Jelenlegi hely

DIY ötletek és megvalósítás az Eni Virágszalon és Ajándékbolttal

A virágok születésünktől elkísérnek minket örömben, bánatban egyaránt, ünnepekkor, vagy csak a szürke hétköznapok szebbé, színesebbé tételével. Legyen az születésnap, esküvő, keresztelő esetleg temetés, az Eni Virágszalon és Ajándékbolt teljesíti vásárlói kérését, egyedi elképzeléseit.

Ha belépünk az üzletbe, mintha egy mesevilágba csöppennénk és elvarázsolódunk a virágcsokrok, asztali díszek, kopogtatók és egyéb kézzel és szívvel-lélekkel készült ajándéktárgy láttán. A virág mellé pedig  minőségi  csokoládék és pálinkák közül is választhatnak a vásárlók.

Az Eni Virágszalon és Ajándékbolt több mint 3 éve nyitotta meg kapuit Kaposváron a Berzsenyi utca 6 szám alatt. 

- „Nyitás óta számos vásárlónk álma és elképzelése valósult meg.  A legszomorúbbtól a legboldogabb pillanatokig, figyelembe véve vásárlóink kéréseit, az elképzelésüket velünk megosztva készítjük el rendeléseiket.”

Mivel ajándékozónak lenni nem könnyű, ezért az Eni Virágszalon és Ajándékbolt Facebook oldalán képekkel segítenek a választásban és mindig megtalálhatóak az aktuális akciók is.

Az elmúlt években elterjedt a DIY, azaz Csináld Magad! mozgalom. Sokan azonban azt sem tudják, hogyan álljanak neki egy asztali dísznek, vagy kopogtatónak. Az Eni Virágszalon ebben is segít. Rendszeresen szerveznek workshopokat, ahol a résztvevők saját kezükkel válthatják valóra elképzeléseiket - szakmai segítséggel, iránymutatással. Aki tehát szeret kézműveskedni és kreatívkodni, annak érdemes figyelni a Facebook oldalukat, nehogy lemaradjon a műhelyfoglalkozásról.

A virágüzlet szívesen támogatja a helyi kézműveseket, akiknek helyet biztosít a bemutatkozásra, ezáltal az emberek megismerhetik munkáikat.

Figyelmes és közvetlen kiszolgálással várják kedves meglévő és leendő Vásárlóikat hétköznaponként 8:30-17:30 óráig a Berzsenyi utca 6 szám alatt.

E-mail: eniviragszalon@gmail.com

Tel.: +36-20/201-3255

Vásárolj 10% kedvezménnyel az üzlet teljes árukészletéből!

LETÖLTÖM A KUPONT!

A letöltött kupon okostelefonról is bemutatható az üzletben!

 

 

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Nagykőrösi Filmkihívás videópályázat 16 felettieknek:  „A nevetés gyógyít” témában

Nagykőrösi Filmkihívás videópályázat 16 felettieknek: „A nevetés gyógyít” témában

Pályázat típusa: Videó készítőKorosztály: 16 felettNevezési határidő: 2021. január 31.

SOS - karácsonyi tervező - adventi logisztika anyáknak

Az idei karácsony egy kicsit más lesz, mint a többi, visszafogottabb, bensőségesebb, talán lassúbb is. Már most is érezzük, hogy nem zúdul ránk minden oldalról a karácsony marketingje, nem rohanunk boltról boltra, programról programra.
Adventi kiállítás Monor főterén, ahogy még nem láthattad - nézd meg te is!

Adventi kiállítás Monor főterén, ahogy még nem láthattad - nézd meg te is!

Kruchió László dekoratőr idén 13. alkalommal készítette el Adventi kiállítását, amit évről évre vár szinte az egész város. Egy mesevilágba csöppenünk a kiállítást körbejárva, lélekben is készülve a karácsonyra.A város főtere megtelik játékossággal és a várakozásra való felkészüléssel. November 29 – december 13-ig látogatható a szabadtéri kiállítás Monor központjában, a Szent István téren.
A bejglin ne, de a papíron spórolhatsz! avagy karácsony újrafelhasználva

A bejglin ne, de a papíron spórolhatsz! Avagy karácsony újrafelhasználva

Az ünnep kiváló alkalom arra, hogy a környezetünkért is tegyünk, sőt mindezt együtt is tehetjük a családdal, barátainkkal vagy kollégáinkkal. Kreativitással, előre tervezéssel csökkenthető az egyszer használatos dekorációk, csomagolások mennyisége. Ötletek, tippek, videók a képeslaptkészítéstől a karácsonyfáig!
Ugrás az oldal tetejére