Jelenlegi hely

ÁCIÓ!

Kedves [név]!

… pár nap és kitör a VAKÁCIÓ!!! Ha túl hosszú a nyár és kevés a szabadság, sőt, már a nagymama sem bírja cérnával, akkor nézz körül Táborfigyelő rovatunkban és válogass a kézműves, sport és nyelvi táborok közül.

Táborfigyelő

Jó időben, jó levegőn pénz nélkül is tartalmas program a játszóterezés. A Kaposvárimami összegyűjtötte városunk jobbnál jobb játszótereit. Érdemes felfedezni!

Játszótérkereső

Családi üdülést nyerhetsz! Ne maradj le!

Már csak néhány napig (június 15-ig) tart "Tölts és nyerj" játékunk, melynek résztvevői üdülést nyerhetnek egy általuk választott családbarát szálláshelyre.

A részvételhez csak annyit kell tenned, hogy június 15-én éjfélig legalább 1 db kinőtt, megunt, nem használt gyerekholmit feltöltesz a Kaposvárimami ingyenes, online börzéjére, majd kiválasztod, hogy hova utaznátok szívesen a családdal.

EZT NEM HAGYOM KI: TÖLTÖK!

Pályázat

Folytatódik az "Otthon melege" program. Júliustól ismét lehet pályázni hűtőgépek és fagyasztók cseréjére. Minden háztartás egy pályázatot adhat be és új, energiatakarékos berendezés árának 50 százalékát, maximum 45 ezer forintot kaphat a program keretében.

Részleteket itt találod!

Olvasgatnál? Legfrissebb cikkeink:

  • "Amikor a szülő minőségi időt tölt gyermekével, jelenlétével ajándékozza meg. A minőségi idő a gyerekek számára azt fejezi ki, hogy egyedülállóan fontos vagy nekem és nagyon szeretlek." - De hogyan töltsünk minőségi időt a gyerekekkel?
  • "A közelmúltban a férjem óvatosan, nem bántóan, de megjegyezte, hogy kicsit sok van rajtam. Hát ez gond. Bizony én is látom. Megmértem magam és..." - Súlyos kérdések
  • Hogyan készül a csokoládé? Félelmetes hely egy atomerőmű? Tényleg robotok gyártják az autókat? A LEGO birodalma maga álomország? - 10 gyár, ami tárt kapukkal vár!

A nyári szünet alatt sok veszély leselkedik a gyerekekre. Vigyázzunk rájuk!

Programok

Június 11. Miénk a Deseda – Családi nap a Fekete István Látogatóközpontban
Június 11. Manó Múzeum
Június 11. Petörke Portéka termelői piac Bárdudvarnokon

Még több program >>>ITT<<<


Tartsatok velünk a Facebookon és a - mindig aktuális - Kaposvárimami weboldalunkon is!

Szeretettel:

Weisz Kata és Patak Cs. Gyöngyvér

Ezt a levelet azért kaptad, mert feliratkoztál a hírlevelünkre. Ha nem szeretnél több ilyen emailt kapni, az alábbi linkre kattintva egyetlen gomb nyomással azonnal és véglegesen törlünk az adatbázisból: [leiratkozási link]Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Halottak napja vagy Halloween?

Halottak napja vagy Halloween?

Halottak napja vagy Halloween? - Mit ünnepeljünk otthon a családdal, mit meséljünk az ünnepkörről gyerekeinknek? 
Ötletek vidám és finom Halloween ételek készítéséhez

Ötletek vidám és finom Halloween ételek készítéséhez

Szerencsére a Halloween az az ünnep, mikor a „minél rondább és gusztustalanabb, annál jobb és menőbb” a gyerekek között! Sütikészítős videóinkban igazán sok, kreatív és olcsó receptet és ötletet találtok!
VI. MESTERECSET PÁLYÁZAT

VI. MESTERECSET PÁLYÁZAT

Pályázat típusa: gyerek-és diákpályázatKorosztály: 5-18 évesekBeküldési határidő: 2020. november 8.
Lázár Ervin: A csodapatika

Lázár Ervin: A csodapatika

Lázár Ervin meséje tükröt tart elénk, hiszen a történetben szereplő patikában nem "gyógyszereket" lehet kapni. Te bemennél ide?
Ugrás az oldal tetejére