Jelenlegi hely

Fogadj örökbe...

Kedves [név]!

Lassan itt az idő tervezni a gyerekek nyári szünidei programjait. A Kaposvárimami segítségetekre lesz ebben is, hiszen nálunk megtalálod a kaposvári és Kaposvár környéki nyári táborokat is! Listánk folyamatosan bővül!

Megnézem a táborfigyelőt!

Ingyenes nyaralási lehetőség

Somogybabodon a ME-ME (Mezei Menedék) Közhasznú Alapítvány idén is kiírta a Fogadj örökbe egy nyaralni vágyó gyermeket elnevezésű nyaralás pályázatát.
Pályázati kiírásuk célja, hogy olyan gyermekek is eljussanak egy nyaralásra, akik ezt nehéz életkörülményeik miatt nem tehetnék meg.

Jelentkezési határidő: 2016. május 1.

A pályázat részletes feltételei itt!

Futócipőket elő!

Ismét útjára indult a Zöldtusa Versenysorozat! Nevezés április 16-án (szombaton) 9:15-től a Jégcsarnoknál.
Minden résztvevő kis ajándékot kap. Az egyéni indulók között ajándékokat sorsolnak ki!

Részletek itt!

Bölcsi kóstolgató

Bölcsődeválasztás előtt álló szülők figyelmébe!

Április 22-én (pénteken) 9 órától sok szeretettel várnak minden érdeklődő kisgyereket, szülőt és nagyszülőt a kaposvári bölcsődék, a Búzavirág utcai, Nemzetőr sori, Petőfi utcai, Somssich utcai és Szigetvár utcai bölcsőde kisgyermeknevelői.

A délelőtt folyamán lehetőség nyílik arra, hogy megismerkedjenek az intézményekkel, a leendő nevelőkkel. Körülnézhetnek a csoportszobákban, kipróbálhatják a játékokat, megkóstolhatják a gyermekek részére készített ételeket.

A helyszínen választ kapnak minden olyan kérdésre, ami a gyermekek bölcsődébe kerülésével kapcsolatban felmerülhet.

"Bölcsődekóstolgató"

Legfrissebb cikkeink

  • Kiválasztani a megfelelő állatot, felnőtt szemmel nézve nem egyszerű döntés. Nem egy bútordarabot választunk, amit - ha utóbb már nem tetszik, vagy meguntunk - könnyedén lecserélhetünk, elajándékozhatunk. Hasznos tanácsok háziállat választáshoz: Velünk élő állataink 1. rész.
  • Óriási az érdeklődés a családi otthonteremtési kedvezmény iránt. Az elmúlt hetekben érkezett kérdésekből, és a rájuk adott szakértői válaszokból válogattunk ismét: Újabb 113 válasz a CSOK-ról.
  • Legyél tudatában, hogy te akkor adod a legnagyobb segítséget, ha támogatod gyermeked, hogy ő saját maga oldja meg a nehézségeit. Érezze, hogy ti mindig egy oldalon álltok, hogy te mindenben a szövetségese vagy. A megoldás azonban jobb, ha nem mindig tőled érkezik. Érzelmi intelligenciáról és empátiáról, röviden

Sok érdekes cikket találsz még a MAGAZIN rovatunkban!

Programajánlónk

A többi programot >>>ITT<<< találod!

Tartsatok velünk a Facebookon és a - mindig aktuális - Kaposvárimami weboldalunkon is!

Szeretettel:

Bedegi Hajnalka és Patak Cs. Gyöngyvér

Ezt a levelet azért kaptad, mert feliratkoztál a hírlevelünkre. Ha nem szeretnél több ilyen emailt kapni, az alábbi linkre kattintva egyetlen gomb nyomással azonnal és véglegesen törlünk az adatbázisból: [leiratkozási link]Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Halottak napja vagy Halloween?

Halottak napja vagy Halloween?

Halottak napja vagy Halloween? - Mit ünnepeljünk otthon a családdal, mit meséljünk az ünnepkörről gyerekeinknek? 
Ötletek vidám és finom Halloween ételek készítéséhez

Ötletek vidám és finom Halloween ételek készítéséhez

Szerencsére a Halloween az az ünnep, mikor a „minél rondább és gusztustalanabb, annál jobb és menőbb” a gyerekek között! Sütikészítős videóinkban igazán sok, kreatív és olcsó receptet és ötletet találtok!
VI. MESTERECSET PÁLYÁZAT

VI. MESTERECSET PÁLYÁZAT

Pályázat típusa: gyerek-és diákpályázatKorosztály: 5-18 évesekBeküldési határidő: 2020. november 8.
Lázár Ervin: A csodapatika

Lázár Ervin: A csodapatika

Lázár Ervin meséje tükröt tart elénk, hiszen a történetben szereplő patikában nem "gyógyszereket" lehet kapni. Te bemennél ide?
Ugrás az oldal tetejére