Jelenlegi hely

Hangolda Együttes - zenés műsorok gyerekeknek és családoknak

Szeretnéd, hogy gyermeked egy igazán értékes és szórakoztató programon vegyen részt? Szeretnéd, hogy megismerje a Varázslatos Kalendáriumot?

Szólj az óvónéninek, a tanítónéninek, a programszervezőnek!

A HANGOLDA EGYÜTTES népzenei alapokon nyugvó, interaktív, élőzenés, gyereknek és családoknak szóló műsorok, koncertek készítésével foglalkozik, illetve táncházakat, játszóházakat tart. Célunk a közönségünk megismertetése és szórakoztatása azokkal a dalokkal, táncokkal, játékokkal, amelyeket évszázadok során, az egymást követő generációk csiszoltak tökéletesre.

A kaposvári együttes tagjai hivatásos népzenészek, előadóművészek, néptáncosok és gyakorló szülők. Népdalok, megzenésített versek, saját szövegű dalok és mindezek keverékei alkotják az együttes zenei hangzásvilágát.

„A VARÁZSLATOS KALENDÁRIUM rendhagyó műsoraiban a jeles napokhoz, ünnepi szokásokhoz kapcsolódó dalokat, mondókákat, kiszámolókat, játékokat fűzünk fel egy dramaturgiai szálra élő zenei kísérettel. A gyerekek megismerhetik a Kárpát-medence népzenéjének hangszereit. A gyerekekkel közösen játszuk el népmeséinket is. 35-45 perces interaktív, ismeretterjesztő, tartalmas és értékes, élő zenés foglalkozásokat kínálunk óvodás és kisiskolás gyermekeknek.”

A  VARÁZSLATOS KALENDÁRIUM műsorai letölthetők az alábbi képekre kattintva:

 


Kapcsolat
György-Horváth Emese
Tel.: 20 335 2299
hangoldazene@gmail.com
www.facebook.com/hangolda

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Családi pótlék utalása 2021-ben - itt vannak a pontos dátumok és az összegek

Családi pótlék utalása 2021-ben - itt vannak a pontos dátumok és az összegek

Mely napokon kapjuk kézhez a családi pótlékot? A hivatalos folyósítási dátumok és a családi pótlék összege 2021-ben.
Mindenki hazudik – Tényleg az vagy, amire klikkelsz?

Mindenki hazudik – Tényleg az vagy, amire klikkelsz?

A „Mindenki hazudik” című könyv szerzője szerint a Google-kereséseink sokkal reálisabb képet mutatnak rólunk, mint például a közösségi oldalakon megjelent posztjaink, hiszen itt olyan dolgokat is megvallunk, amiket különben sehol, senkinek máshol. Tudtad, hogy az algoritmusok jobban ismernek téged, mint te magadat?                                 
3 módszer, amivel kordában tarthatod a szülői szorongást

3 módszer, amivel kordában tarthatod a szülői szorongást

Jó, kimondom: kifejezetten szorongó alkat vagyok. Ha éppen nincs semmi különösebb, amin lehet aggódni, akkor biztos lehet benne mindenki, hogy pár órán belül találok valamit, amin a családommal együtt tudunk forgolódni. Mióta gyerekeim vannak, bevallom őszintén, nincs is túl nehéz dolgom. Anyaként mi mást is lehet csinálni, mint lépten-nyomon valami miatt aggódni? :)
Indul a 2021-es lakásfelújítási támogatás programja. Bele mersz vágni?

Indul a 2021-es lakásfelújítási támogatás programja. Bele mersz vágni?

Újdonság az államilag támogatot lakásfelújítás, nem csoda, ha rengeteg a kérdés. Körbejártuk a témát, ki, hogyan és mikor jogosult az igénylésre. Elő a számológépet, laptopot, papírt, és indulhat a tervezgetés!
Ugrás az oldal tetejére