Jelenlegi hely

Beango stílus designer rajzpályázata gyerekeknek - fődíj egy egyedi szülő-gyerek ruhaszett

Pályázat típusa: rajzpályázat
Korosztály: 5-12 éves
Beküldési határidő: 2021. március 14.

A Beango Stílusműhely rajzpályázatot hirdet 5-12 éves kreatív gyerekek számára, mellyel céljuk hogy közelebb hozzák a kicsikhez azt az időszakot, amikor már valószínűleg kijárási korlátozásoktól mentessé válnak napjaik. Az a tervük, hogy a gyerekek felidézzék a mára már kiváltságossá vált közös biciklizés, fogócskázás és a suliban, szabadban eltöltött idő emlékét. Ezzel a kreatív, motiváló pályázattal akarják kizökkenteni őket a szürke, otthon töltött hétköznapokból, remélve azoknak közelgő végét. Továbbá a Beango Stílusműhely fő profilját, a ruha és textiltervezést kísérelik meg közelebb hozni a gyerekek szívéhez.

TÉMA:

Színezd ki szürke karanténhétköznapjaidat és nevezz rajzpályázatunkra!  Ragadd meg kedvenc eszközeidet, legyen az ecset, filctoll, ceruza, zsírkréta vagy bármi más és rajzold le álmaid gyereknapját!

Készíts képet arról, kikkel, hol és hogyan töltenéd el ezt a csodás napot, munkádnak csak a képzelet szabhat határt. Vattacukor, lufik, cirkuszi mutatványosok, vagy akár egyszarvúak? A döntés a te kezedben van!

NYEREMÉNY:

A fődíj egy egyedi szülő-gyerek ruhaszett a nyertes pályamunkájából adaptált mintával, valamint egy 1 órás fotózás, az elkészült ruhákban a Műhely Fotóstúdió jóvoltából, a pályázók között több ajándékcsomag is kiosztásra kerül majd!

Beküldés: A pályamunkákat kizárólag e-mailen lehet beküldeni a stilusmuhely@kretterbea.hu e-mail címen, 2021. március 14., 21 óráig.

A versenynek nevezési díja: INGYENES

Kiírás és részletek: www.kretterbea.hu/gyereknap

Célunk, hogy minél több tehetséges kis alkotót fedezzünk fel, ezért a megosztásokért és a pályázat bármilyen formájú népszerűsítésért nagyon hálásak vagyunk.

NEVEZÉSI ADATLAP   és      NYILATKOZAT

A Beango Stílusműhelyről bővebben:

Kretter Bea vagyok. 2010-ben kaptam diplomát divattervezőként a Kolozsvári Képző-, és Iparművészeti Egyetemen. Gyakran okozott bennem pánikot a „mi lesz velem, ha nagy leszek” gondolata, és egyre többször jutott eszembe az is, hogy mi van, ha ez nem is az én utam. A húgommal ellentétben én az ösztönös, intuitív testvér voltam a családban, sok belső vívódással, erős élménykereséssel és impulzívan megélt érzelmekkel.

Ekkor már két éve vezettem egy blogot, lefotóztam kiállításokat, divatbemutatókat, próbálkoztam kisebb írás-szösszenetekkel és közzétettem saját munkákat is. Ezeknek a tartalmaknak köszönhettem, hogy egy budapesti kézműves iparművész felfigyelt rám, és egy nemzetközi tehetségkutató csereprogram keretén belül kiutaztatott Budapestre. Szárnybontogató fiatalként ezt óriási tapasztalatnak éltem meg, nem mellesleg meg is ismertem egy elegáns srácot. Közben minden lehetőséget kihasználtam és mertem nagyot álmodni: elmentem egy tévés meghallgatásra, ahova divattervezőket kerestek, és beválogattak. Két hónapon keresztül terveztem, szabtam, varrtam, többek között Orosz Barbarának, Trokán Nórának, Falusi Mariannak, Görög Zitának, úgy, hogy napi szinten forgattak és interjúztattak.

