Jelenlegi hely

Bértámogatási lehetőség a Kaposvári Paktumban

Kisgyerekes anyukák is megkaphatják a teljes bértámogatást a Kaposvári Foglalkoztatási Paktumban, hogy könnyebben boldoguljanak a munkaerő-piacon. A projekt keretében kiemelt célcsoportokba tartozó álláskeresőknek segítenek, például a GYES-ről, GYED-ről visszatérőknek, illetve a legalább egy gyermeket egyedül nevelőknek is.

100%-os bértámogatás, mentorsegítséggel

A program ideje alatt 100%-os bértámogatás nyerhető a megadott időszakra. Erre idén még biztosan tudnak pályázni a foglalkoztatók.

A projekt keretében mentorálási segítséget is kapnak a résztvevők. Utóbbit a Szövetség a Polgárokért Alapítvány mentorai végzik, akik munkájuk során tapasztalják, milyen sokat segít a bértámogatás az elhelyezkedésben.

A kisgyermekes anyukákat gyakran nem szívesen alkalmazzák, mivel félnek, hogy sokat esnek majd ki a munkából. Pedig ők is szeretnének dolgozni, és gyakran nagyszülők segítségével meg tudják oldani a szükséges gyermekfelügyletet. A bértámogatás pedig vonzóbbá teheti őket a foglalkoztatók körében.

Érdeklődni:

További információt a célcsoportokról, illetve a bevonhatóság feltételeiről a Szövetség a Polgárokért Alapítvány munkatársaitól kaphatnak az érdeklődők.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

VI. MESTERECSET PÁLYÁZAT

VI. MESTERECSET PÁLYÁZAT

Pályázat típusa: gyerek-és diákpályázatKorosztály: 5-18 évesekBeküldési határidő: 2020. november 8.
Lázár Ervin: A csodapatika

Lázár Ervin: A csodapatika

Lázár Ervin meséje tükröt tart elénk, hiszen a történetben szereplő patikában nem "gyógyszereket" lehet kapni. Te bemennél ide?
Az utolsó út

Az utolsó út

Szívhez szóló történet egy taxisofőrről és az utolsó útjára induló utasáról.
5+1 tipp, amit megtehetsz a lelki egészségedért - Szakértői tanácsok a Lelki Egészség Világnapján

5+1 tipp, amit megtehetsz a lelki egészségedért - Szakértői tanácsok a Lelki Egészség Világnapján

Szinte a csapból is az folyik, hogy az egészségünk érdekében mozogjunk rendszeresen és figyeljünk oda a helyes táplálkozására, de arról jóval kevesebb szó esik, hogy miként őrizhető meg a mentális jóllétünk, pedig ez manapság, amikor a járványhelyzet miatt még bizonytalanabbá váltak a hétköznapok, a korábbiaknál is fontosabb. Október 10., vagyis a lelki egészség világnapja alkalmából dr. Koppány Szilveszter, az Unilever Orvos Tanácsadója összegyűjtött 5+1 tippet, melyek segítségével könnyebben őrizhetjük meg lelki egyensúlyunkat.
Ugrás az oldal tetejére