Jelenlegi hely

Bértámogatási lehetőség a Kaposvári Paktumban

Kisgyerekes anyukák is megkaphatják a teljes bértámogatást a Kaposvári Foglalkoztatási Paktumban, hogy könnyebben boldoguljanak a munkaerő-piacon. A projekt keretében kiemelt célcsoportokba tartozó álláskeresőknek segítenek, például a GYES-ről, GYED-ről visszatérőknek, illetve a legalább egy gyermeket egyedül nevelőknek is.

100%-os bértámogatás, mentorsegítséggel

A program ideje alatt 100%-os bértámogatás nyerhető a megadott időszakra. Erre idén még biztosan tudnak pályázni a foglalkoztatók.

A projekt keretében mentorálási segítséget is kapnak a résztvevők. Utóbbit a Szövetség a Polgárokért Alapítvány mentorai végzik, akik munkájuk során tapasztalják, milyen sokat segít a bértámogatás az elhelyezkedésben.

A kisgyermekes anyukákat gyakran nem szívesen alkalmazzák, mivel félnek, hogy sokat esnek majd ki a munkából. Pedig ők is szeretnének dolgozni, és gyakran nagyszülők segítségével meg tudják oldani a szükséges gyermekfelügyletet. A bértámogatás pedig vonzóbbá teheti őket a foglalkoztatók körében.

Érdeklődni:

További információt a célcsoportokról, illetve a bevonhatóság feltételeiről a Szövetség a Polgárokért Alapítvány munkatársaitól kaphatnak az érdeklődők.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Családi pótlék utalása 2021-ben - itt vannak a pontos dátumok és az összegek

Családi pótlék utalása 2021-ben - itt vannak a pontos dátumok és az összegek

Mely napokon kapjuk kézhez a családi pótlékot? A hivatalos folyósítási dátumok és a családi pótlék összege 2021-ben.
Mindenki hazudik – Tényleg az vagy, amire klikkelsz?

Mindenki hazudik – Tényleg az vagy, amire klikkelsz?

A „Mindenki hazudik” című könyv szerzője szerint a Google-kereséseink sokkal reálisabb képet mutatnak rólunk, mint például a közösségi oldalakon megjelent posztjaink, hiszen itt olyan dolgokat is megvallunk, amiket különben sehol, senkinek máshol. Tudtad, hogy az algoritmusok jobban ismernek téged, mint te magadat?                                 
3 módszer, amivel kordában tarthatod a szülői szorongást

3 módszer, amivel kordában tarthatod a szülői szorongást

Jó, kimondom: kifejezetten szorongó alkat vagyok. Ha éppen nincs semmi különösebb, amin lehet aggódni, akkor biztos lehet benne mindenki, hogy pár órán belül találok valamit, amin a családommal együtt tudunk forgolódni. Mióta gyerekeim vannak, bevallom őszintén, nincs is túl nehéz dolgom. Anyaként mi mást is lehet csinálni, mint lépten-nyomon valami miatt aggódni? :)
Indul a 2021-es lakásfelújítási támogatás programja. Bele mersz vágni?

Indul a 2021-es lakásfelújítási támogatás programja. Bele mersz vágni?

Újdonság az államilag támogatot lakásfelújítás, nem csoda, ha rengeteg a kérdés. Körbejártuk a témát, ki, hogyan és mikor jogosult az igénylésre. Elő a számológépet, laptopot, papírt, és indulhat a tervezgetés!
Ugrás az oldal tetejére