várni hogy megnyíljon a Kultik Kaposvár!


kultikkaposvar.hu

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!