Nem sokkal ezután felvételiztem mesterképzésre, és megkezdtem tanulmányaimat a MOME ruhatervező szakán. Sokat alkottam és terveztem iskolán kívül is, a blogomnak köszönhetően már különböző sajtóeseményekre is meghívást kaptam, egyszóval zajlott a nagybetűs életem. Az egyetemi évek végén a szerelem Bajára hozott, ahol elindítottam hivatalosan is a saját női ruhamárkámat egy helyi kis műhelyben.

2017 elején éppen párhetes várandós voltam. Talán erre az időszakra tenném azt az életszakaszomat, amikor megint felerősödtek bennem a belső vívódások, a mi lesz ezután, és az akarom e ezt tovább csinálni jellegű kérdések. Pont egy ilyen napon jött a hívás, hogy a Glamour Magyarország jelölt az év divattervezője címre, amikor már sok aggodalmon túl voltam, hogy vajon lesz-e elegendő energiám az alkotásra, vajon a piac hogy reagál, hogy a ruhamárkám működése leáll egy kis időre, vajon jó anya leszek-e. Beletörődtem, hogy ez egy olyan időszak lesz, amely megkövetel magának. Életem legnehezebb időszaka volt ez, hiszen akkor már negyedik éve vittem a Beango-t, mellette pedig, 30 éves koromra megtapasztaltam mélységeket és magasságokat, hogy nőként mennyi minden változik, hányféle életszakaszban és területen kellene magabiztosan és jól teljesítenem. Hiányzott a nyüzsgő főváros, az élmények, az emberek. Hat évre volt
szükségem, hogy asszimilálódjak, és megtaláljam a helyem. De megérkeztem önmagamhoz.

2019 decemberben megnyitottam a Beango Stílusműhelyt Baján. Misszióm segíteni az önismereti munkát, az önbizalmat és a tudatos életmódot a stíluskommunikáció és a divat, mint pszichológia eszközeivel. Mindebben pedig csodás, inspiráló, ízig-vérig nők és partnerek vannak segítségemre, akik nélkül nem lenne ugyanolyan ez a közösség.

A gyereknap projekt ötletgazdái:

  • Kretter Bea – személyreszabott gardróbtervező
  • Lévai Réka – grafikus, fotográfus
  • Sovány Daniella – divattervező

 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Rajzpályázat - 2021 év madara a cigánycsuk

Rajzpályázat - 2021 év madara a cigánycsuk

Pályázat típusa: rajzpályázatKorosztály: 3 évestől felnőtt korigBeküldési határidő: 2021. március 15.
Miért nem vagyunk mi szuperanyuk? - Bebetonozott hagyomány, vagy instant anyaság?

Miért nem vagyunk mi szuperanyuk? - Bebetonozott hagyomány, vagy instant anyaság?

Hogy miért kapjuk sokszor meg a „bezzeg az én időmben, mindig rendben volt a ház, finom főtt étellel az asztalon, pedig még ennyi elektromos csodánk sem volt?”. Hogy a mai lányok miért nincsenek felkészítve az életre? Van erre egy teóriám.
A tornaszőnyegről a digitális térbe avagy miért jó az online mozgás

A tornaszőnyegről a digitális térbe avagy miért jó az online mozgás

A bezártság és a beszűkült mozgási lehetőségek alaposan átalakították az edzőtermi kínálatot. Gyakorlatilag mindenki az online térben próbál érvényesülni, ami hatalmas választékot eredményezett. Válogatásunkban a kicsiktől a 60+os tornáig, a jógától a pilates-en át az intimtornáig végigvesszük a kínálatot.
Gyerekrajz pályázat-Kreatív gyerekeket keres a Beango designer márka

Beango stílus designer rajzpályázata gyerekeknek - fődíj egy egyedi szülő-gyerek ruhaszett

Pályázat típusa: rajzpályázatKorosztály: 5-12 évesBeküldési határidő: 2021. március 14.
Ugrás az oldal tetejére