Jelenlegi hely

Kaposvári Egyetem Gyakorló Óvoda

Cím: 7400 Kaposvár, Füredi u. 76.
Telefon: 82/512-254
E-mail: gyakorloovi@ke.hu
Web: gyakovi.ke.hu
OM azonosító: 033748

Nyitvatartás: 7.00-17.00

Óvodavezető: Nagyné Zsilovics Tímea

Fenntartó: Kaposvári Egyetem

Több alkalommal is lehetőséget biztosítunk, hogy leendő óvodásaink és szüleik betekinthessenek mindennapjainkba.Tel: 82/512-255
0620/536-7973
gyakorloovi@ke.hu

A Kaposvárimami 2012 őszi "A mi óvodánk" című pályázata keretében 480 szülő osztotta meg gyermeke óvodájával kapcsolatos tapasztalatait. Az akkor beküldött véleményeket ITT OLVASHATOD

Hozzászólások

A Kaposvárimami 2012 őszi és 2015/16. évi "A mi óvodánk" című pályázatában több száz szülő osztotta meg gyermeke óvodájával kapcsolatos tapasztalatait. A 2012. évi véleményeket ITT OLVASHATOD, 2015/16-ban erről az óvodáról az alábbiakat írták:

 

A legkitűnőbb szakmai tudással rendelkező óvónénik "gyűjteménye". Nagy gondot fordítanak a szeretettel és a szeretetre való nevelésre. Kislányom egyszer arra kért, hogy az összes óvónéni költözzön hozzánk! :) Ez magáért beszél! Ezúton is köszönünk mindent!

Az óvoda jól felszerelt, szép udvarral, biztonságos játékokkal rendelkezik! Az óvónők és a dadus is mindent megtesznek a gyermekekért, családi hangulatú minden nap, ezért szívesen és nyugodtan hagyom ott gyermekem, mert tudom jó kezekben van! Nagyon sokat tanul, jó és változatos minden nap a különféle programokkal együtt! Az óvódának saját konyhája van ahol változatos és egészséges finom ételeket készítenek gyermekeink számára! Ott még azt is megeszi a gyermekem amit itthon nem! Főszakácsunk szívvel főz! Halacska csoport

Az óvónő és a dadusok egytől egyik szakképzettek és barátságos, nyugodt légkört teremtenek. Saját konyhája van az óvodának és az ott dolgozók ízletes, tápláló ételeket készítenek, és ők is részt vesznek az óvoda mindennapi életében. Az óvoda a játékokat mindig megújítja, vagy újakat vásárol.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Halottak napja vagy Halloween?

Halottak napja vagy Halloween?

Halottak napja vagy Halloween? - Mit ünnepeljünk otthon a családdal, mit meséljünk az ünnepkörről gyerekeinknek? 
Ötletek vidám és finom Halloween ételek készítéséhez

Ötletek vidám és finom Halloween ételek készítéséhez

Szerencsére a Halloween az az ünnep, mikor a „minél rondább és gusztustalanabb, annál jobb és menőbb” a gyerekek között! Sütikészítős videóinkban igazán sok, kreatív és olcsó receptet és ötletet találtok!
VI. MESTERECSET PÁLYÁZAT

VI. MESTERECSET PÁLYÁZAT

Pályázat típusa: gyerek-és diákpályázatKorosztály: 5-18 évesekBeküldési határidő: 2020. november 8.
Lázár Ervin: A csodapatika

Lázár Ervin: A csodapatika

Lázár Ervin meséje tükröt tart elénk, hiszen a történetben szereplő patikában nem "gyógyszereket" lehet kapni. Te bemennél ide?
Ugrás az oldal tetejére