Jelenlegi hely

Szent András napja és adventi készülődés a Katica tanyán

Időpont: 2023. november 25. szombat 10:00 – 19:00 és 26. vasárnap 10:00 – 18:00​ 
férjjósló praktikák – adventi naptár – adventi koszorú – mandala készítése

Jeles napokban ősszel sem vagyunk híján. Ezen a hétvégén az ádventre készülünk férjjósló praktikákkal, mandala, adventi naptár és adventi koszorú készítéssel,

A hidegebb időjárás egyre inkább a beltéri játékainkra helyezi a hangsúlyt, melyek képesek kitölteni egy család teljes napját, legyen szó a legkisebbekről, vagy akár az ő nagyszüleikről. Beltéri játszóházunk mellett az egyik legkedveltebb attrakciónk a falmászás, ami valódi adrenalin bombát jelent a vállalkozók számára.

Bár kint hűvösebbre fordult az időjárás, megfelelő öltözékben továbbra is kellemes élményt nyújt a Katica Tanya szabadtéri része is. A hidegebb idő se riasszon el benneteket attól, hogy a Katica Tanya kinti, üzemelő attrakcióit használjátok vagy éppen egy kellemeset sétáljatok friss levegőt szívva. Emellett állatkáink mindig szívesen látják a látogatóinkat, ilyenkor télen pedig különösen örülnek a vendégeknek. 

A kinti hűvös nem befolyásolja a benti attrakcióink működését. A 7 pályás csúszdáink igazi kihívást jelentenek: van ahol egy 4 tagú család egyszerre is lecsúszhat, de van amelyik meg igazi bátorságot követel tőletek. 

Gasztronómiai ajánlatunk: Húsleves gazdagon – Narancsos–mézes kacsacomb – Túrós–narancsos kalácspuding

Helyszín: Patca, Katica tanya

A programokon való részvétel családoknak általában ingyenes, ha az adott program különdíjas, az külön fel van tüntetve. Ezen különdíjas programok díja kiváltható Pöttyös Katica Klubkértya használatával. Vásárlásaid összegét elraktározzuk és ha a költéseid összege eléri az 5000 Ft-ot, automatikusan kapsz egy Katica Pöttyöt, amit beválthatsz különdíjas szolgáltatásainkra. 
További részleteket itt találhatsz.

BŐVEBB INFORMÁCIÓ ITT!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Szeretethiányban felnőni

Szeretethiányban felnőni

Amikor anyává válunk, minden megváltozik. Lelkünk egy része „testünkön kívülre” kerül, megtapasztaljuk, hogy a szeretetünk sosem fogy el, hanem egyre nagyobb és több lesz. Szülőként az élet legtermészetesebb dolga, hogy bármit megtennénk a gyermekünkért, ő számunkra a legfontosabb, születésétől kezdve úgy próbálunk élni, cselekedni, hogy neki majd jobb és könnyebb élete legyen, mint a miénk volt.
Csomagolj zölden karácsonykor!

Csomagolj zölden karácsonykor!

Még bőven van idő felkészülni az ajándékok csomagolására. Miért ne lehetne ezt megtenni környezettudatosan? Ehhez hoztam otthon vagy a természetben is fellelhető alapanyagokat.
20+1 karácsonyi idézet: ajándékkártyára is tökéletes!

20+1 karácsonyi idézet: ajándékkártyára is tökéletes!

Ha Te is szereted idézettel ellátni az ajánddékkártyákat, üdvözlőlapokat, és gondot okoz egy-egy érzés, gondolat megfogalmazása, használd ezeket!
Szabad-e büntetni a gyereket?

Szabad-e büntetni a gyereket?

Arra a kérdésre, hogy „Szabad-e büntetni a gyereket?”, a családok többségében a szülők egyenes választ adnak, de ezek három csoportba sorolhatók. Nem is maradunk meg a három jellemző válasznál, hanem inkább megnézzük, mit okoz a büntetés, és mennyire éri el a célját. - Novák Ferenc pedagógiai viselkedéskutató​ írása.
Ugrás az oldal tetejére