Jelenlegi hely

Hangolda Együttes - zenés műsorok gyerekeknek és családoknak

Szeretnéd, hogy gyermeked egy igazán értékes és szórakoztató programon vegyen részt? Szeretnéd, hogy megismerje a Varázslatos Kalendáriumot?

Szólj az óvónéninek, a tanítónéninek, a programszervezőnek!

A HANGOLDA EGYÜTTES népzenei alapokon nyugvó, interaktív, élőzenés, gyereknek és családoknak szóló műsorok, koncertek készítésével foglalkozik, illetve táncházakat, játszóházakat tart. Célunk a közönségünk megismertetése és szórakoztatása azokkal a dalokkal, táncokkal, játékokkal, amelyeket évszázadok során, az egymást követő generációk csiszoltak tökéletesre.

A kaposvári együttes tagjai hivatásos népzenészek, előadóművészek, néptáncosok és gyakorló szülők. Népdalok, megzenésített versek, saját szövegű dalok és mindezek keverékei alkotják az együttes zenei hangzásvilágát.

„A VARÁZSLATOS KALENDÁRIUM rendhagyó műsoraiban a jeles napokhoz, ünnepi szokásokhoz kapcsolódó dalokat, mondókákat, kiszámolókat, játékokat fűzünk fel egy dramaturgiai szálra élő zenei kísérettel. A gyerekek megismerhetik a Kárpát-medence népzenéjének hangszereit. A gyerekekkel közösen játszuk el népmeséinket is. 35-45 perces interaktív, ismeretterjesztő, tartalmas és értékes, élő zenés foglalkozásokat kínálunk óvodás és kisiskolás gyermekeknek.”

A  VARÁZSLATOS KALENDÁRIUM műsorai letölthetők az alábbi képekre kattintva:

 


Kapcsolat
György-Horváth Emese
Tel.: 20 335 2299
hangoldazene@gmail.com
www.facebook.com/hangolda

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

VI. MESTERECSET PÁLYÁZAT

VI. MESTERECSET PÁLYÁZAT

Pályázat típusa: gyerek-és diákpályázatKorosztály: 5-18 évesekBeküldési határidő: 2020. november 8.
Lázár Ervin: A csodapatika

Lázár Ervin: A csodapatika

Lázár Ervin meséje tükröt tart elénk, hiszen a történetben szereplő patikában nem "gyógyszereket" lehet kapni. Te bemennél ide?
Az utolsó út

Az utolsó út

Szívhez szóló történet egy taxisofőrről és az utolsó útjára induló utasáról.
5+1 tipp, amit megtehetsz a lelki egészségedért - Szakértői tanácsok a Lelki Egészség Világnapján

5+1 tipp, amit megtehetsz a lelki egészségedért - Szakértői tanácsok a Lelki Egészség Világnapján

Szinte a csapból is az folyik, hogy az egészségünk érdekében mozogjunk rendszeresen és figyeljünk oda a helyes táplálkozására, de arról jóval kevesebb szó esik, hogy miként őrizhető meg a mentális jóllétünk, pedig ez manapság, amikor a járványhelyzet miatt még bizonytalanabbá váltak a hétköznapok, a korábbiaknál is fontosabb. Október 10., vagyis a lelki egészség világnapja alkalmából dr. Koppány Szilveszter, az Unilever Orvos Tanácsadója összegyűjtött 5+1 tippet, melyek segítségével könnyebben őrizhetjük meg lelki egyensúlyunkat.
Ugrás az oldal tetejére