Jelenlegi hely

5 kattintás

Kedves [név]!

Sikeresen lezajlott családi napunkon köszönjük, hogy ott voltatok!
A rendezvény idei témája a Gyermekeink lélekrajza volt, sok hasznos információval gazdagodtunk a témával kapcsolatban - miről mesélnek a gyerekrajzok, mit is jelent a rajzmeditáció, s milyen stresszoldó hatása lehet az alkotásnak, a kreatív önkifejezésnek?

Képes beszámolónkat olvasd el itt >>>

"A mi családunk"

"A mi családunk" címmel meghirdetett rajzversenyünk eredményhirdetésére 2015. november 7-én a Kaposvárimami Családi és Információs Napon került sor.

A rengeteg beérkezett rajz közül az ötven legszebbet a Takáts Gyula Megyei és Városi Könyvtár Gyermekkönyvtárában állítottuk ki. A díjazottakról itt olvashatsz.

"Az év honlapja 2015"

Ahogy A Kaposvárimami és az Imami weboldalak indultak "Az év honlapja 2015" címért. A közönségszavazásban való jó helyezés miatt kértük a támogatásotokat és sokan jeleztétek, hogy nem sikerült szavazni.

Íme egy kis segítség, hogy pár pillanat alatt (5 kattintás) sikerüljön.

Tanulj otthonról!

Mindig szerettél volna egy új nyelvet tanulni, de állandóan időhiányban szenvedsz? Itt egy új lehetőség, mellyel naponta 20-30 perc időráfordítással sajátíthatod el a nyelvet. Az E-Talking Club™ nem csupán egy új módszer a nyelvoktatási piacon, hanem a nyelv forradalma, amely alapjaiban változtatja meg az idegen nyelvek elsajátításához fűződő gondolkodásunkat. Könnyedén, otthonról, garanciával – a módszerről részletesen itt olvashatsz.

Börzézzünk

Nem szereztél még be minden ruhát a télre vagy már karácsonyi ajándékokon gondolkozol? Esetleg rengeteg kinőtt ruhátok van, ami csak a helyet foglalja vagy eladnád a már nem használt játékokat?

Akkor neked jó hír, hogy novemberben is megrendezésre kerül a Lurkó expo és játékbörze a Táncsics Mihály Gimnázium tornacsarnokában.

Óvodalátogató munkatárs

Minőségi rajzeszközök bemutatására keres kreatív, jól kommunikáló óvodalátogató munkatársakat a Kisistók Klára Kft.

Jó kommunikációs készséged van, kreatív vagy és szeretsz önállóan, napi 4-5 órában dolgozni? Akkor ez Neked való feladat, kattints a részletekért!

Találkozz Süsüvel!

Életnagyságú mesefigurákkal Süsüvel, Gombóc Artúrral, Pom Pom-mal és a többiekkel találkozhatsz november 15-én, vasárnap a Mini Fesztiválon.

Felejthetetlen élmény az egész család számára! Fellép a Fabula gyermekzenekar, lesz magic bűvész show, ügyességi versenyek, családi vetélkedők értékes nyereményekért a Kids Fusion Játszóházban, Kaposvár Jutai út 75-ben.

Légvárvilág

A Légvárvilág Játszóház újra eljön Kaposvárra, November 15-én vasárnap, a Városi Sportcsarnokban!

A küzdőtéren hatalmas játszóház: ugrálóvár, trambulin, óriáscsúszda, akadálypálya, kalandpark, lufihajtogató bohóc és sok érdekes játék és foglalkozás vár! A játszóház 3 turnusban látogatható 1-12 éves korig.

További programok

November 12-én Virtuózok a Szivárvány Kultúrpalotában.

November 13-14-15-én VII. Márton Napi Pálinkafesztivál Siófokon.

November 15-én "Torzonborz, a rabló" a BábSzínTérben.

Még több aktuális program ITT!

Tartsatok velünk a Facebookon és a - mindig aktuális - Kaposvárimami weboldalunkon is!

Szeretettel:

Elsner-Sz. Mónika és Patak Cs. Gyöngyvér

www.kaposvar.imami.hu

Ezt a levelet azért kaptad, mert feliratkoztál a hírlevelünkre. Ha nem szeretnél több ilyen emailt kapni, az alábbi linkre kattintva egyetlen gomb nyomással azonnal és véglegesen törlünk az adatbázisból: [leiratkozási link]Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Halottak napja vagy Halloween?

Halottak napja vagy Halloween?

Halottak napja vagy Halloween? - Mit ünnepeljünk otthon a családdal, mit meséljünk az ünnepkörről gyerekeinknek? 
Ötletek vidám és finom Halloween ételek készítéséhez

Ötletek vidám és finom Halloween ételek készítéséhez

Szerencsére a Halloween az az ünnep, mikor a „minél rondább és gusztustalanabb, annál jobb és menőbb” a gyerekek között! Sütikészítős videóinkban igazán sok, kreatív és olcsó receptet és ötletet találtok!
VI. MESTERECSET PÁLYÁZAT

VI. MESTERECSET PÁLYÁZAT

Pályázat típusa: gyerek-és diákpályázatKorosztály: 5-18 évesekBeküldési határidő: 2020. november 8.
Lázár Ervin: A csodapatika

Lázár Ervin: A csodapatika

Lázár Ervin meséje tükröt tart elénk, hiszen a történetben szereplő patikában nem "gyógyszereket" lehet kapni. Te bemennél ide?
Ugrás az oldal tetejére