Jelenlegi hely

Tervezz kertet!

Pályázat típusa: alkotói pályázat alsós és felsős iskolásoknak
Beküldési határidő: 2023. február 24.

Rajzpályázat alsós és felsős gyerekeknek

A Treemail Dísznövény Csomagküldő Szolgálat rajzpályázatot hirdet két korosztályban általános iskola alsó és felső tagozatos diákjai részére.

Mivel pályázhatsz?

Idei rajzpályázatunkban egy igen izgalmas versenyre invitáljuk a gyerekeket!

Egy családi ház kertjét kell megtervezni, saját elképzeléseik alapján.

Szeretnénk a gyermekek figyelmét is felhívni arra, hogy környezetünket mi magunk alakíthatjuk, tehetjük szebbé, zöldebbé!

Az alkotások bármilyen technikával készülhetnek. Sablon használata kötelező! Sablon letöltése: ITT
A megadott kertsablont nyomtassátok ki, majd rajzoljátok meg hova, milyen növényt tennétek, hol lenne út, gyep, hol lennének fák, bokrok, virágok stb. Kerítésen belül úgy alakíthattok mindent, ahogy szeretnétek.

Pályázati feltételek:

A digitalizált műveket, a név, életkor és a korosztály fájl névben való megnevezésben pl: (MintaAnna8évesAlsó) a treemail@treemail.hu címre várjuk.

Szívesen fogadunk postai úton is munkákat. Ebben az esetben a legnagyobb méret nem haladhatja meg az A/4-es méretet, és a munka hátoldalán kérjük, tüntessék fel a készítő nevét, korosztályát és címét, telefonszámát és email címét.

Csak a megadott kertsablon használatával elkészített munkákat zsűrizzük!

Postacímünk: 7753 Szajk, Ady Endre u. 2.

Beküldési határidő: 2023. 02. 24.

Elbírálás, eredményhirdetés:

Eredményhirdetés: 2023. 03. 10-én lesz.

A beérkező alkotásokat kerttervezőkből álló zsűri bírálja el.

Nyeremény

Mindkét kategória nyertese 25.000 Ft értékben válogathat növényeket a weboldalunkon, és veheti igénybe főkertészünk és dendrológusunk szakmai tanácsait.

Ezenfelül minden beérkező munkát bemutatunk Facebook oldalunkon, ahol közönségszavazás is indul minkét kategóriában. A legtöbb szavazatot elért pályázókat egy-egy különleges díszfával jutalmazzuk meg.
A nyereményeket díjmentesen, postai úton juttatjuk el a nyerteseknek.

Figyelem! A pályázatról szóló cikkünk nem teljes körű tájékoztatás, csak a pályázat legfontosabb részleteit jelenítjük meg. A teljes kiíráshoz kérjük tekintse meg az eredeti kiírást ITT.

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Amikor jön a kérdés: Tényleg van Mikulás?

Amikor jön a kérdés: Tényleg van Mikulás?

Mindannyian szembetaláltuk már magunkat ezzel a kérdéssel. Első alkalommal, mikor mi magunk szerettük volna tudni, most meg a ló másik oldalán állva. Amennyire gyerekként szerettük volna tudni, épp annyira szeretnénk most elkerülni a válaszadást.
Szeretethiányban felnőni

Szeretethiányban felnőni

Amikor anyává válunk, minden megváltozik. Lelkünk egy része „testünkön kívülre” kerül, megtapasztaljuk, hogy a szeretetünk sosem fogy el, hanem egyre nagyobb és több lesz. Szülőként az élet legtermészetesebb dolga, hogy bármit megtennénk a gyermekünkért, ő számunkra a legfontosabb, születésétől kezdve úgy próbálunk élni, cselekedni, hogy neki majd jobb és könnyebb élete legyen, mint a miénk volt.
Csomagolj zölden karácsonykor!

Csomagolj zölden karácsonykor!

Még bőven van idő felkészülni az ajándékok csomagolására. Miért ne lehetne ezt megtenni környezettudatosan? Ehhez hoztam otthon vagy a természetben is fellelhető alapanyagokat.
20+1 karácsonyi idézet: ajándékkártyára is tökéletes!

20+1 karácsonyi idézet: ajándékkártyára is tökéletes!

Ha Te is szereted idézettel ellátni az ajánddékkártyákat, üdvözlőlapokat, és gondot okoz egy-egy érzés, gondolat megfogalmazása, használd ezeket!
Ugrás az oldal tetejére