Jelenlegi hely

A mi mesénk

Pályázat típusa: meseíró- és rajzpályázat
Korcsoport: 6 éves kortól
Beküldési határidő: 2020. április 20.

Álmodtunk egy nagyot! Meseíró pályázatot indítunk ebben a komoly témában magyarországi meseírók számára. A mesékhez illusztrátorokat is keresünk, ezért a külföldön élő magyar gyerekek között rajzpályázatot hirdetünk.

Célunk: a mese hagyományának, a magyar nyelv ápolásának, az írás-olvasás élményének erősítése, és a magyarországi és külföldi magyar fiatalok összekapcsolása egy alkotás erejéig.

Nevezési díj: nincs
A pályázat nyelve: magyar
Élhetsz bárhol a Földön: indulhatsz
Beküldési cím: mesekonyvem@ismerdmegmagyarorszagot.com

Mesékkel és rajzokkal négy életkori kategóriában pályázhatsz:

  • 1. kategória: 6-10 évesek 
  • 2. kategória: 11-14 évesek 
  • 3. kategória: 15-18 évesek 
  • 4. kategória: +18 évesek

BEKÜLDÉSI HATÁRIDŐ: 2020.04.20

EREDMÉNYHIRDETÉS: 2020.JÚNIUS

A legjobb alkotásokból szeretnénk megjelentetni A mi mesénk 1. kötetét.
Várható megjelenés: 2020. október 31.

Meseíró pályázat
A mesédet e-mailben küldd el. A levél tárgya: A mi mesénk _meseíró pályázat legyen. A mese címe alá írd a kategóriádat (1. 2. 3. 4.), a neved és az e-mail címed. A mesédet a következőképpen mentsd el: neved meséd címe_ kategóriád (1. 2. 3. 4.). A mesék terjedelme: minimum 1000, maximum 3000 karakter hosszú lehet (szóközökkel együtt). A szöveget ne szerkeszd, ne formázd, használd az alapértelmezett beállításokat. Kizárólag word formátumban beküldött mesével tudsz pályázni.

Rajzpályázat
A rajzodat e-mailben küldd el; a levél tárgya: A mi mesénk _rajzpályázat legyen. Ha mesédet postán küldöd, ide címezd: A mi mesénk H-1125 Budapest Alsó svábhegyi út 1/b HUNGARY. A rajz címe alá írd a kategóriádat (1. 2. 3. 4.), a neved és az e-mail vagy postai címedet. A rajzodat a következőképpen mentsd el: neved rajzod címe_ kategóriád (1. 2.3. 4.). A rajzok terjedelme: maximum 10Mb vagy A/3 méretű legyen

Forrás és további info